а, взагалі, про такі кількості може говорити тільки людина для якої навіть навіска хтр коштує копійки, а для тебе - це не дуже розумно. імхо
Сорри, токо вот заметил этот маленький шрифт.
Мда.. я даже и не знаю что сказать

. Как вообще можно сравнивать отношения с какой-то нахрен Перекидкой ХТР? Да простят меня модеры, но я может счас малость выскажусь.
Я людина, для якої ХТР коштує то якраз і не копійки. І я та людина, яка цю перекидку ніколи в житті і не купить (Ніхто навіть толком не в змозі пояснити в чому ж різниця між Алтусами, Алівіо, Деорами і т.д. Їздив на кожному - абсолютно по барабану що те що інше

). Справа не в перекидці, а в питанні навіщо вона потрібна?
Питав знайомих Компутерщиків, так ті теж зразу все переводять на кляте залізо і кажуть, щоб краще я собі нову відяху купив.
Тут якраз вписується в тему всім знайомий анекдот:
Розказує Компутерщик своїм друзям про дівчину з якою він познайомився. Яка вона гарна, симпатична і т.д., і проте як він вчора привів її додому і вони почали цілуватись, і як він її садить на стіл на якому стоїть комп.... Ну і його друзяки видають: Ого, так в тебе коп'ютер дома є? А процессор який?
Смішно.. , можливо.... але щось в ньому є.
Люди, озирніться! Життя - це не тільки перекидки, рами, гальма і т.д...
Життя - це щось набагато цікавіше і приємніше! А до цьго всього цікавого і приємного потрібно добавити якраз перекидки, рами, гальма і все виходить просто чудово!