Повідомлення Nataljnka » 5.4.12 15:46
Чесно, дещо шокована з Ваших відповідей. До чого тут АВК? Хто вирішив попіаритись? Мабуть, той хто показує все своє ... і пише зовсім не в тему. Те що Ви вживаєте нецензурні слова - Ваше право, але Ви ж не пишете їх на паркані. Відповім коротко на Ваші питання:
-Балончик фарби коштує 30-40грн. - це великі кошти?
-я сама підтримую людей,які відстоюють свої переконання, свою землю, свій двір, виступають проти хаотичної та продажної забудови;
-можете замість малювання на паркані сонця, стерти ацетоном фарбу;
-галочка міліції? Ви тут більшість пишете, що порушуєте правила дорожнього руху, половина з дописувачів не є соціальноорієнтованими громадянинами своєї країни і Ви пишете, що остерігаєтесь міліції.
Знаєте, саме прикре те, що байкери, яких більшість людей вважають неадекватними, насправді проводять соц.заходи, займаються благодійністю, а тут, велосипедисти, які начебто за здоровий спосіб життя (в здоровосму тілі - здоровий дух!!!) і які начебто соціальні - виявляються асоціалами і, дописуючи, ставлять за ціль "показати себе" далеко не з найкращої сторони. Якщо Вам не цікава дана тема - краще не пишіть. Можливо комусь, як і мені неприємно, дивитись на розписані матами паркани там, де гуляють мої діти. А чужих дітей не буває