Карлос Перес в дорозі через Україну

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
svanko
*
Стать:чол
Карлос Перес в дорозі через Україну

Повідомлення svanko » 3.9.13 11:22

Я думав, куди приткнути цю тему, якщо помилився, перенесіть куди треба!

Вчора до мене приїхав ось цей козак, Карлос, з Барселони: http://livemydream.net/
Погостює сьогодні ще(зараз він з сином гуляє по Києву), а напевне завтра буде їхати далі, на Білу Церкву, Вінницю, Могилів-Подільський, Молдову, Румунію і далі. Мої друзі приймуть його у Вінниці, Мог-Подільському, потім у Грузії ще.
Раптом у когось з вас виникне бажання чимось допомогти-будь ласка! Ближні плани після Румунії-Болгарія, Турція, Грузія, Вірменія, Іран...
Карлос виявився чудовим 30-ти літнім чуваком! :)

Ось, він про себе(мій вільний переклад):
Моя пристрасть - подорожі, гори, спостереження за живою природою ... Я працював на пошті, як листоноша, як маніпулятор в рекламній компанії, також санітаром у лікарні, робив вакцинацію свиней ... і в останні роки я мав дуже чітку мету в моїй голові.
Я працював ветеринаром одночасно в декількох місцях, головним чином у секторі охорони здоров'я... і після досить багатьох років блукання вгору і вни...мені довелося залишити все остаточно...
І почати мою подорож.
Протягом усіх цих років моя початкова пристрасть до природи тільки збільшувалася. І я вибрав свій власний шлях у цьому житті.
Я завжди вважався спортивню людиною. З дитинства я безуспішно грав у футбол, потім займався карате і тенісом ... поки я не зміг вибрати те, що було необхідно для мого вільного духу.
На додаток до сходженнь на багато вершин (Піренеї, Альпи, Анди, Атлас), скеледромів та стін урвищ (~ 600 в різних країнах), я старанно практикував гірські лижі, телемарк, їзду на велосипеді, катання на байдарках, дайвінг, брав участь у деяких рейдах, займався дуатлоном і брав участь у різних марафонах і гірських гонках на витривалість (деякі з них - понад 100 кілометрів).
Подорожі завжди були для мене способом познайомитися з новими пейзажами, були новим способом розуміння світу, способом взаємодії з людьми, і способом застосувати на практиці всі ці види спорту.
Але агов! Ми тут не для того, щоб говорити про моє минуле - але говорити про моє майбутнє. Тому я вирішив створити цей сайт, (посилання нижче), щоб поділитися з вами всіма моїми пригодами в цей час.
Після декількох років зусиль і багатьох місяців роботи, я сподіваюся, що проект «“Live my Dream…Around the World» зможе розвиватися і ми всі побачимо плоди. Так що на всі ці роки я залишив мій будинок, мою сім'ю і моїх друзів, щоб подорожувати по світу на велосипеді, бути вільним у виконанні моєї мрії. Буде не лише шлях через багато країн, я відвідаю також кілька охоронних районів і здійсню сходження на кілька гір.
Загальна мета проекту - зберегти для майбутнього ті частини дикої природи і екосистеми де живуть дикі тварини. Що є таким необхідним для збереження крихкого балансу нашої планети.
Сподіваюся, вам сподобається інформація на сайті. І я можу тільки нагадати вам, що без вашої допомоги, більша частина цього проекту не може бути реалізована. Ви, звичайно, двигун моєї мрії!
Спасибі!

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей