Та ні, саме з шатуном. Зараз там більше царапин бо я пробував ще давно подивитись як лущиться фарба, тому там 2,5 лінії, а не одна (ліньки фоткати ще раз збоку).* твоя картинка...я берусь утверждать, что эта царапина появилась в последствии физического контакта пера рамы ну никак не с шатуном, а как минимум с бордюром или камнем, или фиг знает чем...(молотком гамселил?;-) :smt102 )
Та ні, люфта в каретці там немає, але прікол - шатун однією рукою прогинаю на міліметра чотири до пера...Единственная приходящая мне в голову ситуация, это когда каретка имеет большой люфт и тогда её ось может смещаться в горизонтальной плоскости в противоположном направлении при давлении на правую педаль, но у меня нет такой каретки, чтобы проверить это предположение.
Ніколи не намагався ніким себе зобразити, ніколи ніяким ыкспертом себе не називав. Це виключно якісь фантазії. Я завжди думав, що будь-яка адекватна людина на форумі повинна розуміти, що прочитане міг потенційно написати дебіл і серйозно сприймати написане - мде...Тебе ещё не надоело писать ерунду, пытаясь изобразить эксперта, а на самом деле ....
Ну и самый самый последний довод - не мог не вспомнить, с какой любовью ты стараешся изредка подосрать представленные нами товары
Лінки на мої "старання підісрати" або приклади? Це ж смішно...может ты просто перестанешь покупать наши бренды, чтоб нас не мучила по ночам совесть, что мы тебе впариваем ширпореб ?
То есть вычеркнуть тебя из числа покупателей никак не получится ?Ну якщо я купую щось у вас, видно ж в чомусь мене це влаштовує - це ж очевидно..
Что-то с ногами у топикстартера, или катется в лесу, закусывая ветки кустов между шатуном и рамой.Та ні, саме з шатуном. Зараз там більше царапин бо я пробував ще давно подивитись як лущиться фарба, тому там 2,5 лінії, а не одна (ліньки фоткати ще раз збоку).* твоя картинка...я берусь утверждать, что эта царапина появилась в последствии физического контакта пера рамы ну никак не с шатуном, а как минимум с бордюром или камнем, или фиг знает чем...(молотком гамселил?;-) :smt102 )
Если ты рукой гнёшь 4 мм, то ногой можно было бы загнуть до 15 мм.Та ні, люфта в каретці там немає, але прікол - шатун однією рукою прогинаю на міліметра чотири до пера...
Ох натерпілись же ваші модери від моїх "прикладів" мабуть. Тільки і встигають терти за мною, ні на що більше часу не вистачає. Ну давай складемо цей довгий список:прости, линки не сохранились
все твои *примеры* модеры сносят сразу. И не потому, что им так велено или они волнуются за репутацию бренда...
Хм, перевірити шатун і шліци я звичайно не додумався, люфта не відчувалось, але кажись там все затягнуто має бути. Завтра гляну.Если ты рукой гнёшь 4 мм, то ногой можно было бы загнуть до 15 мм.
Закрутите нормально шатун и научитесь правильно педалировать.
Если запоминать перлы каждого участника форума - мозги взорвутся и никакого сверхсовременного винчестера не хватитНу давай складемо цей довгий список:
- ось зараз про раму - неоднозначно, ще гляну.
- .....все?
Для чого раму везти? У вас в магазині таких десятки висять...
Тридцать лет водил Моисей людей по пустыне...(с)одним диссидентом больше, одним меньше - грехи проще искупать когда их много ... :^:
Ну де я казав, що ви продаєте фуфло чи щось подібне? Ну я от чогось не розумію... Таке враження, що хтось нашепотів, що я весь свій час витрачаю на попускалово вашого магазину(ів) і їхньої продукції - і з цього якесь таке ставлення до мене. Набрехали, чесне слово.Понимаешь ли - мы ведь действительно стараемся не продавать фуфло.
...
навскидку :Ну де я казав, що ви продаєте фуфло чи щось подібне? .
У Магнусів є кріплення під багажник, але сама рама має суттєвий недолік - каретка дуже низько розташована (на офсайтах в геометрії неправда), поки не бачив рам з так низько розташованою кареткою.
.
Если ты рукой гнёшь 4 мм, то ногой можно было бы загнуть до 15 мм.![]()
Закрутите нормально шатун и научитесь правильно педалировать.
Рама здесь не причём.
Да, переміряв - 36..37мм вийшло.навскидку :
Конечно нетХоч це суті не змінює,
Не поминай имя его всуе. А то придёт к тебе и сущность твою поглотит
Чорт, ну чому я не такий як більшість людей на цій планеті, які НІКОЛИ не помиляються... :smt022 :smt088 :smt089
Оно им надо, не мешай шатунами мерятьсяребята, чем вы занимаетесь?! вы видели погоду на улице? :fool:
Все нормально. Грязь на байке свеженькая.ребята, чем вы занимаетесь?! вы видели погоду на улице? :fool:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей