А їх ніхто не буде питати. У паркані з колючого дроту повно дірок. Я проїжджав без найменших проблем. Проблеми можуть бути, якщо наша славна міліція зупинить нас на трасі, бо вони часто їздять з Дитяток на Чорнобиль і назадДо Чернобыля не доедешне пустят дяди в форме.Свободно только до КПП Дитятки
Женя, а куди я дінуся з підводного човна? :yahoo:ну так что едеш?
Спасибо за предложение, но жена прилетела всего на 3 дня в Украину, так что сами понимаете, ну никак не смогу.опа а я думал ты ужэ гудбай украния(((( ну теперь не отвертишсяя тебе свой спец заказ выдам,
......................вот для этого есть карта и компас
, именно там проблем быть не должно ,а вот как на границе с белорусией
вобщем нужно ехать
Тарасе, там чудові шляхиНо самое страшное - это незнание маршрута, и его наличие, там никто еще не ездил на шоссейниках тем более.
А конь действительно резвыйА насчет моего коня, то он, да, резвый, но я вообще не знаю его хозяина, только видел что на "ленинградке" тусуется. Но, как говорят, какой конь, такой и хозяин, так что скоро ждите гостей
В четверг простудился а пятничные Дубки стали контрольным выстрелом, сижу дома, лечусьно можэт его верный конь не выдержит,подхватит своего нового хозяина и потащит улыбацца
........
Не было бы документов, не было бы что и конфисковывать - заблудились просто и всё. По трубе реактора ориентировались...Коли ми приїхали до Чорнобиля, з машини, що зупинилася, вийшов капітан міліції, який, як виявилось, є начальником КП в Дитятках. Отут ми спраді приїхали. Він вилучив у нас паспорти й мобільні телефони, наказавши їхати в Дитятки на КП й чекати на нього там.
Згідно з законом нам загрожувала конфіскація знаряддя, за допомогою якого, власне, й було вчинено правопорушення (велосипеда) і штраф. Шляхом переговорів було досягнуто угоди, що конфіскації нам удається уникнути, а також що наші справи розглядатиме Іванківський районний суд без нашої участі.
Якби ми сказали, що ми заблукали,то було б явно, що ми робимо з них дурників, а це їм не сподобалося б. В такому разі з ними важко було б домовитись, і нам точно світила б конфіскація. А не було б паспортів, могли б нас тримати в Іванківському райвідділі до з'ясування особи.Не было бы документов, не было бы что и конфисковывать - заблудились просто и всё. По трубе реактора ориентировались...Коли ми приїхали до Чорнобиля, з машини, що зупинилася, вийшов капітан міліції, який, як виявилось, є начальником КП в Дитятках. Отут ми спраді приїхали. Він вилучив у нас паспорти й мобільні телефони, наказавши їхати в Дитятки на КП й чекати на нього там.
Згідно з законом нам загрожувала конфіскація знаряддя, за допомогою якого, власне, й було вчинено правопорушення (велосипеда) і штраф. Шляхом переговорів було досягнуто угоди, що конфіскації нам удається уникнути, а також що наші справи розглядатиме Іванківський районний суд без нашої участі.
Лучше бы по 200 гр. тротилового эквивалента положили в карманы веломайки (в виде питания).![]()
Вся непрофесійність задуманого полягала в тому, що це робилося не вночі, а вдень. Тому ми не могли заздалегідь виявити міліцію по фарах, бо вони там пішки не ходять. А вночі ми поїздку не планували. Більше того, ми поставились до поїздки дещо легковажно, усвідомлюючи це. Ми підсвідомо хотіли пригод - ми їх отримали. Отже, про професійність чи непрофесійність тут піднімати питання недоречно. А теракти так не роблять. Ми не ставили собі такої мети,тому по-іншому готувались. І вважаємо поїздку вдалоюПримерно так я себе и представлял эту покатушку. Это не покатушка - это непрофессиональная диверсия или терракт. А к таким вещам надо готовиться по другому. ;-)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей