Визначилися. Не їдемо.Petrokol +1 , як у Вас справи , визначеність більш-менш є щодо поїздки ?

Аби не паплюжити картину з кількістю учасників реєстрацію зняв/відмінив...
Пана Цяцькіна нє обіжать!

Визначилися. Не їдемо.Petrokol +1 , як у Вас справи , визначеність більш-менш є щодо поїздки ?
Номера бронюю я, побажання щодо поселення, тобто номер який має бути пишуть мені в ПП.Да, свадьба - это серьезно)
Спокойно выспаться, точно, не выйдет.
А когда уже точно определимся с отелем, номера самостоятельно бронировать?
Так квитки ж є, бериПривет Организатору, Петрокол не едет , а мне все еще хочется? Можно присоединиться , если билеты будут с +1 ?
Мы за цивильное жилье)
У нас тут плануються великі міста по маршрутуОк , а как у на с Обедом, Завтраком??? А то в Каменце , я офигела, что мы в первый день поели только вечером при таких нагрузках....
Да, ти ж мені його показувала, ми на зв"язку. .тепер у нас лиш 2 автономщика разом зі мною, хоча можливо буде ще +1 зі мною )) Westboy і nikee1212 , в кого які намети, і чи є котелок чи пальник в когось з Вас ?А мы решили таки сделать крюк, в еще одно местечко!![]()
Ночуем 100% автономно, но вот еще не знаем перед или после Луцка.
Хотелось бы таки присоединиться к тебе Серега на ночевку ( и на второй день покатушки), но с уверенностью не смогу сейчас сказать, докатим или нет)
прошу.. швиденько, вже сьогодні ввечері бронюватиму готельЧи можна ще приєднатися, з дозволу організатора? Вибір за цивілкою, квитків наразі повно.
от туніядець.) ну нічого, побачимось ще на якихось покатуньках!)Визначилися. Не їдемо.![]()
Пана Цяцькіна нє обіжать!
После Карпат не привыкатьВэлкам в наш ВЛКСМ
Автономщики закупляємось в Луцьку в супермаркеті ), адже нас з Рівного чекає 100 км + в перший день ))К стати каким образом будем покупать раскладку? все вместе или на каждого какая-то определенная часть? Или, возможно, кто-то один купить все необходимое и раздаст при выезде? И сколько нужно с собой денег брать?
В мене є GPS (iGo 8 ) в телефоні, відповідно батареї вистачить на 5-6 годин безперервної роботи, або включатися тільки на розвилках/сумнівних моментах.Цивільщики, в кого окрім Назарича є ЖПС-навігатор або хоча би в телефоні ?
К стати на счет навигатора. Есть в телефоне Османд, навител и андрозик. Планировал писать трек в эндомуондо. Телефона в авиа режиме хватает на 2 дня. + возму с собой power bank.
Отже 1 частина першого дня http://www.gpsies.com/map.do?fileId=nefkyvandyitdjtrВ мене є GPS (iGo 8 ) в телефоні, відповідно батареї вистачить на 5-6 годин безперервної роботи, або включатися тільки на розвилках/сумнівних моментах.Цивільщики, в кого окрім Назарича є ЖПС-навігатор або хоча би в телефоні ?
Якщо є якась подоба треку/орієнтовного маршруту, щоби забити в навігатор, було би непогано.
Думаю поправимо.)Ребята, сегодня выезжал на работу и забыл взять с собой замок для велосипеда. Живу в Броварах и заехать за ним очень сложно. Может есть у кого одолжить замок или если что свой вел с чьим-то связать?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей