Ну що ж, спробую і я щось додати.
Вигрузилися в Дзинілорі, зібрали коников, та гойда. Щойно вирвалися на простір, Лариса скрилася за обрій,
гадаю Аня чогось підсипала)). На пару з Оленою крутимо неспішно і ось вам перший привіт,
класичний тренд цього року -"тут була дорога". Самоє оно продихатись)),десь півтора кілометра пахоти.

Дякуватиме що не було дождів.
Олена в повному "захваті", деякий час кручу поряд, потім утікаю з обіцянкою дочекатися десь там)).
Після поля , в очікуванні , намагаюся вгамувати та потоваришувати з місцевим песиками, но ніц не виходить,
їх нічого не лякає та ніяких компромісів, деякі намагаються "самоубиться" під колесами ровера.
Взагалі, у цей місцевості вони якісь геть скажені.
Сонечко потроху виглядає

стає веселіше, перша водойма на маршруті - озеро Китай, де нас чекає Лариса.
Далі котимо в стилі "грай моя гармонь", де гуртом, де розтягуємось.
Лариса по переду, я десь по середині, намагаючись не загубити Олену.
Дорога вздовж озера швидка, звивиста, дуже здоровськи!

Десь на підїзді до чергово селища, серед поля зявляється сінгл, втрачю контроль))) схаменувся коли глянув в навік, ну що ж повертай назад.
Ближче до Кілії, домовляємось з Оленою що вона сходить на асфальт і ми вже зустрічаємось у Вилкове.
А сам тим часом намагаюся нагнати Ларису, котра чекала мене у парку Кілії.
Трішечки залипаю на каналі біля судноремонтного заводу.
Околиці Кілії не дуже вражають

пролітаю крізь центр в парк, там перекус і далі котимо разом з Ларисою, періодично з’ясовуя місцеположення Олени.
Вже дома, розглядаючи карту,зрозумів що їдучи вздовж Килійського гирла, на протилежному боці знаходилася Румунія))

Десь біля рисових полів
сходимо на "асфальт" бо ґрунт вздовж гирла не дуже, але через декілька км повертаємось
знову на ґрунти,де є можливість розвіяти тоску).
Вздовж Соломонова рукава архітектура впадає в крайності, із занепаду до новеньких будов з елінгами на березі.

І ось вже не далеко Вилкове,не дочекавшись смс від Ані,дзвоню шоб з радістью доповісти шо ми вже тут, а ви де?
Отримую заряд бадьорості))), ще трохи асфальту і ось вона - Українська Венеція, дуже не звично як на мене.
Зібралися всі до купи, трохи поблукали між каналами, та час двигати в сторону ночівлі.
Хлопчик на лісапете, що вирішив обігнати Аню, рости здоровий))). Аня прийняла визов, ввімкнула третю космічну і
цім віхрем затягнула решту групи, я тільки спостерігав як вдалі зникають червоні вогники.
По темному на самоті доїхав до Приморського,де біля магаза зустрів групу, треба додати що кількість хрестів по обидва боки дороги,
не надовали оптимізму.
"До Куби далеко" дуже радушно прийняла нас, наїлися смачнючого борщу та ін. Трохи потеревенили та спати.
фотки