На прохання
Mary щодо можливості переночувати в готелі Святотроїцького жіночого монастиря (с. Густиня):
Зазвичай цей "готель" використовується виключно прочанами. Якщо просто приїхати "поночувати", велика імовірність отримати відмову.
Але якщо мета приїзду буде сформульована як "паломництво по святих місцях", нехай ви не будете виглядами супернабожними, але покажете щиру зацікавленість познайомитися з історією й сьогоднішнім життям монастриря, обіцяють навіть
безкоштовно і поселити, і нагодувати, і провести екскурсію.
Звичайно, попередили, що на розкоші в номерах і надто багатий набір страв розраховувати не треба
Ідеально було б, якби ви встигли і пішли на вечірню службу, яка починається в суботу о 16:00.
Стандартно, жінкам треба мати з собою хустинку й спідницю нижче колін, хлопцям штани не в обтяжку.
Якщо нема, намагатимуться знайти щось підходяще на місці, але буває, що всім гостям не вистачає.
Мені чогось здалося, що ви хочете поїхати на наступні вихідні, тому я так і питав - сказали, що можна просто приїхати, підійти в монастриський магазин чи центральний Свято-Троїцький собор, послатися на мене, що візит погоджений ;-) , і місцеві все покажуть-розкажуть.
Раз я помилився, прошу зателефонувати (04637) 6-61-29 і переузгодити візит / уточнити додаткові питання самостійно.
Поймал Мойша золотую рыбку. Она ему:
- Отпусти, исполню три твоих желания!
- Так, хочу виллу на Канарах, 20 миллионов евро в швейцарском банке и гарем из 20-ти шикарных блондинок. Это раз...