так герметик буде куплений, цеж не питання)не факт. І не гарантія. Нова гума і товсті камери ніколи не вважалися захистом від проколів.
На цьому холівар щодо герметика вважаю закритим.

так герметик буде куплений, цеж не питання)не факт. І не гарантія. Нова гума і товсті камери ніколи не вважалися захистом від проколів.
На цьому холівар щодо герметика вважаю закритим.
теоретично можливо, але лише для тих, хто має досвід з їздою з баулами на 100 км у темпі поїздки без речей.Аня, а что бы устоиться всё же на територии кемпинга, поездка с палаткой и спальником не рассматривается?
ну, 50 км в день по асфальту і 100 км в день по грунтам (а потім ще 83) - це трохи різні речіЯ к этому времени точно буду иметь досвід
І за що мені такий бонус-приз?От ми і маємо головного по бронюванню житла у Сергіївці
Петь, ну вмієш ти зробити пропозиції, від яких тяжко відмовитися... якщо ж хтось захоче розділити зі мною всє тяготи і лішенія поїздки в плацкарті - пишіть, братимемо квитки поруч, а до купешників прийдемо в гості.
на Орга снізошло озарєніє. Сприймай це як височайше признання!І за що мені такий бонус-приз?![]()
![]()
Прошу врахувати народну мудрість про перший блінна Орга снізошло озарєніє. Сприймай це як височайше признання!![]()
ти краще врахуй, скільки людей тебе бити будеПрошу врахувати народну мудрість про перший блін...
Не плацкарт а "Опен спэйс" ))) вибачте за офф топ)) не втримався)(записала тебе у плацкарт)
SpoilerShowУВАГА! АКЦІЯ!
Останні п"ять фінішуваших лишаються у кемпнігу у трудове рабство на тиждень!
SpoilerShowУВАГА! АКЦІЯ!
Останні п"ять фінішуваших лишаються у кемпнігу у трудове рабство на тиждень!SpoilerShowвсе одно краще, ніж на роботі!
вигрібну. В 1.5 Сергуліоой, Петяти ж не знаеш яку яму копать прийдеться
SpoilerShowУВАГА! АКЦІЯ!
Останні п"ять фінішуваших лишаються у кемпнігу у трудове рабство на тиждень!
ЮХУУУ!![]()
(а ви кажете розкатка... Стимулювати треба правильно!)
Поділюсь досвідом, бо колись поламав свою колхозну безкамерку, та здуру вирішив скористатись саме таким рішенням з дх-камерами. Проколюватись дійсно будеш рідше, але будеш. А важать дх-камери немало, мої екземпляри затягнули на 365 грам, що дорівнює лайтовому ободу на кшталт крестів. І накат через їх товщину гірший (не сильно актуально для фанатів накачувати до дуба - дубові й так по нерівному не котять).У мене гума нова, та взагали я можу вдягнути DH камери 2.5мм товщиною, так що не факт що буду часто проколюватися
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей