А хто сказав, що, якщо поїздка коротка, вона має бути без ізюминки?
На старті зібралося 9 осіб, але досить швидко нас лишилося 8.
Трек "туди" прямий, із того, що заважало їхати нон-стоп - кілька повалених дерев і струмок.
Доїхали до асфальту, перекусили, докупили води у Лютежі.
І тут мені здалося, що якось ми дуже вже банально їдемо, вирішили зрізати лісом

...
Власне, з цього місця і почалися блукання. Мені досі не зрозуміло, ЯК можна на такому простому і катаному влітку треку ТАК блуканути

.
Але ми таки примудрилися кілька разів з'їхати з маршруту, зустріти МНСівців, які порадили поїхати в інший бік, аби не стати велосипедистами-шпикачками (на нашому маршруті проходило знешкодження боєприпасів). Хвилин за 10 таки некисло бабахнуло

.
Тож по запланованому треку їхати вже ніяк не виходило, і ми примудрилися вкиснути в люте болото (біля полігону "Барс").
Втратили там загалом з півгодини, якщо не більше, зате пригода вийшла - буде що згадати

.
Ліс місцями схожий на весняний - озера води з лісоповалом

.
До Виноградара вже доїхали без пригод, ще встигли поспілкуватися і попити чаю біля магазину

.
Всім дякую за веселий день, розім'ялася добре, сподіваюся, завтрашній маршрут пройде не гірше

.
Викладайте фото, їх небагато, але мають бути цікаві.
Друзья, спасибо за отличную покатушку. Я жив и здоров, выехал на асфальт в 50 метрах от окружной. Вас не нашел увы:(
В слудующий раз буду готов основательней

повернулися, не знайшли тебе. Ну, доїхав - і добре

.
Катай більше, розраховуй сили на весь маршрут, вдягайся за погодою - і буде тобі щастя.
Краще зноситися, аніж заіржавіти.