Comanche BACKFIRE DISK

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Serghio
*
Стать:чол
Comanche BACKFIRE DISK

Повідомлення Serghio » 15.6.11 15:49

Доброго времени суток, всем форумчанам!!!
вот хотелось бы узнать объективное мнение об этом веле-Comanche BACKFIRE DISK???( в данном ценовом сегменте(5000))

Рама : Алюминий 7005 усиленная, верхняя труба баттированная, нижняя труба гидроформированная с изменением сечения

Вилка : Suntour SF XCM LO, ход 100 мм, блокировка, регулировка предварительной нагрузки

Руль : Comanche AL 021 ALLOY 6061 PG

Вынос : Comanche AS 601

Подседельный штырь : Comanche SP-232

Седло : Comanche VL-3028

Педали : Wellgo LU-934

Переключатели : Shimano ALIVIO ST-M410, 24 скорости

Передняя перекидка : Shimano FD-C050

Задняя перекидка : Shimano DEORE RD-M530

Тормоза : Avid BB5, дисковые, механические

Тормозные ручки : Alloy

Кассета : SRAM PG830 , 8-ми скоростная, звезды 11-32Т

Цепь : KMC

Шатуны : SR Suntour PFF CW-XCT-V2-T302-PBG, длина 175 мм

Каретка : VP BC 73

Обода : WEINMAN ZAC 2000, CNC, двустенный пистонированный, W/EYELETS, 14G*36H

Втулки : NOVATEC FH-818SB

Спицы : нержавеющая сталь

Покрышки : CST COMP COOPERHEAD, 26x2,00

MaD_CameL

Re: Comanche BACKFIRE DISK

Повідомлення MaD_CameL » 15.6.11 15:55

обвес неплох(только шатуны не очень. но терпимые). какая рама стоит на этой модели я не знаю. может, в отличии от более дешевых вариантов приличная.
правда у команчей бывают проблемы с качеством сборки, но если очень нравится этот велосипед, то думаю можно брать. хотя лично я бы обратил внимание на что-то другое, благо за 5 тысяч вариантов выбора не так и мало
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Serghio
*

Повідомлення Serghio » 15.6.11 16:03

смотрел джаянт ревел 0 но как мне сказали, бекфаер будет поинтереснее, типа втулки хорошие, подшипники промышленные...

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 15.6.11 16:17

вот эта втулка на обычных конусных подшипниках, не на промах. но мне кажется, что никто ее не захочет променять на те, что стоят на команче ;)
качественная втулка будет хорошей, как на промах. так и на конусах. хотя эти втулки действительно лучше, чем на большинстве велосипедов за 5к, но для меня качественная сборка и хорошая рама важнее(опять-таки, я не знаю, какая рама но ЭТОЙ модели, но на более дешевых рамы плохие. сборка раз на раз не приходится). опять таки имея лучшие втулки команч оснащенн достаточно тяжелыми ободами, даже для этого класса, слабыми покрышками и системой. чудес не бывает. и если велосипед в чем-то лучше конкурентов, значит он хуже в чем-то другом
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Derian
* * *

Повідомлення Derian » 21.9.11 23:59

Привіт. Катаюсь на цьому велику... Ось вже за 2 сезони накатав більше 1.3 к км. Що можу сказати... Велик класний. я купував його за 4200 в 2010... Тоді за свої гроші це було найкраще рішення. Загалом великом дуже задоволений. До + :
1)Гарний обвіс, деоре ззаду перемикається идеально, за 1.3к км проблем не викликала, з переднім трошки гірше, олів*е чомусь в мене на 21 і 24 починає терти об ланцюг (був у механіка, він підстроював, але проблему так і не прибрав), не знаю можливо це тільки у мене така проблема...
2) Дуже гарні гальма... стоять 185 ротори, бб5 за свої гроші просто ідеально працюють... правда колодки вже відчуваю що треба міняти, але це таке)

До - :
Головний мінус це вилка.... для початкового рівня вона звичайно піде... Я катаюсь матрасно КК, але навіть для цього вилка геть дубова... У неї є лакаут, що реально допомагає при підьйомах та спусках та руху по шосе... Коли вимикаеш лок, то стає не сильно краще )))) На швидклсті більше 45 км навіть маленьки ямки гарно бьють по руках... Настроював її ватніше, тоді коли сідаю на байк (я 88 кг) вона гарно просідала (2-3 см...) доводилось робити жорсткіше...

Щодо рами, давно хочу дізнатись її вагу... Та де б не лазив, про вел є інфа, що він 14.1 кг, а про саму вилку нема... Може хто знає, напішіть в л.с. будь ласка) Геометрія дуже не погана... котиться байк добре, нарікань взагалі немає...

Ось після майже 2-х сезонів з цим конем, хочу замінити в ньому тільки вилку (поставити нормальну дуал повітря якусь... чи рс ребу, чи фокс 32...) А так всім іншим дуже задоволений... За свої гроші вел дуже крутий... Хоча зараз б\у за 4.2к грн на форумі можна взяти, якийсь породистий байк... не з гіршим обвісом... ( в свій час не знав про цей форум і купив новий, якби знав, брав би вже щось тут)

Будуть ще якісь питання пиши в Л.С. цікаво буде обговорити...

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість