Велосипед з приємною рамою :)

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

TERRORMACHINE
*
Стать:чол
Велосипед з приємною рамою :)

Повідомлення TERRORMACHINE » 8.6.11 17:16

Доброго Всім часу доби!
Одразу до справи.
Суть питання ось в чому. Нещодавно заморочився з вибором велосипеда, довго відкладав все "у довгий ящик", збирався придбати хороший екземпляр, та ось не склалось. Якось раптово проїжджаючи повз Борщагівський ринок побачив там досить приємного, як на мене Ардіса. Воно то наче і китай (виправте, якщо помиляюсь) 2600 грн ціна, але на перший погляд все добре, не сказав би що страшне лайно, рама дуже сподобалась, усе навісне обладнання з часом планував змінити на хороше фірмове, але і це працювало чудово. Єдиний мінус - з ростовкою рами мене, як людину яка велосипеда під собою не відчувала вже років п"ять чи десять, банально надурили. Це стало зрозуміло лише через кілька днів "горбатої" їзди, навіть страшних мук, я б сказав) Не знаю, яка вона на цьому велосипеді, але однозначно маленька. Куди дивився? Не знаю. Спочатку здалося зручно. Сидіння підняв - поїхав. Під вечір хрозумів, що кермо дуже низько якось. Та і стоячи не поїздиш... Приїхав сьогодні на цьому лісапєді на Землю, думав винос керма поставити інший якийсь, а мені спороги - він маленький і нічого з цим не зробиш.
Прикро :( Але нехай він залишиться дружині)

Тепер по темі.
Порадьте будь ласка. На сьогоднішній день маю суму в 3000грн. Хочеться хорошого фірмового велосипеда для їзди по дорозі, а не так часто і по лісу (більше все ж з ухилом на катання по асфальту міста, але зі стрибанням по бордюрам та іншим міні-екстрімом :) ) який можна було б купити за ці гроші. АЛЕ. Є один нюанс. Порадьте будь ласка велосипеда саме з хорошою рамою, тобто все інше я з часом зможу поміняти на більш краще, але от раму потрібно зараз. І їздити потрібно також саме зараз. Б/у варіанти розглядав - очі розбігаються(( Та і зі зростом (191см - так розумію, потрібно 22?) проблемка.

Буду безмежно вдячний!
Дякую!

п.с. На Ардіси і т.д. після вивчання форуму вже і дивитись гидко :grin:

Буду

Трям
Мауглi
Мауглi

Re: Велосипед з приємною рамою :)

Повідомлення Трям » 8.6.11 17:55

http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 36&t=95907

вот как вариант
из плюсов - очень крепкая рама и кассетная втулка
\ с 5% скидкой не сильно выбьется с бюджета. наличие 22 рамы в собранном виде лучше уточнять по телефону\

МЫ ведь Ардисы ругаем и критикуем повсеместно не только за то, что собраны из хлама. а из-за такого вот *сервиса*
Зображення

MaD_CameL

Re: Велосипед з приємною рамою :)

Повідомлення MaD_CameL » 8.6.11 18:23

дійсно хороші(з веломаньяцької точки зору) рами самі коштують по 3 тисячі і більше. якщо ж дивитись на брендові рами велосипедів за 3 тис, то вони приблизно однакові по якості.
тобто досить міцні та якісні, але заважкі для спорту.
приєднуюсь до попередньої пропозиції. зі знижкою він вийде гривень на 200-300 вище вашого бюджету, зате буде безпроблемний
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей