Викривлення хребта (лордоз)

Обговорення питань нашого здоров'я
Алек
* *
Стать:чол
Викривлення хребта (лордоз)

Повідомлення Алек » 8.2.11 11:12

На днях звернув увагу, що хребет в районі живота трохи викривлений - получається зад іде трохи назад, а пузо вперед. Консультація з гуглом сказала, що це "поясничный лордоз". Я ще молодий і викривлення не дуже велике, тому маю надію виправити методами ЛФК, масажів і бондажу.

Відповідно питання: у когось таке було, є досвід лікування? Чи можете порадити спеціаліста до якого сходити на консультація? Нехочеться потрапити до якогось дятла після якого стане тільки гірше...

Elk 2
* * * *

Re: Викривлення хребта (лордоз)

Повідомлення Elk 2 » 8.2.11 11:53

Займайся фізичними вправами з невеликими обтяженнями. Головна увага має бути зосереджена на техніці виконання.
Лордоз - це слабкість м"язів живота відносно м"язів спини, які тягнуть хребет на себе.

Бабр
* *

Повідомлення Бабр » 8.2.11 12:38

Действительно! Зачем учиться 7-10 лет в медицинском, годами практиковать, если можна 5 минут погуглив поставить диагноз? А некоторые умудряются и курс лечения составить. :)
https://www.facebook.com/photographer.bychykhin
Добрых дорог вам, брат и сестра! добрых дорог! Добрых дорог вам домой! добрых дорог…

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 8.2.11 14:05

Да уж... Какой вопрос такой и ответ. А сколько лет топикстартеру? В профиле вроде студент.
Если лордоз небольшой и ты дожил до института не замечая его, живи и дальше. Если мешает - подойди к ортопеду.

ЗЫ: Если консультируешся с гуглом, то можешь увидеть, что лордоз и кифоз это нормально, главное чтобы они не были слишком развиты.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Tronometr
* *

Повідомлення Tronometr » 8.2.11 14:20

Відповідно питання: у когось таке було, є досвід лікування? Чи можете порадити спеціаліста до якого сходити на консультація? Нехочеться потрапити до якогось дятла після якого стане тільки гірше...

Есть хороший спец, ранее был хирургом. Переквалифицировался в мануальщика.
На ПМЖ в Италии (к сожалению хорошие спецы уезжают заграницу).
Иногда приезжает в Киев, но не на долго. Недавно к нему водил свою жену. Очень аккуратный спец. В случае сомнений - без рентгена не лезет лечить, что уже многое говорит.
Мне диагностировал деформацию 5-го шейного позвонка, хотя до этого на МРТ смотрели 3 врача и никаких проблем не заметили.
Берет 250грн с человека. Многовато, но зато не навредит. (имею неприятный опыт с 4 врачами)

Есси есть желание скину в личку моб номер.

Elk 2
* * * *

Повідомлення Elk 2 » 8.2.11 18:14

Лордоз и кифоз природные состояния позвоночника ( но в меру).
Если немного уходит от "меры" - правильные физупражнения, причина - несбалансированное мышечное развитие.

Алек
* *

Повідомлення Алек » 13.2.11 13:56

Я не збирався займатись самолікуванням, але, як на мене, завжди краще мати хоч якесь уявлення про питання. Був у хірурга - порадив мені робити деякі вправи специфічні, бо поки "студент" можна частково вирівняти.

Питання вичерпане, дякую за відповіді.

Ketsal-Koatl

Повідомлення Ketsal-Koatl » 27.3.11 18:31

для многочитающих
"Не протестуй! Умри от голода героем!" (С)

Велосезон 2015: 0 км, 0 тортик, 0 пироженок, 0 конфеток, 0 сбитых бабушек.

Повернутись до “Здоров'я”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей