День без авто уже завтра. Едем с Троещины?

anna_kaisa
* * * *
Стать:жін
День без авто уже завтра. Едем с Троещины?

Повідомлення anna_kaisa » 21.9.09 16:55

Всем привет!
На форуме уже писали о ежегодном Дне без авто. Не буду повторяться, я сразу по делу.
Проводится конкурс: кто быстрее доедет из точки А в точку Б: автомобилист, велосипедист или общественный транспорт.
Результаты конкурса оглашаются в 13:00.
Начинается это все в 8:30 утра. Точки А и Б можно определить. Возможно, на мероприятии будут журналюги. :о)
Я еду на велике или на общественном транспорте - ну, если кто-то очень захочет на велике, могу уступить :о) Надо кто-то на машине. Кто хочет?
Если никто не хочет, тогда просто поехали все завтра на великах. В разное время, в разные точки.
Чтобы согласиться, звоните, пожалуйста, на номер 8-097-699-10-тридцать восемь, Ира.
Спасибо всем неравнодушным!

Fint
* * * * *
Стать:чол

Re: День без авто уже завтра. Едем с Троещины?

Повідомлення Fint » 21.9.09 19:24

Салют!
Шкода що у мене робота о 8:30 починається :(
Пропоную усім хто має бажання не розмінюватись на дрібнички і починати зразу Рік без авто.
Дуже просвітляє. :)
На всяк випадок - будьте обережні, сьогодні о 8-й ранку на мосту Патона
блондинко за кермом білого мінівену (років 35-40, діточок в школу везла)
аж із шкіри вистрибувала (тобто з 1-го ряду у 2-й), аби не пропустити мене уперед
між 1-м і 2-м рядами. Народ у 2-му ряду тасувався, аби з тою дурепою не зчепитись.
Я врешті решт об'їхав її між 2-м і 3-м рядами, риторично спитавши її "що ж ти робиш???".
Тому хто буде їхати велом треба бути максимально уважним, без усяких там плеєрів.
І краще всього на шосері - кермо вужче, проїхати легше. :)
Нехай щастить! (читати правильно)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей