посоветуйте хирурга

Обговорення питань нашого здоров'я
Снегурочка в шоке
мисс рыжая
Стать:жін
посоветуйте хирурга

Повідомлення Снегурочка в шоке » 1.6.08 17:14

САБЖ.
Проблемы со спиной, нужна консультация. К первому попавшемуся обращаться не хочется. Хочу попасть по рекомендации.
Счастье — это не станция, на которую вы прибываете,это-манера путешествовать.(c) Зображення
Зображення

gylka
Стать:чол

Re: посоветуйте хирурга

Повідомлення gylka » 2.6.08 22:31

Якщо мова йде просто про консультацію і лікування у вигляді мануалки і фіщіотерапевтичних процедур а не операції то можу порадить лікаря Федоренка (оздоровчий цетр Феско). Сам лікувався там не раз і з коліном і з спиною і з плечима - все вилікував (крім голови :) ). Це в броварах і тому ціни в порівнянні з київськими - все-таки дешевше. м.Бровари (від м.Лісова маршрутка 403а до кінцевої і пройти 50 м) тел.(04494) 60060, (066) 7197000.

п.с. єдине що бісить що вони постійно запізнюються з прийомом. тобто приходиш на 18-00 а приймуть тебе тільки в 18-20 десь. якщо надумаєш туди йти - візьми книжку почитать і звільни час після цього. :)

Удачі

snoggie
* * * *

Повідомлення snoggie » 3.6.08 12:35

Проблемы со спиной, нужна консультация. К первому попавшемуся обращаться не хочется. Хочу попасть по рекомендации.
Напиши, что именно, травма, или просто болит, в зависимости от этого могу дать тел.
Можно в ЛС
с удовольствием, но без фанатизьма

Снегурочка в шоке
мисс рыжая

Повідомлення Снегурочка в шоке » 7.6.08 23:09

gylka, до Броваров мне далекова-то, да и работа не позволит туда так рано добраться

snoggie, пасип. была на консультации в военном госпитале. Ничего страшного, излишняя паника. Жить буду, главное теперь просто рекомендации выполнять. Ну и найти хорошего мануальщика
Счастье — это не станция, на которую вы прибываете,это-манера путешествовать.(c) Зображення
Зображення

Повернутись до “Здоров'я”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість