Попередньо: шосейний трансальп в цьому році

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
beaver
* * * *
Стать:чол
Попередньо: шосейний трансальп в цьому році

Повідомлення beaver » 24.2.07 22:28

Хочеться попередньо з'ясувати, чи є на форумі (крім тих, з ким вже особисто спілкувався:)) зацікавлені в участі у приблизно тижневому шосейному турі по європейських дорогах.
Можливі маршрути: Німеччина - Австрія - Італія (напр. Мюнхен - Венеція, Мюнхен - Верона тощо); Німеччина - Швейцарія - Італія; Австрія - Італія. Справжні гірські етапи і перевали вище 2500 гарантовано:) Теоретично, можна спробувати поєднати із вболіванням на окремих етапах Giro (травень).
Ідеться саме про організовані тури (типу описаних німецькою мовою на http://www.bikealpin.de/?rubrik=10;mode=rubriken), з готелями, супроводжуючим транспортом, харчуванням.
Вартість може бути різна, але навряд чи суттєво менше Euro 500 і суттєво більше Euro 1000 (не рахуючи витрат на літак, тобто ще близько Euro 500).
До речі, можливо хтось бачив посилки на інших організаторів таких турів (спортивного, а не прогулочно-гурманського напрямку для американських пенсіонерів;))! То будь-ласка поділіться!

Yabusame
* * *

Повідомлення Yabusame » 26.2.07 09:14

На Cyclingmews.com на первой странице есть баннер, австралийская контора организует туры параллельно с Giro. Стоимость повыше, но по-поему они дают напрокат велосипеды.

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 26.2.07 10:45

На Cyclingmews.com на первой странице есть баннер, австралийская контора организует туры параллельно с Giro. Стоимость повыше, но по-поему они дают напрокат велосипеды.
Дякую!
Я дивився їх сайт. В принципі, ідея гарна (вони возять і на Джіро і на Тур). Але ціна таки відчутно вище (навіть якщо враховувати, що долари там вказані австралійські).
Доречі, особисто я планую зі своїм велом.

Liwen Q
* * * *
Стать:жін

Повідомлення Liwen Q » 26.2.07 12:09

Мене цікавить. Але хотілося би більш детально з'ясувати дату подорожі, тривалість, темп пересування, backpack чи без нічого, пересуваючись між готелями, тощо.

P.S.: Також зі своїм велом.
"It's better to burn out than to fade away."

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 26.2.07 14:49

Мене цікавить. Але хотілося би більш детально з'ясувати дату подорожі, тривалість, темп пересування, backpack чи без нічого, пересуваючись між готелями, тощо.
P.S.: Також зі своїм велом.
Особисто у мене відпустка намічена на травень і на вересень, тому я попередньо орієнтуюся на ці місяці (або/або). Точних дат поки нема.
Мене цікавить спортивний варіант туру, але не екстремально важкий, тобто на рівнинних ділянках - в середньому до 30км/год., підйоми - по можливості (там є підйоми тривалістю близько 20 км).

Тур має передбачати організований маршрут, організовані ночівлі + харчування, організований супровід (автомобіль/мікроавтобус).
Варіант на шосейнику з рюкзаком поки не приваблює, хоча подивимось, які будуть знайдені варіанти.

Тривалість - близько тижня на сам тур. Я також не виключаю, що не дозволю собі втратити можливість після туру подивитись хоча б північну Італію не лише на велосипеді.

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 9.3.07 11:32

Знайшов ще одного організатора шосейних турів (інформація знову, нажаль, тільки німецькою)!

На сторінці http://www.ulpbike.de клікаємо зліва на "rennrad" і ще раз зліва на верхню кнопку "transalp".
Серед цілком реальних маршрутів Tegernsee -> Gardasee. Це маршрут середньої складності, всього 400 км. за 4 етапи, набір висоти 6200 м. Дати: з 16 по 20 травня. Самі вони пишуть, що це тур для підготовлених початківців (ким я себе у частині трансальпів нескромно вважаю;)).
Ще одна гарна новина: вартість туру 469,€!

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 19.4.07 15:14

Про всяк випадок ще раз перепитаю, чи є охочі на 16.05 - 20.05 приєднатися до трансальпійського шосейного туру початково-середнього рівня маршрутом з Німеччини через Австрію до Італії?
Як розумієте, шенгенська віза is a must. Особисто я планую (якщо їхатиму) отримання її у австрійському посольстві. Їхати, до речі, імовірно буду саме через Австрію, хоча це ще під питанням.

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей