Маршрут: ст. м. "Лісова" - ліс на північ від Броварів - Рожівка - Пухівка - ТЕЦ - Троєщина
Сбор: 09:30 ст. метро "Лісова", на Броварському проспекті, від цетру міста
Старт: 09:45
Время финиша: 15:00
Место финиша: Троєщина
Километраж: 40
Асфальт/грунт: 50/50
Темп: фотоматрасний
Брать с собой: Матрасу як такого не буде, який матрас на морозі? Думаю, не варто наїдатись, брати з собою скоріше шоколад, пиття. Трошки проповзли - поїли і т.д. Спиртне небажане.
Связь: Моя мобілка (050) 567-62-34
За озеро Алмазне
Пропоную зробити виїзд на схід від Києва, крізь ліс за оз. Алмазним, на північ від Броварів.
Це відкрита покатушка, допускаються всі бажаючи, хто не буде явно хуліганить

Темп - повільний, такий, щоби зберегти тепловий баланс.
Покатушка проводиться з метою знайомства з новими людьми, залучення новачків, спокійного відпочинку на свіжому повітрі.
Прошу, не задавайте дурних запитань "чи можна їхати", всі умови перераховані тут.
Моя мобілка (050) 567-62-34.
Буде приблизно 20 км лісом та 20 по асфальту.
Дозволяється зупинятися та робити фотографії.
Проїзджаємо ліс до Рожівки, потім по шосе - Пухівка, ТЕЦ, Київ. Можливі варіанти.
Тривалість приблизно 4-5 годин.
Матрасу як такого не буде, який матрас на морозі? Думаю, не варто наїдатись, брати з собою скоріше шоколад, пиття. Трошки проповзли - поїли і т.д. Спиртне небажане.
Одяг - у відповідности до погоди - тепла куртка, білизна, носки, балаклава, взуття. Добре подумайте, щоб не замерзнути на зупинці.
Шолом обов"язково.
Задні ліхтарі, фари із зарядженими акумуляторами - обов"язково, невідомо, може доведеться повертатися в темряві.
Запасні камери. Інструмент.
Перевірте, будь ласка, технічний стан велосипедів, щоб на морозі не довелося ремонтуватись. Не розраховуйте "на авось".
Місце збору - проти ст. м. "Лісова", на Броварському проспекті, в сторону від центру міста, о 9-30. Старт о 9-45.
Участники:
- Kolia Kilch 15.11.2005 15:10
- Andrey V 18.11.2005 15:48