Вибір велосипеда до 4,5 тис

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

5_grn
*
Стать:чол
Вибір велосипеда до 4,5 тис

Повідомлення 5_grn » 18.5.14 20:00

Доброго дня. Наперед вибачаюсь за створену тему, тут таких сотні. Проте хочу підібрати перший велосипед. Кататись буду по дорозі/стежки в парку, по вихідних . Специфіка в тому шо маю немаленькі габарити : ріст-196 , вага 106 кг. Бюджет того всього 4,5 тис грн ( це все шо вдалось поки нашкребти). Був би вдячний на пропозиції з силками на магазини ( якщо адміністрація дозволить 8) ) Наперед вдячний за відповіді. :molba:

MaD_CameL

Re: Вибір велосипеда до 4,5 тис

Повідомлення MaD_CameL » 18.5.14 22:09

якщо чесно, то під ваші параметри я б дуже рекомендував взяти найнер(велосипед з колесами діаметром 29 дюймів. чому - написано тут) з дисковими гідравлічними гальмами(почитати про гальма), але, на жаль, такі велосипеди досить сильно вилазять за рамки вашого бюджету - мінімально близько 7 тисяч :(
за 4500 я вам не можу нічого порадити, як на мене, то мінімальний варіант вам даймондбек респонз спорт за 4999 грн, якщо 22 розмір вам буде не замалий(скоріш за все підійде, але хтозна). це велосипед позаминулого року, тому продається з величезною знижкою, але варто спочатку приміряти.
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

5_grn
*

Повідомлення 5_grn » 18.5.14 22:29

ооо, капець) тож тре було так рости( приміряти важко буде , зі Львова я . Ну спасибі за пораду, буду думати.

5_grn
*

Повідомлення 5_grn » 19.5.14 11:31

Можливо хтось ше шось порадить? Бюджет вкрай обмежений. 5 тис потолок.

5_grn
*

Повідомлення 5_grn » 23.5.14 15:51

Можливо шось підскажете по Spelli sx 500-29er 2014 ?
Spoiler
Show
Рама: НОВАЯ Гидро-формованная

Размер 29ER: 19" / 21"
Размер 26": 17" / 19" / 21"
Вилка: SUNTOUR-XCT-MLO с Lockout
Руль/Вынос UNO AL-025 / UNO Ahead, AS-6028
Штырь: UNO oversize, Диа: 31,6
Седло: VELO VL-3250
Тормоза: Дисковые Механические TEKTRO NOVELA, Ротор: F:180 /R:160
Шатун: Shimano FC-M171 42/32/22Т
Педали: VP components VP-990
Каретка: Картридж VP-components
Цепь:HG50 (8 риковая)
Пер. переключатель: SHIMANO FD-TX50
Зад. переключатель:SHIMANO AVILIO RD-M410
Манетки:Моноблоки SHIMANO ST-EF-51 (3/8)
Кассета:8-риковая кассета Shimano CS-HG31-8
Обод:Двойной Weinmann TAURUS, 32Н
Спица:SLE черная
Втулки:Дисковые Quando черные, 32Н, Пер/Зад: эксцентрик
Покрышка:Kenda K-887

Александр М.
* * * * *

Повідомлення Александр М. » 23.5.14 21:51

Можливо шось підскажете по Spelli sx 500-29er 2014 ?
по описанию рабочий велосипед, а он разве вкладывается в бюджет 4,5тыс. грн?
Scientia potentia est.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 24.5.14 00:03

основні комплектуючі непогані, але, як завжди, диявол ховається в деталях. ось днями власник спеллі питав про заміну каретки, хоча якісна шиманівська пережила б набагато більше. хоча по опису там не та каретка, яка була в нього.
до того ж не ясно, якої якості там рама.
одним словом - спеллі це деякий ризик. якщо пощастить, то може матимете велосипед на рівні брендового за менші гроші, а ні - доведеться дещо погратись з ним.
ну і, в порівнянні з тим же ваху, тут гірші покрихи, ободи, палки і таке інше, але ця різниця не критична насправді, просто все потроху дешевше. економія на всьому :)
ну і останнє - а де ви таку модель знайшли - я щось ні на сайті спеллі(який звалився з другої сторінки - теж свідчення солідності виробника :) ), ні в магазинах не бачу
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей