Допоможіть скласти маршрут до роботи

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Olegik
*
Стать:чол
Допоможіть скласти маршрут до роботи

Повідомлення Olegik » 1.5.14 14:05

Доброго дня.

Днями переїхав у Київ на пмж.
Допоможіть, будь-ласка, скласти максимально безпечний маршрут з дому до роботи, а саме з Русанівського острову до м.Берестейська.
А то я разок прокатнувся по кільцю Русанівський острів - Міст Патона на правий берег - Московський міст на лівий берег - Русанівський острів (http://maps.yandex.ua/-/CVf2QSmV), і чесно кажучи, місцями душа в п"ятки тікала. Особливо з"їзди - Заїзди на мости по правому березі, та ще пара моментів, коли до моєї смуги справа приєднувалася ще одна смуга...
З одного боку нічим дихати, а з іншого - реально страшно!

Хочеться, щоб поменше диких розв"язок, та поменше трафік (не в протигазі ж їхати!)

Заздалегідь дякую.

Olegik
*

Re: Допоможіть скласти маршрут до роботи

Повідомлення Olegik » 5.5.14 00:04

GRiNVi4, дякую!
Буду вивчати.

Третий
* * * *

Повідомлення Третий » 5.5.14 00:59

Вот ещё так можно:
Без горок
спробуй впоратися зі щастям

V_Gorbunov
* *

Повідомлення V_Gorbunov » 5.5.14 05:58

Може, використовуй міську електричку? Хоча б замість мостів. Наприклад, зі станції 'Троєщина' можна цілком безпечно проїхати на Русанівку Русанівськими садами. Також можна проїхати Русанівськими садами по недострою мосту на Труханів острів, потім Пішохідний мост на Поділ, але то вже не коженденний маршрут.

Andrey V
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення Andrey V » 5.5.14 10:58

второй маршрут от GRiNVi4 гораздо душевнее (по опыту знаю, я живу на Левобережке). Но он менее скоростной. Зато там показана правильная срезка под мостом Метро - чтобы через Левобережку не ехать. И Русановские сады можно проехать не только по дорогам, но и прямо по зеленой зоне, вдоль берега, по тропинке.
Давайте людям больше, чем они ожидают. И делайте это легко.

GRiNVi4

Повідомлення GRiNVi4 » 5.5.14 12:55

второй маршрут от GRiNVi4 гораздо душевнее (по опыту знаю, я живу на Левобережке). Но он менее скоростной. Зато там показана правильная срезка под мостом Метро - чтобы через Левобережку не ехать. И Русановские сады можно проехать не только по дорогам, но и прямо по зеленой зоне, вдоль берега, по тропинке.
Таки да, душевнее, и по километражу там не особо больше, пару км всего лишь :yes Если не сложно, нарисуй как проехать сады по зеленой зоне..

plumber
* * *

Повідомлення plumber » 5.5.14 13:58

Реальней всего так по моему скромному мнению
Есть несколько минусов - не лучшая дорога на участке до Труханового острова, набор высоты на участке пешеходный мост - Владимирская горка (хотя для выносливости это +). По времени за час можно вполне уложиться.
Нас невозможно сбить с пути, нам пофигу куда идти!

konst

Повідомлення konst » 5.5.14 14:00

Предложенные варианты по времени займут раза так в полтора больше, чем ехать напрямую по кратчайшей дороге. Как для прокатиться разок окей, для езды на работу каждый день - смысл сомнителен. Проще научиться уверенно проезжать развязки.

GRiNVi4

Повідомлення GRiNVi4 » 5.5.14 14:12

Предложенные варианты по времени займут раза так в полтора больше, чем ехать напрямую по кратчайшей дороге.
Меньше слов, больше дела 8-) Давай рисуй

Olegik
*

Повідомлення Olegik » 5.5.14 21:09

Народ, спасибі велике за активну участь!
На вихідних спробую розвідати "душевний маршрут".
Переконаний, що з першого разу заблукаю (вулиць Києва взагалі не знаю), але здаватися не збираюся
ЖПС немає, то ж доведеться детально зарисувати все на листочок.
Заміряю час, і, якщо все благополучно, то в понеділок вже спробую рушити на роботу велосипедом.

Andrey V
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення Andrey V » 5.5.14 21:45

на гибридной карте хорошо видно как ехать и видна тропинка вдоль берега.

http://maps.yandex.ua/?um=QaPqJ4dtZGRSV ... =sat%2Cskl

plumber выше правильно нарисовал тоже.
Давайте людям больше, чем они ожидают. И делайте это легко.

Olegik
*

Повідомлення Olegik » 9.5.14 21:43

Проїхався "душевним" маршрутом.
Щоправда, до фініша кілометра 3 не дотягнув, бо пізно виїхав почало темніти, то ж змушений був повертатися бігом назад, адже виїхав взагалі без світла.
Під мостом метро вже проїжджав у повній темряві.

Маршрут шикарний! GRiNVi4, Andrey V, plumber спасибі велике!!

Про все по-порядку (хоча, воно мо не дуже й цікаво, то ж заздалегідь вибачаюся):
На дорогу туди витратив 2 години, хоча й не доїхав кількох км.
Багато часу витратив на розпитування дороги у перехожих та проїжджаючих мимо велосипедистів.
Пару раз давали поради вірні але якось так невпевнено, що змушений був шукати ще когось, у кого запитати.
Переконаний, наступного разу доберуся швидше.

Асфальт до труханівського острова - це повний [цензура]! :dash2:
Спочатку асфальт який повністю латаний-перелатаний, причому в кожній латці зверху ще по дві-три латки. Задовлення по них скакати взагалі ніякого.
Перед мостом же дорога викладена бетонними плитами, причому косо-криво, то ж теж їхати було не дуже приємно.
Зато потім який кайф виїхати на нормальний асфальт - котиш і душа радіє.

Самим повільним участком був, мабуть, пішохідний міст - людей дууууже багато.
Гірки ж значно страшніші на карті, ні ж в житті. Підйом досить високий, але короткий :mosking:

Місцями трішки блукав, але добрі люди підказали і повернули на шлях істинний.
Автомобілів взагалі майже не було. Дороги порожні! За що окреме спасибі автору маршрута.
Не знаю, чи то через вихідні, чи там завжди так...
Трапився один водій, що вирулив на перехресті справа від мене не надавши перевагу. Добре, що я їхав не швидко і встиг загальмувати, так би влетів йому в бочину.
Стрьомно було об"їжджати тролейбус зліва. Водій коли рушає у ліве зеркало взагалі не дивиться. Тільки у праве.
Але більшість все-таки дуже чемна. Пара водіїв навіть пропустили мене там, де впринципі, могли спокійно їхати не пропускаючи.

Коли повертався назад, то з"ясувалося, що гірки настільки круті, що швидкість спуску майже така ж сама як і швидкість підйому. Відпусти гальма - і шукайте мене в кущах :D
На зворотній шлях витратив десь 70 хвилин.

Короче, ще раз усім спасибі, і тим, хто допоміг, і тим хто на вулиці дорогу показував, а їх усіх було дуже багато. Мабуть, навіть не згадаю зараз:
тітонька на велосипеді біля мосту метро, тітонька з пакетом біля зд-переїзду в русанівські сади, велосипедисти, знову велосипедисти, пара з собачкою, дівчина на велосипеді перед островом, два хлопці на велосипедах перед гіркою, дядя з сумкою біля стадіону Лобановського, пара біля цього ж стадіону, тітонька на зупинці за стадіоном, пара на велосипедах там же, два мужика біля шикарної іномарки (поцікавилися у мене звідки я сам, мабуть запідозрили в мені колорада :D ), дівчина на тролейбусній остановці, що повернула мене на шлях істинний вздовж трамвайних шляхів...
фух, вроді всі :mosking:

А ще окреме спасибі велосипедисту на пішоходному мосту, який до мене привітався.
Це так приємно, коли до тебе вітаються незнайомі люди )

Короче, звиняйте за багатобуков.

Маршрут шикарний!
Завтра спробую якийсь інший, хоча й не знаю, чи варто...

Dieselist
*

Повідомлення Dieselist » 10.5.14 13:08

Добрый день.
Дабы не плодить новые темы - пишу в этой, надеюсь ТС будет не против :gerl:
Помогите, пожалуйста, составить маршрут до работы - с улицы Березняковской до Кудряшова. Велосипедист я относительно начинающий, все как-то больше прежде по паркам да по лесам ездил, и киевские развязки меня немного смущают (в плане их проезда на веле, на авто езжу по Киеву не первый год) :roll:
Заранее большое спасибо!

Третий
* * * *

Повідомлення Третий » 10.5.14 15:20

Добрый! Поздравляю с решением добираться велом на работу!
Вот мой вариант дорога на работу
Ремарки. Мост Патона ехать лучше по тротуару. Участок от ул. Горького до ул. Боженко - маленькая хитрость, для машин там проезда нет, а велосипедисты и пешеходы спокойно проскакивают) В конце ул. Гайдара есть маленькая лесенка, по которой выбираешься на тротуар ул. Л. Толстого, и по нему же (тротуару) доезжаешь до своей улицы Кудряшова.
Обратно маршрут аналогичный, разве что Боженко можно доехать до конца, и уже на Лыбидской пл. выскочить на бул. Дружбы Народов.
Первый раз лучше проехаться в выходной день: автомобилей мало, можно спокойно изучить маршрут. Удачи!

Dieselist
*

Повідомлення Dieselist » 10.5.14 16:58

Добрый! Поздравляю с решением добираться велом на работу!
Вот мой вариант дорога на работу
Ремарки. Мост Патона ехать лучше по тротуару. Участок от ул. Горького до ул. Боженко - маленькая хитрость, для машин там проезда нет, а велосипедисты и пешеходы спокойно проскакивают) В конце ул. Гайдара есть маленькая лесенка, по которой выбираешься на тротуар ул. Л. Толстого, и по нему же (тротуару) доезжаешь до своей улицы Кудряшова.
Обратно маршрут аналогичный, разве что Боженко можно доехать до конца, и уже на Лыбидской пл. выскочить на бул. Дружбы Народов.
Первый раз лучше проехаться в выходной день: автомобилей мало, можно спокойно изучить маршрут. Удачи!
Большое спасибо за ваш вариант маршрута! Если можно, хотелось бы уточнить некоторые моменты по нему:
на мосту Патона, насколько я помню, тротуар огражден, и в конце моста поворачивает (когда мне надо прямо). Надо будет перелезть через ограду и проезжать развязку по дороге прямо?
также не совсем понятно как с Короленковской попасть на Яна - доехать до ближайшего пешеходного перехода, там спешиться и перейти на противоположную сторону?
Спасибо! :)

Третий
* * * *

Повідомлення Третий » 10.5.14 22:13

По поводу развязки у моста Патона не подскажу, т.к. не помню её.
Spoiler
Show
там так всё накручено, что когда проскакиваю это место, сам не понимаю. как у меня получилось :o
А с Короленковской на Яна - безопасней всего проехать до перекрёстка Тарасовской и Жилянской - разворот на переходе - по тротуару обратно к Короленковской, пересечь по переходу - и прямо на Яна.

Wind
* * *

Повідомлення Wind » 10.5.14 23:27

на мосту Патона, насколько я помню, тротуар огражден, и в конце моста поворачивает (когда мне надо прямо). Надо будет перелезть через ограду и проезжать развязку по дороге прямо?
Там есть разрыв отбойника вконце моста, можно съехать с бровки, пересечь правый ряд и ехать прямо.
Также как вариант маршрута с минимальным набором высоты - с Березняковской на Дарницкий мост, вконце налево (самый стремный момент), далее на право и по железнодорожному шоссе до Лыбедской и дальше по Боженка.

whynot
* *

Повідомлення whynot » 11.5.14 00:03

Там есть разрыв отбойника вконце моста, можно съехать с бровки, пересечь правый ряд и ехать прямо.
Там внизу подземный переход, если что.
Также как вариант маршрута с минимальным набором высоты - с Березняковской на Дарницкий мост, вконце налево (самый стремный момент),
Угу, через два ряда (у меня не очень уверенно получается перестроится в третий ряд -- опыта мало). Но, в принципе, после прокачки мэд-скилза езда-по-проезжей-части -- реалистично. Для начала нужно потренироваться -- обязательно в выходной день, предпочтительно в воскресенье.
--
А ти готовий до третьего майдану?

Dieselist
*

Повідомлення Dieselist » 11.5.14 11:38

Всем большое спасибо за советы! На следующих выходных опробую предложенный маршрут 8-)

Olegik
*

Повідомлення Olegik » 12.5.14 23:07

Забавно, але тільки зараз помітив що долав гірку зовсім не тим маршрутом, що мені намалювали.
Два велосипедисти мене направили на серпантин, в результаті чого я виїхав на перехресті Паркової дороги та Петрівської алеї, хоча виїхати мав би біля арки дружби народів.
Глянув ще раз на маршрут і уявивши місцевість, здається що по намальованому маршруті йдуть сходинки... :duma:
Чи помиляюся?

plumber
* * *

Повідомлення plumber » 13.5.14 00:01

Нема там сходинок, після пішохідного мосту направо, потім вліво вгору по бетонній доріжці, після зїзду по підставленному бетонному блоку треба звертати направо, там де трохи обвілилась доріжка і більше нікуди не звертатаючи виїдеш на Володимирськи узвіз.
Нас невозможно сбить с пути, нам пофигу куда идти!

Olegik
*

Повідомлення Olegik » 13.5.14 22:46

після підставленого бетонного блоку я тоді поїхав прямо...
хм... чомусь перед очима явна картинка, що направо сходинки.
хоча воно й не дивно - маршрут абсолютно новий, все перемішалось, коні, люди...
Ну нічого, наступного разу поїду так як намальовано.

lihtar
*

Повідомлення lihtar » 21.5.14 14:43

Користуючись нагодою хотів би також попросити допомоги з маршрутом:
Від вул. Миру у Софіївській Борщагівці - http://maps.yandex.ua/-/CVrMr-zt
До вул. Козацька 120/4 - http://maps.yandex.ua/-/CVrMvANr
Я погано знайомий з дорогами окрім Кільцевої, але по ній їхати на велосипеді, то певно самогубство.
Наперед дякую!

Foxx
* * *

Повідомлення Foxx » 21.5.14 15:54

Від вул. Миру у Софіївській Борщагівці - http://maps.yandex.ua/-/CVrMr-zt
До вул. Козацька 120/4 - http://maps.yandex.ua/-/CVrMvANr
Я погано знайомий з дорогами окрім Кільцевої, але по ній їхати на велосипеді, то певно самогубство.
Чому ж зразу самогубство? Але, звісно, якщо досвіду та впевненості для пересування дорогами недостатньо, варто знайти альтернативний шлях.
Спробуйте такий маршрут: https://mapsengine.google.com/map/edit? ... sEakS99pSY
Дорога там не така рівна та гладка як на Кільцевій, але зі значно менш напруженим трафіком (та навіть його відсутністю)).
До жулянского мосту можна їхати по тротуару - він там достатньо широкий і завжди пустий).
Востаннє редагувалось 21.5.14 22:59 користувачем Foxx, всього редагувалось 1 раз.
Dixi

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей