Заміна втулок V-brake ---> Disc

(все про втулки, камери, ободи, покришки, спиці)
alexashka
* *
Стать:чол
Заміна втулок V-brake ---> Disc

Повідомлення alexashka » 19.9.13 09:23

Я нуб =) України, Салюти, Таіри, Тиси і т.д. перебирав з закритими очима сам, все повністю розбирав і навіть збирав! Був молодим і дєрзким=) Потім прийшов ноу-хау прогрес з новими технологіями, а я був без вела, і коли купив роки 3 назад новий, то зрозумів що нічого там вже не петраю)

Є у дружини Pride XC-300 2012 року, купив їй б/в Хаєс Строкер Трейл за 700 грн, бо хоче вона одним пальцем галмувати, як і я) тепер треба поміняти втулки (моноблоки на манєтки то само собою)

Рідні, на скільки я зрозумів Formula FM21FQR/FM32-8QR
На Pride XC-350 Диск 2012 року стоять Formula DC20FQR/DC22-8QR

Так от можна мені сміливо такі самі купувати? Що там по розмірах, все підійде? Ззаду стоїть касета 8 ск.Чи може якісь інші бренди бюджетного діапазону? Вага дружини коливається від 48 до 50 кг, так що її витримують і такі прості втулки.
Старі шпиці від вібрейкових коліс під дискові не підійдуть ніяк, там ніби діаметр фланців менший ніж в дискових?

Всім сердечно дякую за поради!

konst

Re: Заміна втулок V-brake ---> Disc

Повідомлення konst » 19.9.13 09:31

Проще купить колеса под диск, а старые продать. По киевским ценам (как там у вас - не в курсе) только переспицовка потянет на треть стоимости бюджетных колес...

alexashka
* *

Повідомлення alexashka » 19.9.13 10:49

Старі колеса на дисках Alex Rims DM18, пробіг у велосипеда 260 км. За скільки можна загнати, може кому треба? Що аналогічне є під диск і по якій ціні? Можна з білими дисками

alexashka
* *

Повідомлення alexashka » 28.10.13 11:40

купив б/в колеса під диск в гарному стані, тему можна видаляти

Повернутись до “Колеса”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей