Хочу купити велосипед

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Фрумстер№1
*
Стать:чол
Хочу купити велосипед

Повідомлення Фрумстер№1 » 26.7.13 13:10

Планую їздити в основному по наших трасах, в тренувальному режимі в швидкому темпі. Проте шосейники не підходять, так як можливі виїзди і на польові дороги, а я не хочу весь час міняти колеса. З того, що я прочитав мені найбільше підходять циклокросові велосипеди або туринг. Проте їх фіг у нас знайдеш, до того ж мій бюджет максимум 5-6 тис. грн. Можна було б купити і якийсь гібрид, але вони майже всі з прямим рулем, який зовсім не пристосований для швидкої довгої їзди (тут "баранячі роги" безперечно найкращі були б). Тому як варіант міг би замовити збір велосипеда з потрібними деталями, але в нас теж не знайшов таких, щоб тим займались. Сам ще занадто недосвідчений, щоб самостійно підбирати компоненти.
Що мені порадите? Може знаєте якийсь хороший сайт чи людей, які виготовляють велосипеди на замовлення? Готовий послухати будь-які думки. :help:

P. S. Тут ще подумав, а якщо у шосейнику заминіти колеса, наприклад, на циклокросові, то такий варіант підійде, чи це неможливо/він розвалиться/і т. д. і т. п.? :unknown:

havrick
* * * * *

Re: Хочу купити велосипед

Повідомлення havrick » 26.7.13 14:15

Вам бы в ветку "выбор велосипеда" написать, а не сюда. Да и вообще ту ветку почитать, может и сами решите потом ;) бюджет 5-6 кгрн не так уж и мало, если не требуете действительно классного велика.

Nowl
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Nowl » 26.7.13 14:50

Тут ще подумав, а якщо у шосейнику заминіти колеса, наприклад, на циклокросові, то такий варіант підійде, чи це неможливо/він розвалиться/і т. д. і т. п.? :unknown:
Там немного не так. Вот тут "выборе велосипеда" как раз тема про циклокросс висит.
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 0&t=132334
If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 28.7.13 16:18

Що мені порадите? Може знаєте якийсь хороший сайт чи людей, які виготовляють велосипеди на замовлення? Готовий послухати будь-які думки. :help:
велосипед на замовлення завжди коштує серйозно дорожче. ніж той, що випускають конвейєром. тому з вашим бюджетом краще про це забути.

я з якою швидкістю ви зазвичай їздите?
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Фрумстер№1
*

Повідомлення Фрумстер№1 » 29.7.13 13:14

велосипед на замовлення завжди коштує серйозно дорожче. ніж той, що випускають конвейєром. тому з вашим бюджетом краще про це забути.
я з якою швидкістю ви зазвичай їздите?
Власне я якраз хочу купити непоганий велосипед для швидкої їзди й тренувань. До цього в своєму розпорядженні я мав тільки важкі МТБ. Правда біля року займався в секції велоспорту, тому про швидку їзду щось таки знаю.
Щодо першого, то тут думаю все залежить від того, хто виконує це замовлення. Якщо якась серйозна компанія з продажу велосипедів, то в ваших словах я навіть не сумніваюсь.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 29.7.13 15:50

будь-хто. якщо взяти велосипед в зборі, а потім порахувати вартість його компонентів окремо, то ціна компонентів вийде суттєво вишчою за байк вцілому.
звичайно, якщо підбирати щось по акціях-розвпродажах, то можна знайти компоненти дешевше, але такий збір дуже сильно розиягнеться в часі. саме тому більшість з нас купує вел, який подобається більш-менш, а потім поступово апгрейдить його, коли напрапляє на цікаві пропозиції
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Фрумстер№1
*

Повідомлення Фрумстер№1 » 29.7.13 17:41

будь-хто. якщо взяти велосипед в зборі, а потім порахувати вартість його компонентів окремо, то ціна компонентів вийде суттєво вишчою за байк вцілому.
звичайно, якщо підбирати щось по акціях-розвпродажах, то можна знайти компоненти дешевше, але такий збір дуже сильно розиягнеться в часі. саме тому більшість з нас купує вел, який подобається більш-менш, а потім поступово апгрейдить його, коли напрапляє на цікаві пропозиції
Можливо і так, саме тому мені цікаві будь-які пропозиції, в тому числі можливо хтось уміє переробити гібрид у велокросовий, про таку можливість я точно чув. Я навів можливість щодо шосейника, але там не все так просто, не в кожному можна поставити ширші покришки і т. д. і т. п. Мені власне якраз і потрібна допомога по цьому, сам я не дуже зможу переробити велосипед, тому що не можу підібрати підходящі компоненти.

konst

Повідомлення konst » 29.7.13 21:09

Тут в барахолке человек долго и безуспешно пытается продать циклокросс. Обвес вроде как неплох, просто видимо такой вел мало кому нужен. Если подходит по росту, то можно рассмотреть как вариант.

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей