Собаки

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Wityk
Стать:чол
Re: Собаки

Повідомлення Wityk » 24.1.15 21:04

я бы на вашем месте по поводу укусов и всяких страшилок - дезактивировался, выгрузил бы всё это гавно из оперативной памяти, ... в фоновом режиме так оставил в самом низком приоритете.

коротко сказать: не притягивайте.
:)
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

archerix

Повідомлення archerix » 9.2.15 23:13

Это как у тов. Джерома К. Джерома :D
Spoiler
Show
Как-то раз я зашел в библиотеку Британского музея, чтобы навести справку о средстве против пустячной болезни, которую я где-то подцепил, – кажется, сенной лихорадки. Я взял справочник и нашел там все, что мне было нужно, а потом от нечего делать начал перелистывать книгу, просматривая то, что там сказано о разных других болезнях. Я уже позабыл, в какой недуг я погрузился раньше всего, – знаю только, что это был какой-то ужасный бич рода человеческого, – и не успел я добраться до середины перечня «ранних симптомов», как стало очевидно, что у меня именно эта болезнь.

Несколько минут я сидел, как громом пораженный, потом с безразличием отчаяния принялся переворачивать страницы дальше. Я добрался до холеры, прочел о ее признаках и установил, что у меня холера, что она мучает меня уже несколько месяцев, а я об этом и не подозревал. Мне стало любопытно: чем я еще болен? Я перешел к пляске святого Витта и выяснил, как и следовало ожидать, что ею я тоже страдаю; тут я заинтересовался этим медицинским феноменом и решил разобраться в нем досконально. Я начал Прямо по алфавиту. Прочитал об анемии – и убедился, что она у меня есть и что обострение должно наступить недели через две. Брайтовой болезнью, как я с облегчением установил, я страдал лишь в легкой форме, и, будь у меня она одна, я мог бы надеяться прожить еще несколько лет. Воспаление легких оказалось у меня с серьезными осложнениями, а грудная жаба была, судя по всему, врожденной. Так я добросовестно перебрал все буквы алфавита, и единственная болезнь, которой я у себя не обнаружил, была родильная горячка.

Вначале я даже обиделся: в этом было что-то оскорбительное. С чего это вдруг у меня нет родильной горячки? С чего это вдруг я ею обойден? Однако спустя несколько минут моя ненасытность была побеждена более достойными чувствами. Я стал утешать себя, что у меня есть все другие болезни, какие только знает медицина, устыдился своего эгоизма и решил обойтись без родильной горячки. Зато тифозная горячка совсем меня скрутила, и я этим удовлетворился, тем более что ящуром я страдал, очевидно, с детства. Ящуром книга заканчивалась, и я решил, что больше мне уж ничто не угрожает.

VazarS
* * * * *

Повідомлення VazarS » 8.3.15 10:16

Как стряхнуть собаку с хвоста. Инструкция не для кантрил:)
Зображення

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 8.3.15 19:04

... коротко сказать: не притягивайте.
+100500
Нехай щастить! (читати правильно)

Yarik_aka_Smoke
* * *

Повідомлення Yarik_aka_Smoke » 19.3.15 08:52

Четвороногих друзей наших игнорирую, больше опасаюсь двуногих типа разумных )

Но если уж собакен совсем неадекватен - тогда Терен 4М. Проверено на двуногих, вырубает даже обдолбанных и пьяных, на собаках тоже проверено (слава Богу, не лично), эффект печален (для собаки).
Не хочу и, надеюсь, не придётся брызгать этой гадостью по животному, которому инстинкты велят преследовать, часто спешиваюсь и везу велосипед в руках, обычно у собаки непонимание и резкая потеря интереса :) И все довольны :)

Chorn
*

Повідомлення Chorn » 5.4.15 10:34

Прокоментуйте будьласка наступне:

Голові Бузівської селищної ради.

Заява.
Доводжу до Вашого відома та прошу Вас провести відповідну роботу щодо причетних осіб,
• які використовують проти людей власних великих охоронних собак за межами власної території ферми, яка знаходиться напроти АЗС Брсм с. Мрія - через дорогу Київ- Житомир (відноситься до села Гурівщина), які вільно покидають свою територію без намордника та привязу і стаєю (4 собаки) кидаються на людей та агресивно атакують, намагаючись покусати, не виключено, що і за наказом, що є загрозою життю та здоров’ю людей.
• а також за потреби виявити психічні, морально-етичні , наркологічні, та правові норми та можливості осіб, які працюють у даній фермі і мають безпосереднє відношення та вплив на подібні речі, і чи можуть вони виконувати свої завдання та обов’язки таким чином.

Пояснення та інформація: 1.04.2015р. приблизно о 18 годині я їхав велосипедом польовою дорогою з с. Личанка, в напрямку Червоного Хутора до товариша. Проїжджаючи біля ферми, де проходила польова дорого, на зустріч мені вибігли гавкаючи та агресивно атакуючи великі 3 чорні 1 біла собаки, я зліз з велосипеда та намагався пройти далі в у своєму напрямку. Але собаки ставали дедалі агресивнішими, почали підкрадатися ззаду, намагаючись стрибнути та вкусити, я схопив велосипед та відбив атаку стаї собак, нажаль собаки мене оточили і я не зміг рухатись, так як надалі постійно приходилось відбивати напад та стрибки собак велосипедом хвилин 15, щоб уникнути укусу , бачачи, що сил стає все менше, я почав кричати, і тут показався якийсь чоловік (хоча він напевно спостерігав і раніше за огорожею і швидко зник), який свиснув собакам і частина собак ніби перестала кидатись, і я трохи пройшов вперед, але все стало повторюватися знову і знову, склалося враження що цей чоловік спеціально натравив собак щоб я тут більше не їздив, хоча я тут проїздив вперше. Якимось чином мені вдалося залишити це місце і вийти на дорогу Київ-Житомир. В наслідок цього інциденту я отримав сильний морально-психологічний стрес, передінфарктний та передінсультний стан, ризик стати діабетиком, до сих пір не можу оговтатись. А також зважаючи на те, що в поїздку я хотів поїхати з своїми дітьми 9 та 12 років, які часто відриваються вперед або доганяють, стало страшно собі уявити що могло статися з моїми або Вашими дітьми. Хочу зауважити, що я спортсмен (не велосипедист) , об їздив і обходив чимало світу, а на велосипеді особливо у Києво-Святошинському районі, з собаками поводитись умію. В таку ситуацію потрапив вперше. Повідомивши того ж вечора дільничного міліціонера про подію, ми разом з ним виїхали на місце , де він особисто переконався у стані речей , побачивши великих собак, які вибігали з ферми і він не наважився покидати авто, аж поки не підійшов зухвалий (як виявилось напевно нелегальний) працівник ферми, який навіть на вимогу дільничного не назвався і не пред’явив документів, що засвідчують особу. Далі прибув якийсь чоловік і сказав ніби він є власником чи директором цієї ферми, почав мені розказувати і вибачатись, що це так повинно бути, на чому наша розмова скінчилась. Я написав заяву та пояснення дільничному міліціонеру і ми розійшлись. А зранку я зауважив, що протягом ночі я пропустив три дзвінки з невизначеним номером.
З повагою

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.4.15 12:11

Вспомним как началась эта тема:
Я сам из Баку, Азербайджан. Являюсь ярым поклонником велопоходов и велоспорта. К сожалению, одной из основным препятствий моим длительным походам являются собаки. Даже катаясь в Баку и его пригородах, каждый раз встречаюсь с этой угрозой. То пытаюсь убегать, то остановиться и покричать. В интернете прочитал про Дейзер - устройство, пугающее собак на расстоянии. Не влияет, или скажем так - не на всех собак влияет. В интернете прочитал кучу статей на эту тему - но они все ограничиваются 10-15 стандартными психологическими советами а-ля не показывайте свой страх собаке и т.д.
Если бы не угрозы собак и страх перед ними - то переколесил бы весь Азербайджан.
Есть ли какие-то реальные методы защиты перед собаками кроме тех, которые пишут в интернете?
У этого пользователя до сих пор одно единственное сообщение с 26 марта 2011.
Может собаки съели?

Кстати, он ищет в интернете методы, которые не описывают в интернете.
А вообще, он бы переколесил бы весь Азербайджан, но вот собаки...
Фантомас.

Велокот
неадекват необыкновенно очаровательный

Повідомлення Велокот » 5.4.15 13:45

собака, нападающая на велосипедиста должна быть переехана и воспитана палкой. все.
Безумие как гравитация — нужно только подтолкнуть.

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.4.15 13:55

собака, нападающая на велосипедиста должна быть переехана и воспитана палкой. все.
это если вместе с велосипедистом ещё кто-то был бы рядом, кто успеет переехать а потом палкой,
а потом закопать,
...выкопать, повесить и расстрелять и снова закопать.
Приехать через неделю, выкопать и отпустить уже перевоспитанную.
Фантомас.

Chorn
*

Повідомлення Chorn » 5.4.15 15:41

Тут річ іде не про одну собаку, а про стаю у 4 великі одинакові агресивно настроєні тварини (які можливо виконують команду хазяїна),і не дикі,а є охороною у підприємстві (яке як вияснилось ніби-то часто грабують), які Вас миттєво атакують. Думаю, у даному моменті Ви не встигнете витягти свої засоби безпеки до укусу, я якщо ще підліток чи тендітна особа то шансів залишитись неушкодженим ще менше.

Розглядати питання методом: хто винен у вбивстві - куля, знищити кулю, у цьому випадку не дуже вдало.

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.4.15 15:53

Тут річ іде не про одну собаку, а про стаю у 4 великі одинакові агресивно настроєні тварини (які можливо виконують команду хазяїна),
надалі постійно приходилось відбивати напад та стрибки собак велосипедом хвилин 15, щоб уникнути укусу , бачачи, що сил стає все менше, я почав кричати, і тут показався якийсь чоловік
Вы меня впечатлили!
Вы явно владеете каким-то боевым искусством. И очень тренированный боец - 15 минут отбиваться от четырёх нападающих собак, которых на Вас натравили.
:good:

Раунд в профессиональном боксе, а также на всех соревнованиях ЛИБА, которые проводятся для юниоров и боксеров по старше, продолжительность раунда равняется 3-м минутам (180 секунд). Раунд, продолжительностью от 1-ой до 3-х минут для юношей, разбег времени зависит от их возраста, и спортивной классификации.
Фантомас.

Chorn
*

Повідомлення Chorn » 5.4.15 16:31

Так так, фізична підготовка належна, найвище спортивне звання, займаюсь - велосипед, плавання, стрибки у воду, біг, гірські лижі,туризм, мото, та ін., і 20 років працюю там, де потрібні подібна фізична підготовка. Взагалі від укусів мене спас легкий велосипед яким я захищався (для більшої уяви, картина нагадувала сцену нападу орків з вовках на людей у фільмі "Володар кілець". Тривалість події умовна, мене більше цікавило остатись не пошкодженим, а деякі знайомі сказали, що як справжній блогер - повинен був витягти телефон і все зафільмувати.
А ще цікаво, коли віддавав заяву у сільраду то старша жінка яка приймала заяву, сказала що це їй добре відомо в далекому минулому і показала свою покусану руку з швами та вирваними частинами плоті, від чого я усвідомив можливі реальні наслідки.

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.4.15 17:00

старша жінка яка приймала заяву, сказала що це їй добре відомо в далекому минулому і показала свою покусану руку з швами та вирваними частинами плоті, від чого я усвідомив можливі реальні наслідки.
Так это же сюжет для триллера.
Настоящего!!! Здорово!
и главный герой - прямо с экрана:
найвище спортивне звання, займаюсь - велосипед, плавання, стрибки у воду, біг, гірські лижі,туризм, мото, та ін.,
А Вы так и не узнали, что это были за три таинственных пропущенных звонка?
А зранку я зауважив, що протягом ночі я пропустив три дзвінки з невизначеним номером.
Интересно всё это. Надо ехать на местность.
Фантомас.

Третий
* * * *

Повідомлення Третий » 5.4.15 17:10

Якщо немає постраждалого, міліція, сільрада і власник нічого робити не будуть. Всім начхати. Тим більше, що Ви все одно там більше не з'явитесь.
спробуй впоратися зі щастям

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.4.15 17:31

Якщо немає постраждалого, міліція, сільрада і власник нічого робити не будуть. Всім начхати. Тим більше, що Ви все одно там більше не з'явитесь.
Как это нет пострадавшего?
В наслідок цього інциденту я отримав сильний морально-психологічний стрес, передінфарктний та передінсультний стан, ризик стати діабетиком, до сих пір не можу оговтатись.
А если представить, что бы было с другим человеком, кто не занимается:
велосипед, плавання, стрибки у воду, біг, гірські лижі,туризм, мото, та ін.,
Эти четыре собаки ещё бы были только в прыжке, а иной уже просто умер бы. Я бы точно того...
Про детей вообще уже молчу:
в поїздку я хотів поїхати з своїми дітьми 9 та 12 років,
Фантомас.

Chorn
*

Повідомлення Chorn » 5.4.15 21:07

Так это же сюжет для триллера.
Настоящего!!! Здорово!

А Вы так и не узнали, что это были за три таинственных пропущенных звонка?

Интересно всё это. Надо ехать на местность.
На рахунок сюжету я про це думав, збираюсь написати на наші відомі телеканали, правда в головній ролі зніматись з розгорнутими сценами щось в мене бажання особливого нема, може десь дублера знайду хоча ради безпеки інших може і знімусь. Я вже знімався у подібних сюжетах про безвідповідальність у соціальній сфері.

У вечорі був добряче шокований, і не міг довго заснути, найбільше мене мучила уява з можливими іншими потенційними жертвами, які не готові до таких поворотів життя.

А телефон не чув він знаходився у сумочці у іншому приміщені, зранку я не надав цьому якогось значення, а згодом зрозумів, що телефонували до моменту коли дільничий мав передати справу начальнику, напевно зацікавлена особа хотіла щоб все залагодити без втручання міліції, і щоб я забрав заяву.

Chorn
*

Повідомлення Chorn » 5.4.15 21:39

Я Вас розумію, щоб бути постраждалим, треба бути покусаним, порваним може навіть і мертвим. Очевидним стає те, що я би тут вже з Вами не спілкувався. Тим паче, що кожна людина по різному сприймає стрес внаслідок чого вона може померти. Справа у тому, що життя дає такі випробовування, і їх потрібно адекватно вирішувати, думаю що підліток чи середньо-статичний мешканець місцевості в більшості випадків не будуть писати ніяких заяв та робити інші дії.

До речі я там буваю частенько, просто саме цією дорогою їхав вперше, там у мене є друзі та знайомі.

Мені один чоловік у сусідньому селі повідомив що на вело-прогулянки їздить із зброєю, ну це ж щось дуже маразматично, щоб покататись на велосипеді для початку потрібно отримати дозвіл і придбати хоча б пістолет, він до того ж ще й важкий, це для дорослих може бути варіант, а підліткам чи просто пішоходам? В даній ситуації собаки не винуваті, винуватий той хто свідомо створює такі речі.

Велокот

Повідомлення Велокот » 6.4.15 08:37

это если вместе с велосипедистом ещё кто-то был бы рядом, кто успеет переехать а потом палкой,
а потом закопать,
рассказываю:
катаешь с палкой (можно телескопической) и при желании струйным "дезодорантом", видишь блохопасть гавкающую и несущуюся на тебя - останавливаешься и принимаешь все возможные
меры, чтобы остаться "неушкодженым". все.
...выкопать, повесить и расстрелять и снова закопать.
Приехать через неделю, выкопать и отпустить уже перевоспитанную.
тебе сюда
Зображення

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 6.4.15 09:01

— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Wityk

Повідомлення Wityk » 6.4.15 12:10

видишь блохопасть гавкающую и несущуюся на тебя
да, но есть одна проблема:
меня не впечатляет гавканье собак
и нет вдохновения для сочинения душещипательных рассказов для инета.

Исключение бойцовские породы, но они не тусят по закоулкам.
Фантомас.

Велокот

Повідомлення Велокот » 6.4.15 12:12

вот и не нужно.
если собака представляет не гипотетическую, а непосредственно практическую угрозу человеку, то нужно ликвидировать либо угрозу либо собаку.

Wityk

Повідомлення Wityk » 6.4.15 12:21

не гипотетическую, а непосредственно практическую угрозу человеку,
далеко до нашей эры, человек молнии боялся до смерти,
а сегодня есть вера, что эта непосредственно практическая угроза трансформировалась в гипотетическую.
И уже радуется!
Фантомас.

Велокот

Повідомлення Велокот » 6.4.15 12:52

далеко до нашей эры, человек молнии боялся до смерти,
а собак жрали, вон некоторые до сих пор и продолжают.

Wityk

Повідомлення Wityk » 6.4.15 13:12

а собак жрали, вон некоторые до сих пор и продолжают.
Можно подумать, кроме собак некого было жрать, где мяса поболее.
А от собак толк в другом - охранять гадюшники от велосипедистов.
Фантомас.

Велокот

Повідомлення Велокот » 6.4.15 13:18

ну ты сказал - блохогава завалить или крокодила или там бегемота каково — всяко собак проще, да и приготовить легше.
а гадюшники пусть сами себя охраняют - нормальные лисапедисты тудой не шастают.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 243 гостей