тре робити профілактичні виїзди в РахівТре робити лікувально-профілактичні виїзди на бревети в інші області.

Просто наші грунтові організми більше звиклі до крупного каміння, а не до мілкої тряски.
+1А світлинки добрі

тре робити профілактичні виїзди в РахівТре робити лікувально-профілактичні виїзди на бревети в інші області.
+1А світлинки добрі
так опит та навички не проп’єш"Було" — ключевое слово. Этим спичечным коробком фоткать — что детской лопаткой в каменном карьере пахать.
У меня 23 мм и по 8 атмосфер в каждом колесе. ХардкорЪ!Нормальный за Блидчей асфальт, на 2,25 даже незаметно было разницы)
Спасибо! :)так опит та навички не проп’єш :)
вже навіть на Турі гонці назад переходять на 25-ті, та й ти переходь.У меня 23 мм и по 8 атмосфер в каждом колесе. ХардкорЪ!Нормальный за Блидчей асфальт, на 2,25 даже незаметно было разницы)
темп заявлено було 22-28.Вывод: такой "раскаточный" темп не для меня. Моя средняя 20 км/ч на 150 км![]()
![]()
Цікаво скільки у вас було на стартових тягунах?22-28.
За винятком початку, коли вітер гнав у спину, в таких рамках і трималися(в мене середня вийшла 24.5 - з тупняками по місту).
перед Вишгородом пам"ятаю цифру 21Цікаво скільки у вас було на стартових тягунах?
https://www.strava.com/activities/497847189/analysisЦікаво скільки у вас було на стартових тягунах?22-28.
За винятком початку, коли вітер гнав у спину, в таких рамках і трималися(в мене середня вийшла 24.5 - з тупняками по місту).
Весняне?Камінчики - да, душевно.
Я вже звикла до великих коліс і гуми 2.35, а тут 1.5"х26, ще і 4.5 атм..
Але весняне шосе - то завжди біль. Зате потім літатимемо, як пташки
на шосе далі вже без мене (хіба що зима повернеться).та раскатуйтесь якомога частііше.
,,я,,ещё пошёл по Т10-05 оказывается. Видел поворот не вперёд,остановись посмотри на карту не время теряю.
На рефюзі геть протектора нема. З одним тіко заднім гольмом хтілося б шоб був якійсь протектор, а не та шершава поверхня, шо на рефюзі. Вона дотого ж вбивається за 1ккм і потім покра стає вже гладенька посередині.Armen, Maxxis Re-Fuse рекомендую. Катаю второй комплект. К нам, правда, 28 размер не везут почему-то, придётся из-за границы заказаывать.
а він тобі не завеликий?Unrelated note: как сделать, чтобы шлем набекрень не съезжал?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей