CatEye HL-EL500

.bo
* * * *
Стать:чол

Повідомлення .bo » 30.1.07 12:28

Лан, наверное не стоит ворошить старую тему - счас есть новые фары. а 2шт 500-тки дороговато однако
UT3UAU

Hartmann
* * *

Повідомлення Hartmann » 30.1.07 13:09

Зате лікуються дихлоретаном (чи як він там називається) :). .........
А вот и нет, он размягчает пластик и он теряет форму. Не сипользуйте дихлоретан.

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 30.1.07 13:54

2 .bo Гаразд. Тільки у мене два велоса: мій і дружини. ІМНО - без варіантів ;)
2 Hartman ну то прямі руки ніхто не відміняв. Будь-який інший розчинник робить те саме, якщо в ньому викупати деталь.

ПС А в кого є 510-та і та сігма, яку тут згадували - хотілося б здибатися і порозглядати в дії. Тим більше до пізна чекати не треба. Хіба шо холодно :)
Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ні шо, тільки декому деколи дещо, а хіба ж це не можна чи що?

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 31.1.07 11:09

Поездил с этой фарой (Cat Eye HL-EL500). Отличная фара, особенно для шоссе. На расстоянии, на котором ты уже определяешь, кто и как себя ведет, уже хватает этого самого "центрального пятна". Просто надо смотреть не в комнате, а на дороге. В "ближнем бою" бьет далеко и ярко, выхватывает то, что нужно. Мне лично нравится.
Переклюк очень легкий, это и преимущество - легко включить, и недостаток - можно включить в рюкзаке случайно.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

.bo
* * * *

Повідомлення .bo » 31.1.07 19:16

до сих пор не треснула? ;)
UT3UAU

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 31.1.07 19:26

Це ти Колі чи мені? ;)
Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ні шо, тільки декому деколи дещо, а хіба ж це не можна чи що?

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 31.1.07 19:41

ПС А в кого є 510-та і та сігма, яку тут згадували - хотілося б здибатися і порозглядати в дії.
http://realbiker.ru/bike_electro_test.shtml

Боянчег, супралед светит "на глазок" как Princentontec Apex

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 31.1.07 20:07

Дякую за лінк. Сподобалось. Хочу сказати що 3-5 Вт діодки (судячи з порівняння тих фото) цілком достатньо (в усякому разі мені так здається). Але ціни на заводські вироби чесно кажучи не гуманні :(

.bo
* * * *

Повідомлення .bo » 1.2.07 07:10

3-5 Вт діодки (судячи з порівняння тих фото) цілком достатньо
оттуда же: hl500=1вт и че делать?
UT3UAU

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 1.2.07 11:59

якщо я правильно зрозумів питання - чекати гуманізації цін, або шукати елементи і ваяти самотужки. Як видно з тих фото саморобка обійшлася правда в сто з лишком баксів, але мало чим поступається комплекту кошкоглазих за 300+ їжачків

.bo
* * * *

Повідомлення .bo » 1.2.07 17:14

а мне не очень понравилась - пучек расеянный
UT3UAU

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 1.2.07 20:02

Ну, це таке. Може з розсіювачем не зрослося - шкода нема фото девайса. З іншого боку порівняно з 500-кою світла більше і пляма ширша - це добре, імно. Мені сподобалось коли ставив 2 п'ятисотки на вел - світла по ширині та вдалину саме те шо треба. Мінус - забагато місця займає на кермі, ну, і дорого, якщо навмисне на один вел брати. Я пак на два розраховував - то ніби виправдао :).

ПС Я тут зараз пошукав 3 - 5 Вт діоди, то за прикидками саморобний девайс з двома діодами 3+5, стабілізатором, корпусом на замовлення і АКБ вийде ніяк не дешевше 120 зелених. І це якщо самому все проектувати і докупи складати

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 5.2.07 09:16

До речі, тут хтось писав (сорі - не знайшов постінг), що п'ятисотки на шматки в дорозі розпадаються. Хто має таку неробочу фарку - маю інтерес. Прошу сюди: http://velokiev.com/board/detail.php?siteid=2566 або сюди: http://velokiev.com/forum/viewtopic.php?p=474161#474161

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей