19.04.2014 (R) Золота Підкова Черкащини 3 дні (Великдень)

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
fanatt
* * * * *
Стать:чол
Re: 19.04.2014 (R) Золота Підкова Черкащини 3 дні (Великдень

Повідомлення fanatt » 28.4.14 09:02

В перший день вдосталь проїхали грунтами, і ярами.
Зображення
Зображення

В перший день вдалось лиш доїхати до одного визначного місця у с. Стецівка «Козацького Хутора» або як ще його назва музеї млинарства і Троїцька Церква 18 століття
Зображення
Зображення
На ночівлю стали посеред поля вже у Кіровоградській області, повечеряли, і пішов дощ (((
Зображення
2 день був більш насичений на події, відразу вирішили скупатись у Дніпрі (Кременчузьке водосховище)
Зображення
І відразу у минуле, ЧАЄС -2 та напівпокинуте селище енергетиків Орбіта
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
І ось проїхавши всього пару кілометрів ми потрапляємо у Чигирин, місто де знаходилась резиденція Богдана Хмельницького , і Замкова Гора
Зображення
Зображення
В 15 км від Чигирина село Суботів , саме там родився і там знаходиться усипальниця Богдана Хмельницького
Зображення
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 28.4.14 09:22

Холодний Яр зустрів нас дощем вночі, але ми знайшли чудове місце для ночівлі нижче Мотринського монастиря, саме біля озера де в давні часи козаки освячували свої шаблі ми і заночували, прямо на столах )) Як показало то було вірне рішення вночі пішла злива. Думаю в Криму такий «готель» на 3 зірки потягнув би.
Зображення
Зображення
Мотринський монастри центр Холодноярської республіки Зображення
дощ, так і не пройшов і зранку, і він нас супроводжував практично весь день, фотки з Холодного Яру і дуба Залізняка, склика
Зображення
Зображення
Зображення
Сміла
Зображення
Зображення
І брудні, промокли ж ми добряче, але дякуємо персоналу ресторану «Сміла», які нас пустили і нагодували ))

Всі фотки мої http://fanatt.io.ua/album671000
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

Son1c
* * *

Повідомлення Son1c » 28.4.14 12:09

Ух ты. Отличный отчет. Спасибо за фотки!
Чайник на матрасе:)

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей