vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Tibor
Аксакал
Аксакал
Re: vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Повідомлення Tibor » 1.11.13 10:21

Тібор є питання?
Когда начнешь коричневым сиреневым писать чтобы выделяться?

Skrip.
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 10:26

Гнус не сможет ответить,он в отпуске.:)
Сори что не поднялся с вами в последний тягун,исправлюсь.
Ушел приседать!
Востаннє редагувалось 1.11.13 10:27 користувачем Skrip., всього редагувалось 1 раз.
"Velo Help Kiev"
Ищите нас в fb,остановим беспредел на дорогах.
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 1.11.13 10:26

я конечно не "элитныйспартсменмідальхантер", но неужели тренировки на пульсе под 200 уд\мин несут исключительно добро и пользу?
Неужели не нужно чередовать нагрузки, придерживаться каких то зон, делать секции ускорений \ отдыха.
На тему тренировок вроде тонны литературы и валить с выпученными глазами на перегонки с пульсом под 200 врядле правильно..
[URL=https://meettomy.site] Sexy Girls from your town[/URL]

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 10:30

Тібор є питання?
Когда начнешь коричневым сиреневым писать чтобы выделяться?
а ви з Васьою Тріоном зберіться і на пару трольте, і Шутера теж можна до купи, в одному повідомленні два-три тупих питання , обіцяю відповідати вам ось таким кольором
Востаннє редагувалось 1.11.13 10:41 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 10:33

ИсключительНо.
Тю,ортопедам тоже нужны люди.
Главное что бы кондратий кого то не хватил на очередном подьеме,пионэры только-только научились вычислять красную зону.
Не спугни.
"Velo Help Kiev"
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

SilverS
ничего не осталось
ничего не осталось

Повідомлення SilverS » 1.11.13 10:39

а еще одна фишка ВК забанить- пообсырать, пока в бане-закрыть тему как исчерпавшую себя.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 10:43

а еще одна фишка ВК забанить- пообсырать, пока в бане-закрыть тему как исчерпавшую себя.
її можна було і не створювати.
Проте зібрали прекрасний матеріал для конкурсу VK- ТРОЛЬ"13

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 1.11.13 10:48

Неужели не нужно чередовать нагрузки, придерживаться каких то зон, делать секции ускорений \ отдыха.
Так і робиться. Після гірок - ровняки, пульс падає до 110-130. І повторюсь, в 200 заганяти себе не потрібно. А для декого і фізично не можливо.

А змагання дуже стимулює.

Колись займався бойовим самбо в Середюка Федора Миколаєвича. Він головний тренер збірної України по бойовому самбо, чемпіон світу по бойовому самбо серед майстрів, виростив не одного Чемпіона України і навіть Чемпіонку Європи.

Так от. 2/3 його тренувальної програми, принаймні тої, що він давав любительській групі - це інтервали, причому іноді це змагальні інтервали на психофізичному максимумі. Як приклад змагального інтервалу - спаринг одного проти трьох. Ти спарингуєш з партнерами по 30-60 сек, вони міняються, а ти проводиш так 3-5 хвилин. Хто займався єдиноборствами - знає, що таке 5 хвилин фул-контакту з постійно свіжим суперником. Це замежевий пульс, до потемніння в очах. Ну і при цьому ще удари регулярно прилітають. Потім відпочинок - і по колу.

І нічого, ніхто не помер, всі із здохляків стали мужиками, а дехто і чемпіонами.

З.І.: Містер Скрип, а давай сходимо разом на тренування до Миколайовича, в початкову групу, я згадаю молодість, а ти побачиш, що таке справжні мужики, які не жують соплі і не бояться навантажень. Я серйозно. :) Маякни в ЛС, якщо цікаво.
Top Fuel RSL / Stumpjumper HT / Diverge

!! Розшукую викрадену в 2014 році Merida TFS 100, сіра, вібрейки, мавіки, рекон. НАГОРОДА 2000 ГРН !!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 11:01

Ой.. а можна назвати цю тему бус собирает друзей?... Бо Гнуса нажаль немає.. А всі мої друзі вже тут)))

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 11:01

ЮляЮля:
Удостоверение "По отстрелу лохов",подойдет?
"Velo Help Kiev"
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 11:09

Колись займався бойовим самбо в Середюка Федора Миколаєвича. Він головний тренер збірної України по бойовому самбо, чемпіон світу по бойовому самбо серед майстрів, виростив не одного Чемпіона України і навіть Чемпіонку Європи.

Так от. 2/3 його тренувальної програми, принаймні тої, що він давав любительській групі - це інтервали, причому іноді це змагальні інтервали на психофізичному максимумі. Як приклад змагального інтервалу - спаринг одного проти трьох. Ти спарингуєш з партнерами по 30-60 сек, вони міняються, а ти проводиш так 3-5 хвилин. Хто займався єдиноборствами - знає, що таке 5 хвилин фул-контакту з постійно свіжим суперником. Це замежевий пульс, до потемніння в очах. Ну і при цьому ще удари регулярно прилітають. Потім відпочинок - і по колу.

І нічого, ніхто не помер, всі із здохляків стали мужиками, а дехто і чемпіонами.
Юра а там немає такої методики щоб на психоемоційному рівні розвиток задньої поверхні стегна відбувався? Ти собі тролиш жертву, а стегно росте :duma:

Gotty
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Gotty » 1.11.13 11:12

Ой.. а можна назвати цю тему бус собирает друзей?... Бо Гнуса нажаль немає.. А всі мої друзі вже тут)))
Оо так этож...
Spoiler
Show
Зображення
В жизни нет ничего более увлекательного, чем двигаться к своей мечте.

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 1.11.13 11:21

ЮляЮля:
От чувак, серйозно, ти б мені в лице такої пурги не сказав, я впевнений. Навіщо ти таке пишеш? Я тобі щиро запропонував сходити разом на треньку, без жодного натяку на погрози. Просто твоя інфантильність дуже палєвна, а будь-яка хороша секція єдиноборств таке швидко лікує.
Юра а там немає такої методики щоб на психоемоційному рівні розвиток задньої поверхні стегна відбувався? Ти собі тролиш жертву, а стегно росте :duma:
Вадиме, на локальному форумі самбістів тролі не водяться, що показово. Слова треба підтверджувати на татамі, там зразу видно, хто чого вартий. В пелотоні не відсидишся, на інвентар/вітер/покриття не спишеш. :D

Все, пора зав'язувати.
Top Fuel RSL / Stumpjumper HT / Diverge

!! Розшукую викрадену в 2014 році Merida TFS 100, сіра, вібрейки, мавіки, рекон. НАГОРОДА 2000 ГРН !!

Gotty
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Gotty » 1.11.13 11:28

Но нельзя не согласиться,
что Гнус подкован теоретически гораздо лучше Буса,
не взирая на то, что у того за плечами инфиз,
(или "дерево-обрабатывающий институт", как мы когда-то его называли...)
Spoiler
Show
Зображення
В жизни нет ничего более увлекательного, чем двигаться к своей мечте.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 11:30

ЮляЮля:
От чувак, серйозно, ти б мені в лице такої пурги не сказав, я впевнений. Навіщо ти таке пишеш? Я тобі щиро запропонував сходити разом на треньку, без жодного натяку на погрози. Просто твоя інфантильність дуже палєвна, а будь-яка хороша секція єдиноборств таке швидко лікує.
Вадиме, на локальному форумі самбістів тролі не водяться, що показово. Слова треба підтверджувати на татамі, там зразу видно, хто чого вартий. В пелотоні не відсидишся, на інвентар/вітер/покриття не спишеш. :D

Все, пора зав'язувати.
Та у нас в темі теж було все ок.. допоки не з'явилися "спеціалісти" з теорії , маю тобі нагадати..
А Костік в реалі не злий.. Я його люблю , ось тільки гордість у нього яка тупа, допомогу приймати нехоче.. ЗА той час який він прої.ав я б з нього розкатав такого бика, що розділку 20 км сердню 43 тримав би. Але то таке, своєю мрією людину не заразиш.

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 11:43

SKY о таких как мы,мог бы только мечтать... :yes
Эх. :cry:
"Velo Help Kiev"
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 11:49

SKY о таких как мы,мог бы только мечтать... :yes
Эх. :cry:
Скай ні.. А от колс, чому ні?))) Можливо не ми.. Але хлопці саме нашого формату повинні були їхати командну гонку, це була єдина дисципліна в якій можна було поборотися.. Універсальність наших гонщиків дуже слаба, тому треба їздити і боротися за конкретний вид програми. Ось така думка.

заради бога, тільки не треба синього спаму БЛАГАЮ :molba: :molba:

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 1.11.13 12:03

Так і робиться. Після гірок - ровняки, пульс падає до 110-130. І повторюсь, в 200 заганяти себе не потрібно. А для декого і фізично не можливо.

А змагання дуже стимулює.

.
Спасибо за интерестный ответ. Коечто прояснилось.

А то тут исключительно полоумный пеной брызжет :)

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 12:04

Готов сесть за стол переговоров. :yes
Время,место?
Гордость уже там,где ей придется побыть некоторое время.
Ребятки,переписывайте историю!
ПиСи
Игорь,дайте мужЫкам разговор поговорить,кажись,щось рождаеться;)
"Velo Help Kiev"
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 12:12

Шутир,поинтересуйся у оппонента чем кормили,каким он рос...
Такой выкормыш-редкость,не в каждом городе водится.
А то я его боюсь уже. :p
"Velo Help Kiev"
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

shooter
Модератор

Повідомлення shooter » 1.11.13 12:18

Разговаривать с сумасшедшим который видит исключительно тролинг? спасибо, воздержусь))

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.11.13 12:29

Разговаривать с сумасшедшим который видит исключительно тролинг? спасибо, воздержусь))
шутер бери приклад з мене, я принципово не беру участі в дискусії там де відмітився ТІгор, Костік, або ти, чи ще хтось із схвильованих щоб не провокувати , бо знаю про упередженість на рахунок мене.
В твоєму розділі ніколи не створю тему ( мля буду) і намагаюся його обходити стороною, заради твого психічного здоров'я, я це пишу щиро.. Якщо Трям тобі віддав цей розділ знач, - так треба.. І все що я можу зробити змиритися з цим або убитися об стіну. Ось і ти змирисяя з моїм існуванням, або убийся об стіну.
А те що до до ДХ шників під'їжджаю ззаду, і кричу на вухо, - Дєвачькі пачєму без шлємов? , це частина моєї програми по втіленню безпеки серед велосипедистів які рухаються по тротуарам.
Востаннє редагувалось 1.11.13 12:38 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 2 разів.

Wityk

Повідомлення Wityk » 1.11.13 12:33

Есть разница между тем, чтоб использовать свой интеллект для того, чтоб опустить другого или использовать своё время, чтоб сделать что-то для других
Блин, гениально! В цитатник!
Да такое... внесу ясность в неразбериху с интеллектом.
Это не интеллект, когда кто-то кого-то опускает, как бы используя свой потенциал "нтеллекта".
Такшо обладатель интеллекта такого делать не станет.
Надеюсь никого не обидел, а если да, то звиняйте. Не люблю, когда искажают понятия. Так и живём.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 1.11.13 12:48

Вадим?
"Velo Help Kiev"
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

Frantic_Black
* * * * *

Повідомлення Frantic_Black » 1.11.13 13:03

А те що до до ДХ шників під'їжджаю ззаду, і кричу на вухо, - Дєвачькі пачєму без шлємов? , це частина моєї програми по втіленню безпеки серед велосипедистів які рухаються по тротуарам.
Кроме этого можно больше ничего не писать. Всем все и так ясно :good:
Лучше нету велика, чем Toyota Celica!

Долгая счастливая жизнь, такая долгая счастливая жизнь, отныне долгая счастливая жизнь... каждому из нас, каждому из НАС!

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 251 гість