Когда начнешьТібор є питання?

Когда начнешьТібор є питання?
а ви з Васьою Тріоном зберіться і на пару трольте, і Шутера теж можна до купи, в одному повідомленні два-три тупих питання , обіцяю відповідати вам ось таким кольоромКогда начнешьТібор є питання?коричневымсиреневым писать чтобы выделяться?
її можна було і не створювати.а еще одна фишка ВК забанить- пообсырать, пока в бане-закрыть тему как исчерпавшую себя.
Так і робиться. Після гірок - ровняки, пульс падає до 110-130. І повторюсь, в 200 заганяти себе не потрібно. А для декого і фізично не можливо.Неужели не нужно чередовать нагрузки, придерживаться каких то зон, делать секции ускорений \ отдыха.
Юра а там немає такої методики щоб на психоемоційному рівні розвиток задньої поверхні стегна відбувався? Ти собі тролиш жертву, а стегно росте
Колись займався бойовим самбо в Середюка Федора Миколаєвича. Він головний тренер збірної України по бойовому самбо, чемпіон світу по бойовому самбо серед майстрів, виростив не одного Чемпіона України і навіть Чемпіонку Європи.
Так от. 2/3 його тренувальної програми, принаймні тої, що він давав любительській групі - це інтервали, причому іноді це змагальні інтервали на психофізичному максимумі. Як приклад змагального інтервалу - спаринг одного проти трьох. Ти спарингуєш з партнерами по 30-60 сек, вони міняються, а ти проводиш так 3-5 хвилин. Хто займався єдиноборствами - знає, що таке 5 хвилин фул-контакту з постійно свіжим суперником. Це замежевий пульс, до потемніння в очах. Ну і при цьому ще удари регулярно прилітають. Потім відпочинок - і по колу.
І нічого, ніхто не помер, всі із здохляків стали мужиками, а дехто і чемпіонами.
Оо так этож...Ой.. а можна назвати цю тему бус собирает друзей?... Бо Гнуса нажаль немає.. А всі мої друзі вже тут)))
От чувак, серйозно, ти б мені в лице такої пурги не сказав, я впевнений. Навіщо ти таке пишеш? Я тобі щиро запропонував сходити разом на треньку, без жодного натяку на погрози. Просто твоя інфантильність дуже палєвна, а будь-яка хороша секція єдиноборств таке швидко лікує.ЮляЮля:
Удостоверение "По отстрелу лохов",подойдет?
Вадиме, на локальному форумі самбістів тролі не водяться, що показово. Слова треба підтверджувати на татамі, там зразу видно, хто чого вартий. В пелотоні не відсидишся, на інвентар/вітер/покриття не спишеш.Юра а там немає такої методики щоб на психоемоційному рівні розвиток задньої поверхні стегна відбувався? Ти собі тролиш жертву, а стегно росте
Но нельзя не согласиться,
что Гнус подкован теоретически гораздо лучше Буса,
не взирая на то, что у того за плечами инфиз,
(или "дерево-обрабатывающий институт", как мы когда-то его называли...)
Та у нас в темі теж було все ок.. допоки не з'явилися "спеціалісти" з теорії , маю тобі нагадати..От чувак, серйозно, ти б мені в лице такої пурги не сказав, я впевнений. Навіщо ти таке пишеш? Я тобі щиро запропонував сходити разом на треньку, без жодного натяку на погрози. Просто твоя інфантильність дуже палєвна, а будь-яка хороша секція єдиноборств таке швидко лікує.ЮляЮля:
Удостоверение "По отстрелу лохов",подойдет?
Вадиме, на локальному форумі самбістів тролі не водяться, що показово. Слова треба підтверджувати на татамі, там зразу видно, хто чого вартий. В пелотоні не відсидишся, на інвентар/вітер/покриття не спишеш.Юра а там немає такої методики щоб на психоемоційному рівні розвиток задньої поверхні стегна відбувався? Ти собі тролиш жертву, а стегно росте![]()
Все, пора зав'язувати.
Скай ні.. А от колс, чому ні?))) Можливо не ми.. Але хлопці саме нашого формату повинні були їхати командну гонку, це була єдина дисципліна в якій можна було поборотися.. Універсальність наших гонщиків дуже слаба, тому треба їздити і боротися за конкретний вид програми. Ось така думка.SKY о таких как мы,мог бы только мечтать...![]()
Эх.
Спасибо за интерестный ответ. Коечто прояснилось.Так і робиться. Після гірок - ровняки, пульс падає до 110-130. І повторюсь, в 200 заганяти себе не потрібно. А для декого і фізично не можливо.Неужели не нужно чередовать нагрузки, придерживаться каких то зон, делать секции ускорений \ отдыха.
А змагання дуже стимулює.
Колись займався бойовим самбо в Середюка Федора Миколаєвича. Він головний тренер збірної України по бойовому самбо, чемпіон світу по бойовому самбо серед майстрів, виростив не одного Чемпіона України і навіть Чемпіонку Європи.
Так от. 2/3 його тренувальної програми, принаймні тої, що він давав любительській групі - це інтервали, причому іноді це змагальні інтервали на психофізичному максимумі. Як приклад змагального інтервалу - спаринг одного проти трьох. Ти спарингуєш з партнерами по 30-60 сек, вони міняються, а ти проводиш так 3-5 хвилин. Хто займався єдиноборствами - знає, що таке 5 хвилин фул-контакту з постійно свіжим суперником. Це замежевий пульс, до потемніння в очах. Ну і при цьому ще удари регулярно прилітають. Потім відпочинок - і по колу.
І нічого, ніхто не помер, всі із здохляків стали мужиками, а дехто і чемпіонами.
.
шутер бери приклад з мене, я принципово не беру участі в дискусії там де відмітився ТІгор, Костік, або ти, чи ще хтось із схвильованих щоб не провокувати , бо знаю про упередженість на рахунок мене.Разговаривать с сумасшедшим который видит исключительно тролинг? спасибо, воздержусь))
Да такое... внесу ясность в неразбериху с интеллектом.Блин, гениально! В цитатник!Есть разница между тем, чтоб использовать свой интеллект для того, чтоб опустить другого или использовать своё время, чтоб сделать что-то для других
Кроме этого можно больше ничего не писать. Всем все и так ясноА те що до до ДХ шників під'їжджаю ззаду, і кричу на вухо, - Дєвачькі пачєму без шлємов? , це частина моєї програми по втіленню безпеки серед велосипедистів які рухаються по тротуарам.Разговаривать с сумасшедшим который видит исключительно тролинг? спасибо, воздержусь))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 251 гість