найнер для високої дівчини

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Трям
Мауглi
Мауглi
Стать:чол
Re: найнер для високої дівчини

Повідомлення Трям » 27.3.13 17:08

А как иначе в этой теме каждый отписавшийся советует, кроме как исходя из собственного субъективного восприятия?)
Никак :x }) :vik:

Повторюсь :
свои субъективные мнения просьба оставить при себе и в этом подфоруме не постить
( тем более про цветовые предпочтения) :dash2: раньше писали про Kellys слишком яркий, а теперь слишком мрачный :o
:D
...про *возьми у кого-то покататься* - вообще смешно :(
Зображення

Kadagazov
* * * * *

Повідомлення Kadagazov » 27.3.13 17:08

я даже знаю, откуда берется эта пагубная привычка на воздушке чуть что менять давление - обычно до этого человек уже много наездил на дешевых пружинко-эластомерных вилках, на которых кроме преднагрузки пружины ничего не крутится :p
Подтверждаю! Именно так я и наездил ) У меня кроме того, была простая воздушная вилка ВООБЩЕ без крутилок. там можно было только давление качать... Вот и извращался.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 27.3.13 21:21

[

Подтверждаю! Именно так я и наездил ) У меня кроме того, была простая воздушная вилка ВООБЩЕ без крутилок. там можно было только давление качать... Вот и извращался.

Простите нескромный вопрос
А какое отношение это имеет отношение к выбору велосипеда девушкой ? :duma:
Может вы сначала у неё спросите готова ли она играться с насосиком и подстраивать под себя вилку ? ( я на 90% берусь предсказать ответ )
Или опять последует совет *найти байкера в соседнем дворе, который продвинутый и который всё сам сделает* ? 8-)
Зображення

elle
*
Стать:жін

Повідомлення elle » 27.3.13 23:15

Так, ніяких байкерів з сусіднього двору!
можу запевнити, що готова і головне БАЖАЮ сама гратися з насосом, шестигранниками, лопатками й іншим приладдям. Не для того я собі обираю висококласний байк, щоб перелякано дивитися на нього і кліпати блакитно-сірими очима. Люблю я, знаєте, розбиратися з новими девайсами *oops* і якщо і змахую на блондинку, то це тимчасово, все ж досліджувати об'єкт на практиці набагато цікавіше і простіше, ніж у вивченні сухої теорії.
Всім безмежно вдячна за поради, а щодо "темного" кольору tnt 30 ... маю бірюзовий газовий шалик, зав'яжу великий бант кольору вставок і буду самою-самою :mosking:

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 27.3.13 23:35

Всім безмежно вдячна за поради, а щодо "темного" кольору tnt 30 ... маю бірюзовий газовий шалик, зав'яжу великий бант кольору вставок і буду самою-самою :mosking:
я вже пакую речі та їду до кіровограду, щоб таку красу побачити. думаю це ще прекрасніше за ваш аватар(просто чудовий і дуже весняний). а то щось давно у родичів в гостях не був :)
і дуже хороший вибір. вітаю
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Yaros

Повідомлення Yaros » 28.3.13 00:43

Ти же розумієш, що після цих обіцянок ти маєш не лише поїхати в Кіровоград, а й привезти велосипед )
Зібрати його та налаштувати. Якщо ж, раптом, тебе пригостять філіжанкою кави, то й 7 годин майстер класів по обслуговуванню та базовим навичкам їзди )
Якщо з печивом - то нульове ТО проведеш ))
Тому я був би обережнішим із такими заявами. Хоча...
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

Adromath
* * * *

Повідомлення Adromath » 28.3.13 01:03

Ябсьездил:)

Kadagazov
* * * * *

Повідомлення Kadagazov » 28.3.13 01:26

какой адрес доставки? я уже собрался.

Kadagazov
* * * * *

Повідомлення Kadagazov » 29.3.13 17:59

Налякали ми Олю. Відпишиться, кого обрали для доставки та налаштування? )

elle
*

Повідомлення elle » 30.3.13 13:26

Ні, Антоне, не налякали, просто змучена верталась з роботи і вже не мала сил відписати.
Приїду до Києва коли трішечки потепліє, десь в районі 13 квітня, або в будні на співбесіду як буде гарна пропозиція)
Лицарських турнірів влаштовувати не будемо, якщо хтось матиме можливість і бажання скласти компанію до магазину і на невеличкий тест-драйв сусіднім парком - буду дуже вдячна, навіть спечу пиріг з вишнями, а то магазинне печиво якось занадто примітивно ;)
Я напишу в темі контакти, коли матиму квиток, і попередньо зателефоную до магазину.
Merci

Ех... як вже хочеться повторити фото з аватарки :girl_blush тільки з пролісками)

Kadagazov
* * * * *

Повідомлення Kadagazov » 31.3.13 22:48

не треба в тему, бо тут черга буде зазирнути в блакитно-сірі очі.

до магазина телефонуй вже зараз, нехай притримають у твоєму розмірі.

Kadagazov
* * * * *

Повідомлення Kadagazov » 29.4.13 09:40

TREK COBIA перед від’їздом в Кіровоград отримаd бойове хрещення, вступивши в нерівний бій з тойотою-короллою )
Кобія катить аж бігом, чутно краще за мого Ваху (мабуть, через нормальні втулки), а Recon всеж відчутно кращий за XC32 coil.
Чудовий вел, і має дірки під багажник. Чого це ТРЕКу стунуло в голову на бюджетні минулорічні рами не робити їх?

elle
*

Повідомлення elle » 30.4.13 20:56

Ааааааааааааааааааааааа :)))))))
Щойно повернулася зі свого першого виїзду в шоковому стані, trek cobia не просто їздить, він літає як пташка)))
Море позитивних емоцій, нових відчуттів, вражень, які просто неможливо виразити словами)

До перших ста метрів я все ще мала сумніви чи правильний вибір зробила і який чорт мене вкусив взяти велосипед на клас вище ніж розраховувала...
Але зараз я просто щаслива:))))
Він дійсно того коштує!
І якщо я раніше трохи боялася бровок і ям, то зараз їх не відчуваю)
Так, найнер стовідсотково це мій велосипед))) мені на ньому мегакомфортно!

Дякую всім причетним до мого вибору) дякую тобі, Faxegio, дякую хлопцям з Нової Землі, дякую Антонові) і Ярославу, який зараз катається десь у Криму)

Дякую Вам за мого красеня))) думаю це любов на все життя *oops*
І будьте певні, та увага, яку я привертаю до найнера повністю компенсує всі бонуси і втрачені нерви)))

І хто там сумнівався, що мені потрібна 21 рама?)

Більш детальний звіт з фото буде трохи пізніше) чекайте ;) я всіх дуже-дуже люблю :Yahoo!:
H
Вау) змучена, трохи болить одне місце , але така ЩАСЛИВА!
І наврят засну цієї ночі від кількості адреналіну) аааааааа) Д Я К У Ю!!!
Востаннє редагувалось 30.4.13 22:04 користувачем elle, всього редагувалось 1 раз.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 30.4.13 21:34

Вітаю!!!!
Якось приємно, що трохи доклав руку до тоїподії, що принесла стільки щастя та задоволення вам.
Чекаєм вражень, фото і звітів. Це можна зробити в спеціальному розділі на форумі
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

elle
*

Повідомлення elle » 18.5.13 20:55

Не знаю чи можна сюди писати,сподіваюсь мене пробачать) просто не можу не поділитися емоціями) сьогодні піймала перше болотце) яке повсюди, на куртці, в волоссі і навіть на обличчі :) ніколи не думала, що забруднитися на велосипеді це так приємно))) наче отримати у подарунок романтичний вечір з постіллю вкритою пелюстками троянд))

Трек приносить шалене задоволення, і навіть дві годинки катання після морально виснажливої роботи переносять в інший вимір, в інше життя без переживань, турбот і негативу.

Я навіть не знаю нащо в кобії педальки) їх майже крутити не треба - велосипед летить під 30 без будь-яких зусиль)
Сказати, що я дуже задоволена - це не сказати нічого) хочеться пищати, кричати і стрибати від кайфу)

p.s. Готуємося до велодня) вже відглажені біленькі шортики та блакитна в тон велосипеду футболочка і квіточка у волосся) головне аби була погода сонячною:)
Я закохалася у велосипед) тепер думаю чи з моєю психікою все нормально? бо більшість моїх близьких та знайомих так не вважають :mosking:

Iron Will
* * * *

Повідомлення Iron Will » 18.5.13 22:25

Не знаю чи можна сюди писати,сподіваюсь мене пробачать) просто не можу не поділитися емоціями) сьогодні піймала перше болотце) яке повсюди, на куртці, в волоссі і навіть на обличчі :) ніколи не думала, що забруднитися на велосипеді це так приємно))) наче отримати у подарунок романтичний вечір з постіллю вкритою пелюстками троянд))

Трек приносить шалене задоволення, і навіть дві годинки катання після морально виснажливої роботи переносять в інший вимір, в інше життя без переживань, турбот і негативу.

Я навіть не знаю нащо в кобії педальки) їх майже крутити не треба - велосипед летить під 30 без будь-яких зусиль)
Сказати, що я дуже задоволена - це не сказати нічого) хочеться пищати, кричати і стрибати від кайфу)

p.s. Готуємося до велодня) вже відглажені біленькі шортики та блакитна в тон велосипеду футболочка і квіточка у волосся) головне аби була погода сонячною:)
Я закохалася у велосипед) тепер думаю чи з моєю психікою все нормально? бо більшість моїх близьких та знайомих так не вважають :mosking:
Що я можу сказати... Ти справжній велосипедист зі повним набором правильних думок щодо велосипеда. :good:
Лю-у-уди –- л-о-оси. (с)

Дякую тобі, Боже, за Specialized!

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей