Віталіку за організацію, ну як завжди!!!

жаль фотика ((( але впав він красиво, особливо, реакція фотографа нам всім сподобалась)))))
фото і відео він знімав чудове....
Справді, завдяки йому залишились згадки про стільки подорожей. Фото, як для мильниці, були ще нічого, але у відео телефон його переплюнув.жаль фотика...
фото і відео він знімав чудове....
Можна спробувати віднести в сервісний центр. дес гривень за 100-200 вони можуть почистити об'єктив.Якщо не допоможуть реанімаційні заходи, влаштуємо йому колись поминальну покатушку:)
А звідти можна фотографії всі разом скачати, чи треба по одній?Фото тут: http://vitox.io.ua/album544587
Боюсь, що до середи з сервісним центром не встигну. Ну і мене самого давно цікавило, як там всередині получаються фотографічні картинкиМожна спробувати віднести в сервісний центр. дес гривень за 100-200 вони можуть почистити об'єктив.
ось цією програмоюА звідти можна фотографії всі разом скачати, чи треба по одній?
Боюсь, що до середи з сервісним центром не встигну. Ну і мене самого давно цікавило, як там всередині получаються фотографічні картинкиМожна спробувати віднести в сервісний центр. дес гривень за 100-200 вони можуть почистити об'єктив.
Один раз розбирав Каноновський фот. Там обєктив та матриця спаяні в один блок. Лізти далі краще маючи відповідний досвід, бо можна повністю його "домучити"
Дякуюось цією програмоюА звідти можна фотографії всі разом скачати, чи треба по одній?
У кого за что душа болитСтранно, почему "На "Багами"!!! (в ПДНі)"? Ведь место матраса, к ПДН не относится... больше к селу Троещина.
О горе мені, горе! І як я міг собі таке дозволити?Странно, почему "На "Багами"!!! (в ПДНі)"? Ведь место матраса, к ПДН не относится... больше к селу Троещина.
Может лучше к доктору?!...Все, піду здаватись в міліцію.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей