Повідомлення ATBOARDER » 2.7.04 11:16
Думав не казати вам про цю халепу... але так для повчання...
Вчора я так навернувся на цьому трампліні, що зламав відразу 2 ребра біля позвонків...пиз**ець. Помилка була як технічна, з точку зору стрибка - втрата швидкості у повітрі, плюс мокрий грунт розгонки зменшив швидкість, плюс у мене це був лише 7-мий стрибок на цьому трампліні (неприкатаний він ішо і я теж), так і слава Богу, що все так ішо обішлося, бо мене закинуло разом із майже 30 кг. байком на голову, загнуло ноги та рейли від відірваної сідушки ВТБ впилися у спину.
Тому, друзі, такі швидкисні трампліни із чималою висотою досить небезпечні і моє падіння тому приклад.
Висновки. Більше тренувань...ги
Захист - обовязково!!! Я стрибав у 2-х арморах (софт плюс МХ ТЛД 2004)! - і то ребра зламав, точніше просто відламав як платикові полоски.
Якби не фулл-фейс Трой Лі Дезайнз Д2 карбон 2004 - мені б лапті були зшиті відразу ж.
Якщо не впенвений - НЕ СТРИБАЙ!
На змаганнях цей трамплін ми не будемо включати до графіку.
3 тижні тренуйтеся - поки я зрощуватися буду.
Сидушка ВТБ ДХ (якими комплектуються деякі ДХ машини - фуфел чистої води, взагалі була думка на компаню у суд подати, ці падлюки навіть не зашкурили обрізані кінцівки рейлів, начебто колючий дріт! - на спині у мене зараз 2 рвані дири від цієї гидоти) Одним словом - SHIT. для порівняння Авторовські фрірайд сидушки у декілька раз міцніше зроблені від ВТБ ДХ.
ДХ Giant просто супер, витримав удар об мою спину, ЯКБИ ше сідушками нормальними комплектувалися ціні б не було.
RIDE WILD!