Поверьте, если вы получаете кайф от самого катания, то о количестве штанов вы не вспомните - пока до дома не доедете

Дякую за відгук.Рекомендую все-таки купить термобелье (пригодится не только для вела) + одевать утепленные велорейтузы, а поверх - что-то непродуваемое - особенно на ветреную погоду: Isowind или просто штормовые штаны.
Поверьте, если вы получаете кайф от самого катания, то о количестве штанов вы не вспомните - пока до дома не доедете
А труселя под рейтузы влазят?Так, варіант з термобілизною доволі привабливий, але:
- наявні вело-рейтузи досить облягаючі, я їх довго підбирав між розмірами M, L i XL. M - були явно малі, а XL - дивились явно завеликими. L - "сидять" на мені як ніби "на мене шиті", ніякого дискомфорту, ніде ні складочки, хіба що на 5 см задовгі, але то таке;
- я не знаю (маю сумніви з приводу того) чи надівши термобілизну я зможу так само добре натягнути зверху вело-рейтузи.![]()
Хіба як варіант брати з собою ті вело-рейтузи йти і пробувати одягати в магазині це все разом з термобілизною...
А що під вело-рейтузи (з памперсом) ще і "труселя" треба? :shock: А для чого? Мені без них добре...А труселя под рейтузы влазят?
Если влазят то и с термобельём проблем не будет. ;-)
купити №4 і забути про все інше) за цими штанами пддівати ще шось просто не захочеться.- №3 купити, щось більш призначене до їзди в холодну, вітряну погоду, наприклад велоштаны TERMO ISOWIND і надівати їх поверх велоштаны (утёплённые). Варіант ніби і нічого, але сама думка про те, що на тобі аж двоє штанів якось лякає;
- №4 все ж таки купити велоштаны с памперсом TERMO ISO, пряме призначення яких мабуть це "в холод і вітер", але маю підозру, що в них самих теж буде холодно і знову постане питання утеплення
А що під вело-рейтузи (з памперсом) ще і "труселя" треба? :shock: А для чого? Мені без них добре...
А кто уже познакомился с тотемом магазина - велоутей?
Ты летом тоже под памперс труселя надеваешь?во-первых это не гигиенично
ops: а во-вторых вы после каждой поездки будете рейтузы стирать? :shock: Где ж столько рейтузов набрать что бы каждый день на работу ездить?
![]()
А вот термо-бельишко хоть два раза в день стирай! ;-)
Под рейтузы я одеваю термо-белье а летом термо-труселя.Ты летом тоже под памперс труселя надеваешь?во-первых это не гигиенично
ops: а во-вторых вы после каждой поездки будете рейтузы стирать? :shock: Где ж столько рейтузов набрать что бы каждый день на работу ездить?
![]()
А вот термо-бельишко хоть два раза в день стирай! ;-)
Зачем тогда покупать рейтузы с памперсом, чтобы натирать себе попу мокрыми трусами?
Есть ли у Вас в наличии подшлемник, но не флисовый, а тоненький какой-то?
Интересовалась именно тонким подшлемником, для лыжного шлема.Есть ли у Вас в наличии подшлемник, но не флисовый, а тоненький какой-то?
Головные уборы BUFF® ( те самые, которые легко прогорают возле костра)отлично заменяют роль подшлемника ( куда уж тоньше)
Повернутись до “Веломагазин Київ. Архив тем, які втратили актуальність.”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість