Собираю невелосипедные идеи

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Sergio
* * * * *
Стать:чол
Re: Собираю невелосипедные идеи

Повідомлення Sergio » 28.3.10 22:01

Тибор, жениться не пробовал? :-)
матрасничество как ступень эволюции (stage 3)

sotovy1
* * * * *

Повідомлення sotovy1 » 28.3.10 22:11

Тибор, нет смысла, точно так же потом будешь искать.. :)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 28.3.10 22:33

Каждый рекомендует только Свое Поверенное Лекарство.
Только каков диагноз? И есть ли болезнь?
Каждый видит только то, что хочет видеть ;)
Тибор, нет смысла, точно так же потом будешь искать..
Искать и Собирать - немного разные вещи.
В детстве значки коллекционировал?

fun
* * * *

Повідомлення fun » 28.3.10 22:41

как насчет музыки?
гитара, пианино :p
барабаны ... :grin:
8)

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 28.3.10 23:02

Каждый рекомендует только Свое Поверенное Лекарство.
Только каков диагноз? И есть ли болезнь?
Каждый видит только то, что хочет видеть ;)

Не, ну точно... Все симптомы! :-)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 28.3.10 23:06

Не, ну точно... Все симптомы! :-)
Мы даже лично не знакомы один эпизод в электричке не считается, ты мне тоже очень не понравился как человек и как лидер
И вряд-ли будем знакомы.
Ты действительно думаешь, что назначение темы - это поиск и обсуждение неврозов топикстартера? ;)

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 29.3.10 06:14

Ты действительно думаешь, что назначение темы - это поиск и обсуждение неврозов топикстартера? ;)
Искренне верю, что топикстартеру нечего делать и он решил пофлеймить, как обычно:)

Annettt
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Annettt » 29.3.10 12:16

Может есть какие-то детские нереализованные мечты...
Саме з дитячого згадались такі бажання (правда, частково вони все-таки вже реалізовані).
В дитинстві я багато (мабуть, забагато *oops* ) читала Джека Лондона, та книжок про Пірі, Амудсена, тож мені хотілося поїхати десь далеко-далеко на край світу, туди, де багато снігу, побачити полярну ніч і полярний день, північне сяйво. Частково ця мрія була реалізована в невеличкій подорожі в Заполяр'я майже під час полярної ночі (точніше, через пару днів після її закінчення). Але її можна розвивати і реалізовувати далі - сафарі-туром на снігоходах, поїздкою на запряжених собаками чи оленями санях, та й просто на джипі (ось цю розповідь читала майже зупинивши дихання і все, що я ще можу там у себе зупинити)... На криголамі ще цікаво поїхати - я думаю, ця мрія відноситься сюди ж.
Також, тут писали про коней, і це також була одна з моїх дитячих мрій - навчитись їздити верхи (ага, салют всім книжковим героям-вершникам). Вона також частково реалізована - я займалась верховою їздою, і можу сказати, Паша, що це справді цікаво і дещо змінює в світогляді (принаймні в мені тодішній - змінило) *oops*
І, звичайно, було бажання потрапити в високі-високі гори (і теж частково реалізовано - хоча зовсім трошки і зовсім мало).
Нереалізовано: тоді ж, коли хотілось вміти їздити верхи, хотілось ще фехтувати і стріляти з лука і пістолета, але це якось зовсім не втілено в життя, бо перестало цікавити; пейнтбол і іграшки з пневматами я сюди не рахую.
Ще були різні мрії-ідеї про те, щоб щось зробити-навчитись-змінити, але вони не туристично-спортивно-пригодницького плану, а я так розумію, що ти саме про такі питаєш.
Если бы человек мог быть скрещен с котом, это улучшило бы человека, но ухудшило бы кота. (с) Марк Твeн

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 29.3.10 14:37

а я так розумію, що ти саме про такі питаєш
Спасибо, Аня.
Познавательно. Как всегда :)

З.Ы. Животинки на самом деле отдельная история. С детства люди разделяются на две группы: те кто любит животных и те, кто к ним безразличен.
А вот с лошадью просто так не получается. Она или тебе доверяет или нет.

Был у меня первый опыт верховой езды на ай-петри - 8 часовая конная прогулка. Водили нас гуском со скоростью пешехода. Моя кобылка после 3х часов превратилась в осла, так инструктор советовал быть смелее, немного более дерзким. Лошади чувствуют силу. Но к сожалению мой мягкий характер не позволял грубого обращения с животинкой и еще и женского пола. Она вконец отказывалась меня слушать.

Инструктор дал мне своего коня. И понеслось, я чуть ежика не родил. Когда переселюсь в сельскую местность, ездить буду на лошади, стопудово :)

Annettt
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Annettt » 29.3.10 16:03

О! До речі, саме прогулянка верхи на Ай-Петрі стала для мене спусковим сигналом, чи як там правильно сказати, до того, щоб нарешті поїхати на іпподром і знайти там собі інструктора. Вже одразу стало ясно, що ті коні, що на Ай-Петрі, і ті, що на іпподромі, - дві дууууже великі різниці #crazy_pilot
Если бы человек мог быть скрещен с котом, это улучшило бы человека, но ухудшило бы кота. (с) Марк Твeн

Yaros

Повідомлення Yaros » 30.3.10 07:16

Windsurf/kitesurf.
Diving.
Poker.
Antarctic expedition (@Eug).
Bow.
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість