Вот тебе ася! 336-843-933
там сидит парень Валик, сошлешся на меня. Компания Юг-контракт, он тебе поможет![/quote]
А вот не помог даже чудо-Валик

Теперь меня начинает волновать вопрос: заряд небольшим током, но часов так 30, действительно ли так пагубно влияет на жизнь акуумуляторов? Что-то ничего по этому поводу страшного не написано в нетеПри меншому струмі доведеться довго заряджати, при більшому - АКБ швидше виходить з ладу (зменшується кількість циклів)
Успіхів!
Скажем, на тех VARTA 2100, которые я купил , - написано:Теперь меня начинает волновать вопрос: заряд небольшим током, но часов так 30, действительно ли так пагубно влияет на жизнь акуумуляторов?
Ти перевір про всяк випадок зарядник - раптом він видає не 210 мА, а більше. Або перерахуй час зарядки виходячи з номіналу зарядника.Скажем, на тех VARTA 2100, которые я купил , - написано:
"Время зарядки 15 часов. Ток - 210 mA"
То есть по паспорту - такой длительный режим 10% током от емкости , - допускается.
Но повторяю - я так убил комплект вартовских аккумуляторов.
Что-то я не совсем понял формулу.Ток зарядки 2100=2100/10=210мА
Комплект, который я убил был Варта 950 + зарядка с током 60Ти перевір про всяк випадок зарядник - раптом він видає не 210 мА, а більше. Або перерахуй час зарядки виходячи з номіналу зарядника.Скажем, на тех VARTA 2100, которые я купил , - написано:
"Время зарядки 15 часов. Ток - 210 mA"
То есть по паспорту - такой длительный режим 10% током от емкости , - допускается.
Но повторяю - я так убил комплект вартовских аккумуляторов.
Ну, всяке буває. Але в мене все ж є підозра, що справа була не в режимі заряджання. Може проблем у дефекті партії АКБ? Як тобі варіантКомплект, который я убил был Варта 950 + зарядка с током 60
(950/60)*1,4 = 22,16 часов.
Так вот заряжая так долго - я и угробил комплект через 10-15 циклов.
Насчет нового приобретения с емкостями 2100 и током зарядки 800 пока ничего сказать не могу....только второй цикл пошел...
Повернутись до “Велоелектроніка”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість