Труханів острів

Михаил
матрацнiк
матрацнiк
Стать:чол

Повідомлення Михаил » 15.4.05 10:41

только что позвонила барышня с айситиви, они хотят в субботу или воскресение выехать на труханов снять критический сюжет на эту тему. я ей отавил свой мобильный и договорились, когда они определятся с временем подъехать с небольшой группой байкеров что-то тоже сказать в камеру. желающие есть? (а может надо бьло в среду на довбычку позвать....? :duma: )
После лебедивки можно и заехать, но лучше в среду.

urbik
Стать:чол

Повідомлення urbik » 4.5.05 19:56

для небайдужих до наметів на Трухановому, є декілька темок:

1. я тут наткнувся на сайт http://www.eurovision2005.info/ і запостив декілька каментів по труханову. можна писати в коментарях до новин і на форумі. важливо, що цей сайт читають європейські гості і загроза іміджеві київських чиновників (які до речі не мають впливу на ресурс) може допомогти прибрати наметове містечко з труханова.

2. є люди, які активно протистоять розташуванню наметів на трухановому. я їх інколи бачу. завтра спитаю, чи потрібні помічники, а саме:
- для участі в масовому блокуванні пішохідного мосту (дата ще узгоджується)
- для розклеювання наліпок "Євровіжн не місце на Трухановому" (в принципі, такі наліпки кожен може виготовити самостійно, макет можу взяти і вислати на мило)
- для участі в інших акціях
- для малювання транспарантів і плакатів для акції

3. бажаючі можуть допомогти матеріально (деталі приватом). на данний час потрібні:
- папір для друку наліпок (А4 самоклейка під друк на лазернику)
- тканина для транспарантів
- фарби для --""--
що ще потрібно, з"ясую і напишу
Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей