На Великодні свята працюєте ? (((( А коли Вам буде відомо з графіком роботи ?Можна забронироваться с вами?хотела-бы,но не знаю как с работой будет,50/50?

На Великодні свята працюєте ? (((( А коли Вам буде відомо з графіком роботи ?Можна забронироваться с вами?хотела-бы,но не знаю как с работой будет,50/50?
Нажаль, група практично набрана, квоту залишаю, для знайомих мені людейДоброго времени суток!
Нас с другом двое. Можно с Вами??)
Що ж, саме знялись двоє людей, можете реєструватисьДоброї ночі, а якщо готель заброньовано на 20 чол, то чи є ще місця для двох дівчаток, ну дууууууже хочется у велопохід в чудовій компанії. Правда ми ще не знайомі , з вами їздила моя подружка Крисюк Оксана,а також зараз їдуть двоє друзів.У будь якому випадку, будь ласка,поставте у резерв, може хтось відмовиться в останній момент.
,так, такя з +1 Alichka? вона сама зареєструється
Поки в бронь, місця тільки ще для знайомих, але якщо хтось відмовиться з тих хто зареєстрований, то займете їхнє місцеСергій, а можна я теж приєднаюсь ? Велике бажання знову проїхатись тими місцями...
записаний у броньможно тоже в бронь?
гарний маршрут. я в роздумахК сож.снимаюсь.Удачи в дороге!)))))
Варіант відпадає, через дуже пізній час прибуттяЄ ще варіант електричкою Київ -Рівне, а звідти своїм ходом
ще ні, є черга ))ооо, можно регистрироваться?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей