Обязательно встретимся. Я с 5 числа, то есть завтра, уже буду в Щучинке. У меня там дом.ооооо, Андрей, было бы замечательно встретиться!!!!
Якщо орг не проти, компанія в тебе буде))Я думка їхати до Українки своїм ходом. Від Видубичив д Українки приблизно 25км асфальтом.
Якщо буде компанія, то можна виїхати в 7-30 та бути в Українці разом з електичкою або ще раніше.
ПС За умови, що організатор не проти
+1Я думка їхати до Українки своїм ходом. Від Видубичив д Українки приблизно 25км асфальтом.
Якщо буде компанія, то можна виїхати в 7-30 та бути в Українці разом з електичкою або ще раніше.
ПС За умови, що організатор не проти
думаю, туди доберемось десь після обіду - 14-15 год +/-Примерно в котором часу вас встречать на въезде в Балыко-Щучинку?
ну, якщо вам так хочеться додаткову порцію газів від машин, можете їхати... За умови, що організатор не проти
Якщо дозвіл та бажаючі є, то пропоную зустрітися 07-00 тутну, якщо вам так хочеться додаткову порцію газів від машин, можете їхати
а ми собі потихеньку в електричці з бабульками (якщо вони нас пустять)
додав вкладку у файлКто едет на электричку с Оболони - поехали вместе...
на збірній картинці в першому пості теми перше і останнє фото підійде?А покупатися планується?
cКто подскажет насколько эта электричка обычно забита сутра? Я бы подсела через 2 остановки после киева-пассажирского на выдубичах
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей