Відео підкреслює характеристики матеріалів. Карбонова рама на розрив тягнулася як гумова, на лобовий удар зїдала значно більше ударної енергії ніж люмінь .. Що і треба було довести, єдина доведена перевага карбона це його легкість. Якщо ставити питання вибору між карбо і люмінь , то його як такого немає,є топові карбо рами під їздунів вагою максимум 85 кг(я про реалізацію її оптимальних характеристик а не про максимально допустиму вагу їздуна) і є решта люмінькі для туризму в яку не вкладено ніякої інженерії

що з чим порівнювати ?
Мой твой не понимай! Щось я не зовсім вловив що ви мали на увазі, чому
єдина доведена перевага карбона це його легкість
, якщо як мінімум ще
на лобовий удар зїдала значно більше ударної енергії ніж люмінь
,
на розрив тягнулася як гумова
- ну тут я не зрозумів, що саме ви цим хотіли сказати, але ж вона витримала більше ніж люмінь. Тобто при інших рівних, карбон міцніший за люмінь, легший, йому легше надати необхідні якості, як то жорсткість та поглинання ударів/вібрації в заданих напрямках, його легше ремонтувати. Для мене є один величезний мінус - його ціна. Про
є решта люмінькі для туризму в яку не вкладено ніякої інженерії
, чому? Все дублюється, є рами з однаковою геометрією та назвою на вибір, або люмінь, або карбон, кожний сам обирає для себе, в залежності від фінансових можливостей та вподобань. Тому ще раз повторю питання, чим вам так не вгодив карбон, звідки такий песимізм?
Жизнь мила, но ездить хотца. © KUZYA