можнаЕсли есть еще места - записываюсь

можнаЕсли есть еще места - записываюсь
короткі зупинки будуть кожні 20-30 хв, а враховуючи "прихватизацію" кар"єрного озера в Горенці, перший матрас запланований вже на озері в Мощуні (десь після 14-ї год.) + хто доїде на фінішу, зможе скупатись ввечері в "Міністерці"А матрас на какой отрезок времени ориентирован?
на Горенке на карьере свободный доступ с другой стороны (+5-7мин езды)короткі зупинки будуть кожні 20-30 хв, а враховуючи "прихватизацію" кар"єрного озера в Горенці, перший матрас запланований вже на озері в Мощуні (десь після 14-ї год.) + хто доїде на фінішу, зможе скупатись ввечері в "Міністерці"А матрас на какой отрезок времени ориентирован?
знаю, але в неділю там було щось на зразок цього сумніваюсь, що ми отримаємо задоволення від такого матрасуна Горенке на карьере свободный доступ с другой стороны (+5-7мин езды)
класно подмечено
Остановки это понятно. Меня интересует время матраса возле водоема: это 20 мин или час, или несколько часов (позагорать, покупаться и все такое)?короткі зупинки будуть кожні 20-30 хв, а враховуючи "прихватизацію" кар"єрного озера в Горенці, перший матрас запланований вже на озері в Мощуні (десь після 14-ї год.) + хто доїде на фінішу, зможе скупатись ввечері в "Міністерці"
можнаМожно с Вами?
Все буде залежати від погоди, агресивності місцевих комарів і настрою групи. Біля години - точно, а може і більше. Ну і на дорогу від Мощуна до Міністерки потрібно виділити з запасом десь 2 години, щоб добратись туди біля 18-ї і там ще годинку-півтори поматрасити.Остановки это понятно. Меня интересует время матраса возле водоема: это 20 мин или час, или несколько часов (позагорать, покупаться и все такое)?
ми тежучастников 20+/-. я спонтанно зарегистрировался без предупреждения и позволения. не досчитался "+1". потому оказался 25-м. извините! возьмете меня с собой? я не прихотливый.
натискаємо кнопку "реєстрація"Меня плиз предварительно тоже занесите в список
можна спробувати влізти, але краще приїхати на велосипедіи меня возьмите! влезу еще?)
дизертирздесь когда-то было сообщение, но его уже нет
записуйтесьПривет! Нас двое. Еще можно записаться?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей