Specialized S - Works (Stumpjumper НТ) треба порада

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
vile.gnus
Стать:чол
Re: Specialized S - Works (Stumpjumper НТ) треба порада

Повідомлення vile.gnus » 10.2.12 11:38

при тому що там ламатись практично нічому і ця процедура доступна навіть імбецилу.[/size]
уточню: при наличии всего нужного инструмента и присуцтвии прямых рук

По резине, я пару купленных в 2009 году FastTrak S-works LK уже 4-й сезон буду катать

Yaros

Повідомлення Yaros » 10.2.12 11:47

По порядку.

Куни. Дело не в подвесе - перебор подвески и цена подшипников (на вскидку 800 грн за все) не включена в калькуляцию. Как пример мы рассматриваем карбоновый хардтейл.

Моветон. Пробег и условия усредненные(показателен пост Вуду, Тоши, Мельника).

Гнус. Все верно, но только не надо брать цены с чайника, мы работаем в реалиях Украины, нужно отталкиваться от этого. Как пруфлинкии я привел цены с Землячки - авторитетно? Износ покрышек.. хз.. у меня за сезон ральф сзади уходит в слик (не считая вырванных шипов итп), а фасттрах еще мягче.

Гілка. Сервіс амортизаторів справа не для кожного, я певен що людина яка зміниала команч на с-воркс не має досвіду (інструменту, схем, запчастин, мастила ітп) профілактики амортизаторів. Хай би як, власноручний сервіс все одно вимагає грошей на ті самі витратні матеріали (олія, пильники та інше). PS 700 грн.. а що вдієш? Умовна покришка у вакуумі так і коштує (40 евро чайник + 20 евро доставки).

Еще раз, давайте смотреть в основы экономики - в цене продукта не только маркетинг, но и себестоимость компонентов, которые в n раз дороже, а следовательно и эксплуатационные расходы будут выше.
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 10.2.12 12:12

Гнус. Все верно, но только не надо брать цены с чайника, мы работаем в реалиях Украины, нужно отталкиваться от этого. Как пруфлинкии я привел цены с Землячки - авторитетно? Износ покрышек.. хз.. у меня за сезон ральф сзади уходит в слик (не считая вырванных шипов итп), а фасттрах еще мягче.
Я не хочу обсуждать цены Землячки, так как это их бизнес. Я не покупаю по таким ценам и привожу цены, по которым товар попадает мне в руки здесь в Украине при чем не всякими там оптовыми нычками, а по розничным ценам новое. Кто хочет покупать дороже, я не могу этому помешать.
Гілка. Сервіс амортизаторів справа не для кожного, я певен що людина яка зміниала команч на с-воркс не має досвіду (інструменту, схем, запчастин, мастила ітп) профілактики амортизаторів. Хай би як, власноручний сервіс все одно вимагає грошей на ті самі витратні матеріали (олія, пильники та інше). PS 700 грн.. а що вдієш? Умовна покришка у вакуумі так і коштує (40 евро чайник + 20 евро доставки).
Условная покрышка в вакууме стоит 30-40 евро + пара евро за доставку - 19%VAT, так как все нормальные люди заказывают сразу кучу всего, просят занизить инвойс и т.п. В общем на практике я тут получаю за 300 грн покрышку, которая там стоит 30 евро.
Опять же, если человек имбицил и зазазывает одну покрышку стоимостью 30 евро и платит за доставку еще 25, ему можно только посочувствтвовать.

GRiNVi4

Повідомлення GRiNVi4 » 10.2.12 14:35

Как же все таки дорого кататься) :cry:
Кому вы это все расписываете? :ROFL: Топикстартер наверно и не заглядывает в тему, и скорей всего уже приобрел себе Спеш с-воркс, с ростовкой М
...... потом как то почитает тот тихий ужас который вы расписали по поводу цен на обслуживание...... и как писал предусмотрительный Гилка
"ПРОДАЮ!!!!! ВЕЛ КАРБОН!!! МТБ!!! - $2400". В темі опис "СРОЧНО!!!! ПРОДАЮ!!! КАРБОН!!! RICHEY, SWORKS!!! КАРБОН!!!"

gylka

Повідомлення gylka » 10.2.12 19:23

GRiNVi4, я інше мав на увазі... Ще пару років тому з"являлись на деяких форумах оголошення про круті вели як правило з дуже малим пробігом по ціні в рази нижче магазинних (забугорних в тому числі), походження яких для мене велика загадка. От ці оголошення і були так оформлені як я і писав, очевидно малограмотними чайниками в велотемі, не здатними навіть нормально оформити тему, і з фотками в якогось задрипаних гаражах, на фоні десятка аналогічних велосипедів... :)

Заради приколу знайшов оголошення цього Стампджампера, насправді він 2100 баксів в оголошенні серед ще пари десятків крутих б/в велів з малим пробігом з фотками на фоні одного і того ж будинку. От тільки оформлюють вже все красивіше і грамотніше. От тільки походження їх залишається все так же загадкою...

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість