:mad:

*star*
да хлопцi это вам не плюшки со стола тыритьПосле таких падений наверное надо задуматься о смысле жизни нет наверное все-таки после удачного приземления через приярок
:mad:
![]()
*star*
насчет америкосов ты прав падают они серьезноТа ні, хлопці, "то все по кайфу..ага..ага" (фрагмент з Остін Пауерса - "Золотий чльон"). Ми всі робимо висновки, але якщо ти належиш то тих преших шишконабивателів, ото такий процес притаманний всім. Амерікоси північні, мої друзі, падають ішо страшніше, та з такими вавками лікуються, шо страшно говорити. Але ти сам знаєш під шо підписався. Чи не так, фрірайдер? А так маякуй, може чимось допоможемо...
Тому ми, в планах щоправда, зробимо траплін для відпрацьовування труків усяких, без трупів та тілесних ушкоджень. Трамплін високий - але супер безпечний.
Вінні, ти як там, як доїхав, як побита губа???
Фотык у меня Canon digital Ixus. Но фоткал не я, а DR.ART. Я в это время снимал - см. видео с падением.2 Tomahawk
фото - просто супер!!! окрім того що ракурс пітібрано просто геніально, то ще й якість самої фотки прост супер!!! яка в тебе камера???
а ты ее не продаешь? или ты хранишь ее трупик у себя на стеночке:-))Стосовно Боксера, вилка сама по собі непогана, у мене така була, точніше ішо є (стоїть у кімнаті). Єдине, що таку вилку варто десь після місяця звикання до неї, треба розібрати, замінити пружини на більш жорсткі та залити інше масло. Розігнати до 180-185 мм. Це необхідно зробити для безпечних приземлень з солідних дропів та високих трамплінів. Боксери мабуть самі доступні двокоронки, максимально підходять до рейсінгу та бруд стрибів. Але американці та канадці сєтують, що такі вилки не супер варіант для агресивного фрірайду. Ламаються, хоча я не бачив на власні очі того, всі двокоронки. все залежить від того наскільки ви відчуваєте байк у висоті і можете "ковтнути" стрьомне приземлення.
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей