Новые дёрты в дубках

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
GRAVER
* * *
Стать:чол

Повідомлення GRAVER » 28.12.03 18:54

После таких падений наверное надо задуматься о смысле жизни нет наверное все-таки после удачного приземления через приярок
:mad:
:ival:
*star*

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 28.12.03 20:02

После таких падений наверное надо задуматься о смысле жизни нет наверное все-таки после удачного приземления через приярок
:mad:
:ival:
*star*
да хлопцi это вам не плюшки со стола тырить ;)
все прийдет с опытом и набитыми шишками -очень надеюсь этим ограничится! учиться на своем опыте хорошо а на чужом лучше !!!
СОВЕТ -наработайте технику прыжков на столе,иначе останется смотреть на БАЙК сидя дома с гипсом :58:
Попробуйте немного разнообразить свой ФРИИРАЙД постройте прикольный дроп ( не трамплинодроп) ,НОРТ -ШОР и позаморачивайтесь с фишками на небольших дертах :D
Я енто поймите правильно не отговариваю вас летать ваш HELL-TREK
просто обидно когда сильно "убравшись" вам прийдется забить на байк :(
Востаннє редагувалось 28.12.03 20:44 користувачем Anonymous, всього редагувалось 2 разів.

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 28.12.03 20:04

Сегодня день неудачный прям :( .
Я то-же упал с небольшого дропа 1,5м на хороший склон
Сделал фишку onehand, но у меня ноги с педаль слетели
я и выпал, а когда байк взял, то почувствовал люфт на переднем
колесе, приглядевшись(дело было уже в сумерках) увидел,
что на вилке оторван дропаунт. Теперь я в горе т.к. денег на новую вилку нет(я ещё за эту должен).
Настроение никакое :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 28.12.03 20:22

Та ні, хлопці, "то все по кайфу..ага..ага" (фрагмент з Остін Пауерса - "Золотий чльон"). Ми всі робимо висновки, але якщо ти належиш то тих преших шишконабивателів, ото такий процес притаманний всім. Амерікоси північні, мої друзі, падають ішо страшніше, та з такими вавками лікуються, шо страшно говорити. Але ти сам знаєш під шо підписався. Чи не так, фрірайдер? А так маякуй, може чимось допоможемо...
Тому ми, в планах щоправда, зробимо траплін для відпрацьовування труків усяких, без трупів та тілесних ушкоджень. Трамплін високий - але супер безпечний.
Вінні, ти як там, як доїхав, як побита губа???
RIDE WILD!

DR. ART
* * *

Повідомлення DR. ART » 28.12.03 20:27

2 Freerider: Это музыка из Matrix Reloaded, композиция Unloco-Bruises.

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 28.12.03 23:07

Та ні, хлопці, "то все по кайфу..ага..ага" (фрагмент з Остін Пауерса - "Золотий чльон"). Ми всі робимо висновки, але якщо ти належиш то тих преших шишконабивателів, ото такий процес притаманний всім. Амерікоси північні, мої друзі, падають ішо страшніше, та з такими вавками лікуються, шо страшно говорити. Але ти сам знаєш під шо підписався. Чи не так, фрірайдер? А так маякуй, може чимось допоможемо...
Тому ми, в планах щоправда, зробимо траплін для відпрацьовування труків усяких, без трупів та тілесних ушкоджень. Трамплін високий - але супер безпечний.
Вінні, ти як там, як доїхав, як побита губа???
насчет америкосов ты прав падают они серьезно :x но когда за спиной опыт и что немаловажно серьезная мед страховка можно позволить себе быть }) })
я лично не могу позволить себе рисковать слишком ,у меня семья и если я буду" плющиться" то кто их и меня кормить будет :58:

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 28.12.03 23:30

Та всё ОК! ТОлько колено не проходит! Я тут думал чего так получилось и понял что я просто напросто расслабился и завтыкал! Нужно всё время быть бдительным!
Час-другой пролетит, словно, птица,
И настанет пора подкрепица!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 29.12.03 01:46

2 Tomahawk
фото - просто супер!!! окрім того що ракурс пітібрано просто геніально, то ще й якість самої фотки прост супер!!! яка в тебе камера???

та ще питання, а ці "пекельні гобрюики" в добре освітленому місці??? як що так, то для отозьомок буде просто супер, бо у лісі трба вибирвти між гарним освітленням та не дуже чітким зображенням, чіктим зображенням, але поганим освітленням... а фото з штучним освітленням, тобто "спалахом", тобто "вспышкой" як намене виключені бо не дуже гарно виглядає, але якість краща...

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 29.12.03 08:08

to desperados dh
на фотках ты?

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 29.12.03 08:11

Да я досмотрел все у думаю что нет
TO Tomohawk
Если не сложно мыльни мне фотку с Серёгой с хорошим качеством.

Tomahawk
* * * *

Повідомлення Tomahawk » 29.12.03 12:55

А вот и видео с падением.
http://www.is.svitonline.com/alex_sp/Serg_fall.avi
1m.

Tomahawk
* * * *

Повідомлення Tomahawk » 29.12.03 13:02

2 Tomahawk
фото - просто супер!!! окрім того що ракурс пітібрано просто геніально, то ще й якість самої фотки прост супер!!! яка в тебе камера???
Фотык у меня Canon digital Ixus. Но фоткал не я, а DR.ART. Я в это время снимал - см. видео с падением.
Место освещено хорошо, если солнечно. Даже летом нормально, когда всё в тени деревьев. Если пасмурно, то проблематично.

Svinec

Повідомлення Svinec » 29.12.03 15:52

Так, пострибав у неділю добре, але чомусь іншим не так "повезло". В Сергія вже якісь плани на малий дьорт, хоче переробити. Цікаво що? Знову треба буде тренуватися стрибати та падати :) Може Сергій розскаже свої плани до новобудови? Ще хочеться подякувати Саші за операторьску роботу. Дуже цікаво буде подивитись як я стрибаю. Бо скільки вже катаюсь а ні відео ні фоток нема :( Отже дякую :)

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 29.12.03 16:10

Саня, красно дякую за те, що твоє відео допомагає мені досконало вивчити власні помилки. Помилка перша - не втикати у висоту. ДХ занадто важкий і не дає часу на роздуми. Друге - чітко усвідомлювати який трюк ти хочеш зробити. Вирішувати це у висоті - результат буде падіння. Третє - накат дозволяє інтуітивно визначати швидкість для стрибка та елементу. Плюс - щоби не було таких синців, гематом і не дай боже чогось гіршого треба трюки відпрацьовувати на більш мягкому грунті. А так, все було супер, особливо матюки, от тільки голова ішо у мене болить і гематоми по тілу про себе теж нагадують :kolobok:
Ішо, хлопці, по такій погоді вдягайте захист!!! Не нехтуйте своїм здоров'ям!

А по тим фоткам, шо було вислано, це хто???? Пару дропів і взаправду "впечатляючі".... повторимо?
RIDE WILD!

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 29.12.03 16:53

Да неплохо бы узнать планы развития и в этом развитии принять участие мо мере сил и возможностей!

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 29.12.03 16:54

А кто на фотках?

Svinec

Повідомлення Svinec » 29.12.03 18:18

А ще хочеться знати - коли буде змонтовано повністю стрибки у неділю. Дуже кортить подивитись :) І ще - хто на фотках?

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 29.12.03 21:51

to desperados dh
на фотках ты?
quote="GRAVER"]to desperados dh
на фотках ты?[/quote]
разочарую :( на фото парень из Швеции!
Если бы я так летал то как минимум Кунст камера мне обеспечена :kolobok:
мне интерестно самому как он лупит такие дропы на ВОХХЕРЕ :o
но приземления мы как раз и не увидели ;)

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 29.12.03 23:45

Стосовно Боксера, вилка сама по собі непогана, у мене така була, точніше ішо є (стоїть у кімнаті). Єдине, що таку вилку варто десь після місяця звикання до неї, треба розібрати, замінити пружини на більш жорсткі та залити інше масло. Розігнати до 180-185 мм. Це необхідно зробити для безпечних приземлень з солідних дропів та високих трамплінів. Боксери мабуть самі доступні двокоронки, максимально підходять до рейсінгу та бруд стрибів. Але американці та канадці сєтують, що такі вилки не супер варіант для агресивного фрірайду. Ламаються, хоча я не бачив на власні очі того, всі двокоронки. все залежить від того наскільки ви відчуваєте байк у висоті і можете "ковтнути" стрьомне приземлення.
RIDE WILD!

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.12.03 00:14

Стосовно Боксера, вилка сама по собі непогана, у мене така була, точніше ішо є (стоїть у кімнаті). Єдине, що таку вилку варто десь після місяця звикання до неї, треба розібрати, замінити пружини на більш жорсткі та залити інше масло. Розігнати до 180-185 мм. Це необхідно зробити для безпечних приземлень з солідних дропів та високих трамплінів. Боксери мабуть самі доступні двокоронки, максимально підходять до рейсінгу та бруд стрибів. Але американці та канадці сєтують, що такі вилки не супер варіант для агресивного фрірайду. Ламаються, хоча я не бачив на власні очі того, всі двокоронки. все залежить від того наскільки ви відчуваєте байк у висоті і можете "ковтнути" стрьомне приземлення.
а ты ее не продаешь? или ты хранишь ее трупик у себя на стеночке:-))

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 30.12.03 00:20

интерестно как ты разгоняешь ход вилки

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 30.12.03 06:48

Ага, так тебе и скажи, секрет фирмы :new-alien:
А вилку Серёга продает, да и насчет трупика так она даже очень живая :onfire:

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 16:32

ООО мне нужна вилка :) :) :)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 30.12.03 16:35

доречі я відео переглянув... непогано, непогано...

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей