Ну якщо хтось хоче тримати десяток 2-гігових ігр - да, Нексус 7 не підійде, але таких людей небагато. У мене, наприклад, мікроСД слот є , але реально він мені нафіг не треба і вистачило б і 16 ГБт вбудованої пам"яті, так як використовується як читалка, лазилка по інетам/поштам/мепсам і задач де треба багато місця я не ставлю.У меня Note2, с 64 гб флешкой, и фильмов в отпуск нагружал, и музыки порядка 7000 песен, потому мне ваш восторг от нексуса не понятен, с учетом того что только реал рейсинг 2.5 гиг весит
xiaomi mi3, кстати, они откроют представительство скоро, или в России или в Украине, или и там и тамНу якщо хтось хоче тримати десяток 2-гігових ігр - да, Нексус 7 не підійде, але таких людей небагато. У мене, наприклад, мікроСД слот є , але реально він мені нафіг не треба і вистачило б і 16 ГБт вбудованої пам"яті, так як використовується як читалка, лазилка по інетам/поштам/мепсам і задач де треба багато місця я не ставлю.У меня Note2, с 64 гб флешкой, и фильмов в отпуск нагружал, и музыки порядка 7000 песен, потому мне ваш восторг от нексуса не понятен, с учетом того что только реал рейсинг 2.5 гиг весит
Якщо на той мінус не звертати уваги то за потужний планшет з крутим екраном ціна в 300 з копійками баксів - ще недавно конкурентів просто не було, може і зараз немає.
отже ми порівнюємо 7-дюймовий планшет за 300 баксів і 5-дюймовий смартфон за 500 баксів в темі про планшети... хм, ок...xiaomi mi3, кстати, они откроют представительство скоро, или в России или в Украине, или и там и там
http://thg.ru/technews/20130905_102018.html я в целом про бренд сяомиотже ми порівнюємо 7-дюймовий планшет за 300 баксів і 5-дюймовий смартфон за 500 баксів в темі про планшети... хм, ок...xiaomi mi3, кстати, они откроют представительство скоро, или в России или в Украине, или и там и там
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей