Это точно про меня!По моим итогам было сделано 50 км. Но самое главное это компания, а с хорошей компанией можно любую горку преодолеть и не только горку )))
 Спасибо! Сегодня вообще не планировала ехать, но очень рада, что оказалась в вашей компании)
  Спасибо! Сегодня вообще не планировала ехать, но очень рада, что оказалась в вашей компании)... почти все время ездили с горки)...
 от ледарі
 от ледарі  ну нічого, було увесь час вниз...papa-pasya йде по вас
 ну нічого, було увесь час вниз...papa-pasya йде по вас   тож готуємось до
 тож готуємось до  

в темпі орієнтуємося на нашу
 в темпі орієнтуємося на нашу  , щоб привезти її додому "живою"
 , щоб привезти її додому "живою"  обох)))
 обох))) в якому можна поповнити запаси, але перепочинок пропоную зробити перед магазином, на галявинці з лісовими суницями
 в якому можна поповнити запаси, але перепочинок пропоную зробити перед магазином, на галявинці з лісовими суницями   
  буде в самий раз відпочити перед фінальною гіркою десь біля Кіровоградської або на Краснозоряному
 буде в самий раз відпочити перед фінальною гіркою десь біля Кіровоградської або на Краснозоряному  
 Питання? Пропозиції? Відповім... розгляну... але не факт що приму...
  Питання? Пропозиції? Відповім... розгляну... але не факт що приму... 

Я такє казала?...Павел обещал прогулочный темп...
 Я такє не казала!
 Я такє не казала!   як соромно...
 як соромно...  
  Жарт
 Жарт   в якому є доля правди
 в якому є доля правди   Та й не обовязково їхати весь маршрут, тебе, на відміну від дівчаток, ми можемо зі спокійною душею відпустити самого до дому
 Та й не обовязково їхати весь маршрут, тебе, на відміну від дівчаток, ми можемо зі спокійною душею відпустити самого до дому  практично з любої частини маршруту.
 практично з любої частини маршруту.

Проблема как раз в том, что мышцы болели после пятничных 28 км, а вот в понедельник после катания еще и колено болелоЯ такє казала?...Павел обещал прогулочный темп...Я такє не казала!
як соромно...

Антон в тебе що точніше боліло? Ноги в сенсі мязи? Чи коліна? Їхати можна, бо темп буде значно повільніше, ніж минулого разу. Бо в кого він буде швидше, той автоматично стає власником зламаного переклюкаЖарт
в якому є доля правди
Та й не обовязково їхати весь маршрут, тебе, на відміну від дівчаток, ми можемо зі спокійною душею відпустити самого до дому
практично з любої частини маршруту.
 Но его я еще успел перенапрячь на лыжах...
 Но его я еще успел перенапрячь на лыжах...Ох уж постарайся, будь так добр, как бобр!Постараюсь быть с Вами
Потом скорей всего будет прогулка по голосеево, по желанию присутствующих.
П. С. Сегодня вечером есть желающие выехать ненадолго?
UPD: вечером еду на голосеево тренировать контруклоны с Дабриком. Есть желающие поучиться технике езды немного?
 тримайте
  тримайте   прикидуйте сили...їдло...місця евакуації...
 прикидуйте сили...їдло...місця евакуації...  
  я б замислився над першими 2/3 треку, а не над фінішем
  я б замислився над першими 2/3 треку, а не над фінішем
Может и финиш возле "Бабы" ) это конечно не самое главное.я б замислився над першими 2/3 треку, а не над фінішем
Місце фінішу не важливе, можна ще раніше, в Чапаєвці звернути ліворуч і фінішувати Голосіїво-Лиска, якщо перше місце фінішу не влаштовує
 Той, хто надає перевагу подущці-навздоганяє групу сам
 Той, хто надає перевагу подущці-навздоганяє групу сам 

Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей