Якщо вірити брехунцю, то майже 40 накрутили, десь до 52 спромоглися розігнатися, та трішки за 400 метрів набору набрали)))Хорошо прокатились )
Всем спасибо.
Хочу завтра!
 оголосить будь ласка увесь список побажань
 оголосить будь ласка увесь список побажаньЯкщо вірити брехунцю, то майже 40 накрутили, десь до 52 спромоглися розігнатися, та трішки за 400 метрів набору набрали)))Хорошо прокатились )
Всем спасибо.
Хочу завтра!
 оголосить будь ласка увесь список побажань
 оголосить будь ласка увесь список побажаньХочу всегда ) разве что в дождь не очень )Хочу завтра!

Пацієнт виявився життєлюбний... тож наступного разу підіймаємось вздовж ПротасовогоБуду рада снова оказаться в вашей компании)

После сегодняшних горок я уже все "за"!Пацієнт виявився життєлюбний... тож наступного разу підіймаємось вздовж ПротасовогоБуду рада снова оказаться в вашей компании)

... только предупредите заранее, я себе знак "У" прицеплю, что б все видели, что Улитка)))Тогда значит едем сначала на Лося, а потом велотрип по соломенским горкам
"У-Укатаю"... только предупредите заранее, я себе знак "У" прицеплю, что б все видели, что Улитка)))Тогда значит едем сначала на Лося, а потом велотрип по соломенским горкам
Хочу сегодня!!! Около 19:00! Куда-как все)))Якщо вірити брехунцю, то майже 40 накрутили, десь до 52 спромоглися розігнатися, та трішки за 400 метрів набору набрали)))Хорошо прокатились )
Всем спасибо.Хочу завтра!оголосить будь ласка увесь список побажань
"У-Укатаю"... только предупредите заранее, я себе знак "У" прицеплю, что б все видели, что Улитка)))Тогда значит едем сначала на Лося, а потом велотрип по соломенским горкам

а можна щось не таке
 а можна щось не таке Дорогой, тогда ты "сусанин".а можна щось не таке
"пєшкодральне"як учора?
Макияж???Я могу на пару минут задержаться
Ні, ні, ні!!! На 19 так на 19...19:30!!! Всё!...
 я темряви боюсь
 я темряви боюсь   
 Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей