Да ладно, чего уж там.упс, извинитеТо не chk-chk, то я был.Катались сегодня с Desert Rat и chk-chk под началом Simpleway.

Да ладно, чего уж там.упс, извинитеТо не chk-chk, то я был.Катались сегодня с Desert Rat и chk-chk под началом Simpleway.
Ты предлагаешь собраться где то во дворике, и начать перебирать втулки? Ну можно попробовать что из этого получится, только с собой кучу газеты нужно принести.Гм, раз такі справи пропоную влаштувати невеличку самоосвітню зустріч зі збирання-розбирання заднього колесаМожливо це звучить пісок, хоча не візьмусь сказати де. Або ж, як не дивно, це можуть бути навіть гальмівні колодки, які встановлені криво і затирають кривенькі колеса, наприклад.
![]()
Думаю було б цікаво долучитися й іншим учасникам. Місце і час - можемо вирішити тут. Мені був би зручний вівторок (ввечері?), десь неподалік Академмістечка.
Як варіант. Насправді можна і без газет все зробити, навіть на дитячому майданчику в пісочниці. В поході ти ж не шукатимеш стерильний гараж зі стійкою та ящиком під інструменти... Інструментами забезпечу, якщо що. А стосовно ліхтаря, то таки так, день відтепер зменшується і кожна хвилина в цініТы предлагаешь собраться где то во дворике, и начать перебирать втулки? Ну можно попробовать что из этого получится, только с собой кучу газеты нужно принести.Гм, раз такі справи пропоную влаштувати невеличку самоосвітню зустріч зі збирання-розбирання заднього колесаМожливо це звучить пісок, хоча не візьмусь сказати де. Або ж, як не дивно, це можуть бути навіть гальмівні колодки, які встановлені криво і затирають кривенькі колеса, наприклад.
![]()
Думаю було б цікаво долучитися й іншим учасникам. Місце і час - можемо вирішити тут. Мені був би зручний вівторок (ввечері?), десь неподалік Академмістечка.
Я могу присоединится после 1930, место желательно пот работающим фонарем.
Даже если до тех пор проблема будет решена, я с удовольствием поучаствую в самообразовательной встрече)) Если нас будет немного - предлагаю провести ее около/в гараже моего папы (он не против, может даже тоже захочет поучиться колесо разбирать). Там есть все необходимое - фонарь, газеты, вода, ключи разных размеров. Это на улице Олевской. Только насчет даты точно еще не знаю.Boadicea, ризикнеш сама розібратися з проблемою під нашим наглядом, чи поїдеш в майстерню? Де тобі зручніше буде?
спасибо, DeZz, буду знатьэто скорее всего подшипники полетели, заскочи по адресочку, там ребята толковые...
Дайте мне плиз )1.Є майстерня та магаз на Академмістечку (метрів 100 від метро). Якщо треба - дам координати.
Повернутись до “Борщаговка \ Академгородок \ Беличи \ Нивки”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей