+100500 Я раніше теж думав шо світ створив єврейський бог, а виявилося фанатики... Зараз соромно за свою наївність.+ моя имха.Он не бывает хорошим, фанатизм это всегда плохо. ЙМХО.
Вся хрень на планете от фанатиков.
+100500 Я раніше теж думав шо світ створив єврейський бог, а виявилося фанатики... Зараз соромно за свою наївність.+ моя имха.Он не бывает хорошим, фанатизм это всегда плохо. ЙМХО.
Вся хрень на планете от фанатиков.
Ага. Только мотивация и организованность уже нужна неслабая )))2 часа в день на себя может найти каждый. работу для этого бросать не нужно
Но это и не спорт для кому за 30. Пока.Як би там Лемонка не проїхала в Австралії, але її приклад це ідеальна модель аматорського спорту вписаного в громадське життя.. причому на межі спортивної конкурентнозадності з ПРОФІ.. Або на межі переходу.
ЦЕ виклик хом'якам
+100500Докинь пару-тройку детей в картину любительского спорта, вписанного в общественную жизнь, станет интереснее и мотивировать больше будет.
Как раз бы для вдохновения не помешало бы, а то отмазки сильно легко придумываются.

100 років КВН не дивився, зовсім спаскудився формат.. А це нічого так.. Талановитий хлопчина
Вадим, это не ты?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей