Выбор велосипеда 2013

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

MaD_CameL
Стать:чол
Re: Выбор велосипеда 2013

Повідомлення MaD_CameL » 15.2.13 15:32

если дисковые не нужны, то скарп. если чувствуете, что дисковые вам нужны, то берите вайпер60, так как там уже сразу гидравлика.
а расскажите о себе - рост, вес, возраст и как и где катать планируете - тогда мы придумаем, что для вас важнее лучшая вилка и трансмиссия(27 скоростей) или тормоза
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

sovuhin
*

Повідомлення sovuhin » 15.2.13 16:57

Заблокированное переднее колесо - это полёт через руль
Заблокированное заднее колесо - это смерть покрышке ( только дети любят тормозить на асфальте с заносом заднего колеса, оставляя широкий след, поскольку не думают, что покрышка может не выдержать таких издевательств ) :mosking:
...так что я бы не очень стремился блокировать....
...ну и к любым тормозам надо привыкнуть - это залог вашей безопасности ..

поздравлям ! :friends:
Спасибо! :yes
За блокировку колеса спросил, т.к. иногда спуск крутой, грунт твердый и машинами разбит в две колии с провалами, иногда заблокированное колесо помогало быстро отормозится с большой скорости и не слитеть в яму, а покрышка то уже такое % ) + таких моментов много было. А через руль летал не раз, и все по вине передних тормозов, когда жались уже на инстинкте случайно. Самый идиотский случай был, когда ехал себе "смотрел на лево, засмотрелся, повернул голову прямо - клумба - полет через руль" Шрам на колене хороший остался :D

Ну и этим летом думаю отбросить грунты, и полететь куда-то с палаткой+великом к итальянцам, испытать велодорожки % ) Так что пункт велосипед вычеркиваю, осталось найти gps/палатку/коримат/спальник/горелку/багажник/велоштаны/фары/велоодежду etc :D Если все сложится, может отчет сюда выложу. Плюс если выйдет, может прикручу gopro камеру, сниму еще что-то вроде фильма. Нужно только придумать куда сливать видео. Бо ноутбук тащить не хочется.
Востаннє редагувалось 15.2.13 17:17 користувачем sovuhin, всього редагувалось 1 раз.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 15.2.13 17:14

так вот в этом фича дисковых тормозов - их сложно полностью заблокировать. этот как АБС в автомобиле. полностью блокированное колесо тормозит хуже, и при этом теряется управляемость.
но когда колодки притрутся, то хватать будет лучше
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Tairys
*

Повідомлення Tairys » 15.2.13 19:53

если дисковые не нужны, то скарп. если чувствуете, что дисковые вам нужны, то берите вайпер60, так как там уже сразу гидравлика.
а расскажите о себе - рост, вес, возраст и как и где катать планируете - тогда мы придумаем, что для вас важнее лучшая вилка и трансмиссия(27 скоростей) или тормоза
рост 174, вес 60, 23 года. планирую 30% асфальт, 70% - лес, грунт. покатушки и походы на 2-3 дня.
появился ещё вариант Трек 4300 2012 года, как он в сравнении с этими?
Круто куда-то ехать, но лень. (с)

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 15.2.13 21:15

вы бы описания выкладывали, чтобы нам их не гуглить
этот трек - прямой конкурент скарпу. то есть у них рамы разные, и между ними надо выбирать тот, у которого геометрия больше подойдет.
вилки и трансмиссия с тормозами там идентичны. колеса-рули-седла примерно одного уровня, так что разница в первую очередь в удобстве рамы.
если в горы не собираетесь, то берите на ободных либо скарп, либо 4300. да и для гор для начала мне эти более интересными кажутся.

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 17.2.13 22:18

Складнощі з вибором, що взяти GT Avalanche 1.0 з подальшою заміною вилки чи GT Zaskar Elite?
Розумію що все інше обладнання в заскара вище, але мені вистачить і того що є в аваланчі.(вилку можна замінити одразу або трохи пізніше)
(Взяв би GT Zaskar Comp - так їх немає вже(((.....)
Чи є сенс переплачувати за заскар?
+заскару те що він легший трохи, але здається якимсь тонким(наскільки там міцна рама?)

GT Avalanche 1.0
Spoiler
Show
Рама: GT Triple Traingle дизайн. Алюминий 6061. Тройной баттинг. Рулевой стакан Zerostack 1.125", крепление дискового тормоза Post Mount, сменный держатель заднего переключателя
Задний амортизатор: Отсутствует
Вилка: Rock Shox XC30 TK, 100мм, регулировка демпфирования, блокировка
Система: FSA Gamma Drive, 10sp, 42/32/24T
Каретка: FSA Mega Exo, внешние чашки с подшипниками
Педали: GT Slimline
Передний переключатель: Shimano Deore FD-M590-10
Задний переключатель: Shimano XT RD-M780SGS
Манетки: Shimano Deore SL-M591
Кассета: Shimano Deore CS-HG62-10 10sp, 11-36T
Цепь: KMC X10
Обода: All Terra AT17HP Disc, 32H
Покрышки: Maxxis Sphinx 2.10/1.95"
Передняя втулка: All Terra Alloy QR Disc
Задняя втулка: All Terra Alloy QR Disc Cassette
Спицы: Нерж. Cталь
Ниппели: Бронза
Передний тормоз: Avid Elixir 1, ротор 160мм
Задний тормоз: Avid Elixir 1, ротор 160мм
Тормозные ручки: Avid Elixir 1
Руль: All Terra Riser, 31.8мм, ширина 690мм, подъем 15мм
Вынос руля: All Terra, кованый, 31.8мм
Грипсы: GT Wings, двойная плотность
Рулевая колонка: FSA Zerostack, 1 1/8"
Седло: WTB Volt
Подседельный штырь: All Terra Alloy, микрорегулировка, 30.9мм
Дополнительное оборудование: Подседельный хомут с эксцентриком
GT Zaskar Elite
Spoiler
Show
Рама: GT Triple Traingle дизайн. Алюминий Kinesis Superlight 6061. Гидроформинг. Механически обработанный рулевой стакан для интегрированной рулевой колонки, крепление дискового тормоза, сменный держатель заднего переключателя
Вилка: Rockshox Recon Gold TK Solo Air, 100мм, регулировка демпфирования, блокировка
Система: Sram S1000 2.2, 10sp, 39/26T
Каретка: Sram XR GXP
Педали: Shimano PD-M505 SPD
Передний переключатель: Sram X7, 2x10
Задний переключатель: Sram X9, 10sp, средняя лапка
Манетки: Sram X7 Trigger, 10sp
Кассета: Shimano Deore CS-HG62-10 10sp, 11-36T
Цепь: KMC X10
Обода: All Terra AT17HP Disc, 32H
Покрышки: Maxxis Aspen 2.10" Folding
Передняя втулка: All Terra Alloy QR Disc, закрытые подшипники
Задняя втулка: All Terra Alloy QR Disc Cassette, закрытые подшипники
Спицы: Нерж. cталь, баттированные
Передний тормоз: Avid Elixir 3, ротор 160мм
Задний тормоз: Avid Elixir 3, ротор 160мм
Тормозные ручки: Avid Elixir 3, зажим Math Maker
Руль: All Terra Riser, 31.8мм, ширина 685мм, подъем 15мм
Вынос руля: Syncros AM, 31.8мм, 90мм (S,M), 100мм (L,XL)
Грипсы: GT Wings, с замком
Рулевая колонка: FSA Integrated, 1 1/8"
Седло: WTB Silverado Comp
Подседельный штырь: All Terra Alloy AL6061, микрорегулировка
Дополнительное оборудование: Подседельный хомут
Кажуть в них рами трохи різні, а в чому це заключається незнаю... Що мені більше підійде? По розмірам вони впринципі однакові, так що думаю зручними будуть обидва.
Планую їздити в основном грунт 70-80%, асфальт 20-30%.

І що скажете про Аваланч Х ?
Або порадьте інші варіанти за таку ж ціну (до 9к +- /якщо буде за що переплатити/). Бажано щоб вел був легкий і з нормальною вилкою.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 17.2.13 23:04

Складнощі з вибором, що взяти GT Avalanche 1.0 з подальшою заміною вилки чи GT Zaskar Elite?

.
Конечно второй ( если есть в Вашем размере )

Або порадьте інші варіанти за таку ж ціну (до 9к +- /якщо буде за що переплатити/). Бажано щоб вел був легкий і з нормальною вилкою.
Чтоб советовать - надо знать Ваш рост
По идее любой впишется в 9к с правильной вилкой
http://www.kellys.com.ua/catalog/bikes. ... &n2=MAGNUS
( а при предзаказе ещё и скидка будет ) :roll:
http://www.kellys.com.ua/catalog/bikes. ... &n2=TNT+50
Тем более что с каждым годом смещение от 26" в сторону 29" примерно на 20%
:roll:
http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2013/ ... mamba.html
Зображення
Зображення

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 17.2.13 23:19

Найнери не для мене. А порінюючи келіс з тим же ГТ то Заскар трохи цікавіший...
Мені потрібний розмір рами 16"-17.5" (в кожного виробника трохи по різному)
У нинішнього мого 42см і мені він зручний.
А вилку хочу щось не нижче РШ Рекон.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 17.2.13 23:42

вибираючи вже такий високорівневий велосипед, треба відштовхуватись від посадки, чи зручна рама і таке інше. заскар - це гоночна табуретка, дуже жорсткий. накат добрий, але й козлить і по спині гатить кожна нерівність мілка. аваланч - типу те ж саме, але козління лишилось, а накат пропав. у келліса геометрія інша і інші властивості.
знову-таки у заскара система дабл, а у келліса тріпл(оловянч я не розглядую - то інший рівень). але чи взагалі вам потрібен такий високорівневий байк? бо заскар - то вже гоночний агрегат і для звичайних покатух його обвіс надмірний.
але це вже вам вирішувати самому, як ви будете катати, і що вам треба

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 17.2.13 23:52

.
Как правильно отметил Игорь - ГТ геометрия ну очень специфичная. :roll: Поэтому не случайно, что они не получили широкой популярности в массах и продаются в основном в период скидок, либо не очень разборчивыми клиентами - *зашёл, увидел, купил, прокатился 3 раза, отвёз в гараж, забыл*
и м х о :D
Зображення

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 18.2.13 00:11

вибираючи вже такий високорівневий велосипед, треба відштовхуватись від посадки, чи зручна рама і таке інше. заскар - це гоночна табуретка, дуже жорсткий. накат добрий, але й козлить і по спині гатить кожна нерівність мілка. аваланч - типу те ж саме, але козління лишилось, а накат пропав.
Я ж і хочу щоб накат був класний(хочу поїздити на дальні покатушки), а те що він жорсткий - таке є, але то трохи перебільшено(читав на різних форумах, в тому числі як писали власники ГТ), так що це впринципі не критично.
знову-таки у заскара система дабл, а у келліса тріпл(оловянч я не розглядую - то інший рівень).
Я думаю дабла мені має вистачити, хоча незнаю його плюсів і мінусів - зараз почитаю що і як воно.
але чи взагалі вам потрібен такий високорівневий байк? бо заскар - то вже гоночний агрегат і для звичайних покатух його обвіс надмірний.
але це вже вам вирішувати самому, як ви будете катати, і що вам треба
Того я і задумався над аваланчем, тому що обвіс в нормальний, і не на один сезон. А в заскара справді може і надлишковий. Хоча дешевше взяти його, в плані якщо міняти вилку на аваланчі(наприклад) то вийде майже та сама ціна + в заскара інші параметри трохи кращі.
Взяв би щось простіше, і замінював би все що не подобається, але з таких варіантів нормальних не знайшов, і знову ж таки вони важкі і не дуже приваблюють... Та і дешевше купувати готовий вел, ніж збирати по частинам.

А хочу я щоб був байк збалансований, а не як в багатьох моделей - обвіс високого рівня, а вилка - не дуже, або все середнього рівня і підходить мені, але вага під 15кг...

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 18.2.13 00:12

.
Как правильно отметил Игорь - ГТ геометрия ну очень специфичная. :roll: Поэтому не случайно, что они не получили широкой популярности в массах и продаются в основном в период скидок, либо не очень разборчивыми клиентами - *зашёл, увидел, купил, прокатился 3 раза, отвёз в гараж, забыл*
и м х о :D
Я тому і задивився на них, тому що знижка непогана зараз. хоча раніше якось особливо не звертав уваги що в них цікавого...
І Все-таки вони гарні))

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.2.13 00:36

ну от ваше бажання рекону. для звичайних покатух хс32 за очі вистачить. на хс30 я не їздив, тому не знаю, може жорсткості буде не вистачати, але ТК демпфеор робить дуже добре, майже не поступається рекону.
якщо ви легкий, то можна й на аваланч глянути. але що точно скажу, що це лише після того, як ви на них трошки посидите, чи, як дадуть, проїдете по магазину чи біля нього.
я от як треба мінімальний велосипед з хорошою вилкою рекомендую келліс оксіджен експерт - та ж хс32 і інші компоненти пристойні досить.
в аваланчі мені не подобається рама(я на ній проїхав кількасот метрів і прокляв навіки - не моє) і вилка. 30 ноги якось не дуже надихають, а в іншому класний байк

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 18.2.13 00:53

Іноді хочеться поганяти в лісі по грунтових доріжках, де будуть зустрічатись каміння, коріння дерев і тд.
Завтра поїду дивитись на ГТ, попрошу дати проїхатись, щоб вже напевно знати чи підходить мені їхня рама чи ні. Тоді вже можна зробити якісь висновки і думати далі))
Почитав про ХС32 - майже всюди пишуть, що краще дозбирати до рекона/реби, воно того варте. А ХС32 не те....
А сама вилка так собі, дехто взагалі пише що трохи краще за сантур))

Хоча звісно кому що, і дивлячись з чим порівнювати, але якщо купляти то вже щось толкове.
Востаннє редагувалось 18.2.13 01:14 користувачем Disturbed9777, всього редагувалось 1 раз.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.2.13 01:11

минулого сезону я два місяці відкатав на хс32. звичайно працює трішки гірше за ребу, але я був здивований, наскільки це пристойна вилка.
теоретично хс30 має працювати так само. але от не знаю як з жорсткістю у 30 ніг

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 18.2.13 01:23

А ХС32 не те....
А сама вилка так собі, дехто взагалі пише що трохи краще за сантур))
.
Бред
.
І Все-таки вони гарні))
Тогда без вопросов. Надо брать.В Велосипеде это важнее других параметров .. :friends:
Зображення

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.2.13 08:11

Хоча звісно кому що, і дивлячись з чим порівнювати, але якщо купляти то вже щось толкове.
я, після 5 років на ребі, спеціально купив собі другий байк на хс32, щоб мати уявлення що воно таке(збирався на реконі брати) і жодного разу не пожалкував.
але тут схоже, що ви вже вирішили чого хочете

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 18.2.13 13:03

Завтра поїду дивитись на ГТ, попрошу дати проїхатись, щоб вже напевно знати чи підходить мені їхня рама чи ні. Тоді вже можна зробити якісь висновки і думати далі)).
Тут проблемка з"явилась, заскар на складі у одному екземплярі і в одному розмірі S, який може бути малий, і механіка зараз немає щоб зібрав його...

Тому мої останні варіанти розвіялись і я знов незнаю на що можна звернути увагу(перерив все що можна). Келіс дивився, наче непогано, але там розміри не ті що треба, а з тих що підходять мені не дуже якось подобаються.
може перейти на 2хпідвіс? але варіант підходящий лише такий - bergamont contrail 5.2
ціна зі знижкою доволі приваблива.
Spoiler
Show
Зображення
РАМА

26“ MTB, ALLOY 6061 ULTRA LITE TUBING, 3D FORGED DROPOUTS, TRAVEL: 120MM
РАЗМЕР РАМЫ
S/M/L/XL
ЦВЕТ
MATT GREY-BLACK-ORANGE

ВИЛКА
MANITOU MINUTE EXPERT TS AIR, 120MM, AIR, COMPRESSION TO LOCKOUT, REBOUND
ЗАДНИЙ АМОРТИЗАТОР
ROCKSHOX ARIO R, LENGTH X STROKE: 200X57MM, HARDWARE: 24X8 MM, AIR, REBOUND
ЗАДНИЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ
SHIMANO SLX-10, RD-M663, SGS, TOP NORMAL, SHADOW, 10-SPEED
МАНЕТКИ (ШИФТЕР)
SHIMANO DEORE, SL-M591
ПЕРЕДНИЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ
SHIMANO DEORE, FD-M591, DOWN SWING DUAL-PULL, 34,9MM CLAMP
ТОРМОЗ
HAYES STROCKER RYDE COMP MC, ROTOR: 180MM
ТОРМОЗНЫЕ РУЧКИ
HAYES STROCKER RYDE COMP MC
СЕДЛО
SELLE ROYAL SETA
ПОДСЕДЕЛЬНЫЙ ШТЫРЬ
BGM RACE PRO, 31.6X350MM
РУЛЬ
BGM RACE PRO, RISERBAR, WIDTH: 680MM, RISE: 25MM
ВЫНОС РУЛЯ
BGM RACE PRO, 6°, LENGTH: 80/90/90/100MM FOR S/M/L/XL, BAREBORE: 31.8MM
РУЧКИ РУЛЯ (ГРИПСЫ)
BGM RACE CLAMP, MTB, DOUBLE DENSITY
РУЛЕВАЯ КОЛОНКА
FSA NO.11
ОБОДЬЯ
BGM AM-4
ПОКРЫШКИ
SCHWALBE, RAPID ROB, 57-559, 26X2,25
ВТУЛКИ КОЛЁС
V: SRAM MTH306F, H: SRAM MTH306R
СПИЦЫ
CN STAINLESS
ПЕДАЛИ
VP-349A
КАРЕТКА
SHIMANO BB-ES25, SPLINED
СИСТЕМА (ШАТУНЫ)
SHIMANO FC-M522, 42/32/24T, LENGTH: 170/175MM FOR S/M-XL
КАССЕТА (ЗАДНИЕ ШЕСТЕРНИ)
SRAM PG-1030, 11-36T
ЦЕПЬ
SHIMANO CN-HG54
Або як крайній варіант(ціна трохи висока, зі знижкою - 10800) Bergamont Platoon 8.2
Spoiler
Show
Зображення
РАМА

26“ MTB, ALLOY 6061 ULTRA LITE TUBING, HYDROFORMED, 3D FORGED DROPOUTS, RACE GEOMETRY
РАЗМЕР РАМЫ
42/47/51/56CM
ЦВЕТ
MATT BLACK-WHITE
ВИЛКА
ROCKSHOX REBA RL, 100MM, DUAL AIR, MOTION CONTROL EXTERNAL REBOUND, LOW SPEED COMPRESSION TO 'LOCK'
ЗАДНИЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ
SRAM X9-10, LONG CAGE, WHITE
МАНЕТКИ (ШИФТЕР)
SRAM X7 TRIGGER, MATCHMAKER
ПЕРЕДНИЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЬ
SRAM X7, HIGH CLAMP, 34,9MM, DOWN PULL
ТОРМОЗ
AVID ELIXIR 5, ROTOR: 180/160MM, WHITE
ТОРМОЗНЫЕ РУЧКИ
AVID ELIXIR 5, MATCHMAKER
СЕДЛО
FIZIK TUNDRA 2 MANGANESE
ПОДСЕДЕЛЬНЫЙ ШТЫРЬ
BGM RACE, 31.6X350MM
РУЛЬ
BGM RACE, RISERBAR, WIDTH: 680MM, SWEEP: 9°, RISE: 15MM
ВЫНОС РУЛЯ
BGM RACE PRO, +6°, 90/100/110/120MM FOR 42/47/51/56CM, BARBORE: 31.8MM
РУЧКИ РУЛЯ (ГРИПСЫ)
BGM RACE, MTB, DOUBLE DENSITY
РУЛЕВАЯ КОЛОНКА
FSA ZS4, EC44/28,6 | EC44/30 (11/8)
ОБОДЬЯ
DT SWISS X445D, 32H, EYELETS, BLACK
ПОКРЫШКИ
SCHWALBE, FRONT: NOBBY NIC EVOLUTION, REAR: RACING RALPH EVOLUTION, 57-559, 26X2,25
ВТУЛКИ КОЛЁС
V: SRAM MTH-506F, 6-BOLT, QUICK RELEASE, H: SRAM MTH-506R, 6-BOLT, QUICK RELEASE
СПИЦЫ
CN DOUBLE BUTTED, 1,8/2,0/1,8
ПЕДАЛИ
VP 349A
КАРЕТКА
TRUVATIV GIGA X-PIPE
СИСТЕМА (ШАТУНЫ)
SRAM X7, 44/33/22T, LENGTH: 170/175MM FOR 42/47-56CM, WHITE
КАССЕТА (ЗАДНИЕ ШЕСТЕРНИ)
SRAM PG-1030, 11-36T
ЦЕПЬ
SRAM PC-1051
ВЕС
10,95KG (M)
Ваші варіанти? :roll:
Востаннє редагувалось 18.2.13 19:53 користувачем Disturbed9777, всього редагувалось 1 раз.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.2.13 13:11

ви спочатку дізнайтесь чи вони є в потрібному розмірі

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 18.2.13 13:22

Є, але невідомо як довго ще будуть, так як акція ж.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.2.13 13:28

зрозумійте. ви накидали купу зовсім різних велосипедів - двопідвіс з ходами 120, гоночна табуретка дуже жорстка з ходом 100, аваланч, який на голову дешевше цих, платун, який вже вище по рівню обвісу за заскар і тех гоночний.
як їх порівняти?
ви спочатку визначтесь, чого саме вам хочеться, бо тут ніхто цього не знає, а потім вже можна порівнювати з кількох одного рівня велосипедів
проїдьтесь по магазинам і посидіть на них, можливо вам цього буде досить, щоб визначитись, бо часто потрібно просто знайти "свою" посадку..
поки-що ви просто скидуєте сюди велосипеди, які бачите на всіх розпродажах, а таке систематизувати неможливо

Disturbed9777
* *

Повідомлення Disturbed9777 » 19.2.13 15:57

Та якби ж я знав що я хочу....я б не питав :lol:
ось надибав як на мене непоганий варіант
що скажете??? DAKOTA dXC RACE . Розмір 17 є, ззовні гарний) Тільки бренд якийсь невідомий мені...
Spoiler
Show
Зображення
Бренд: Jamis
Серия: Hardtails
Год: 2012
Вес: 11.79 кг
Рама: Алюминий 7005 Kinesis Superlight, тройной баттинг труб переднего треугольника, усиленная "косынкой" нижняя труба, верхние перья - карбон. Крепление дискового тормоза. Сменный держатель заднего переключателя
Вилка: Rockshox Recon Silver RL Solo Air, 100мм, регулировка демпфирования, блокировка
Система: Shimano FC-M552, 42/32/24T, 175мм
Каретка: Shimano, внешние чашки с подшипниками
Педали: Отсутствует
Передний переключатель: Shimano SLX FD-M661, 34.9мм
Задний переключатель: Shimano SLX RD-M663 Shadow
Манетки: Shimano SLX SL-M660/66010R 3x10sp
Кассета: Shimano SLX HG-81, 10sp, 11-36T
Цепь: Shimano HG-74
Обода: Mavic XM 119, 32H
Покрышки: Geax AKA 2.0"
Передняя втулка: Shimano Deore HB-M595 CL Disc
Задняя втулка: Shimano Deore FH-M595 CL Disc
Спицы: WTB
Передний тормоз: Shimano BR-M445, ротор CL 160мм
Задний тормоз: Shimano BR-M445, ротор CL 160мм
Тормозные ручки: Shimano BL-M445
Руль: Ritchey Mountain Flat, 31.8мм, ширина 600мм
Вынос руля: Ritchey Comp 4-Axis, 31.8мм, 100мм (17"), 110мм (19"), 120мм (21"), подъем 6гр
Грипсы: Velo Kraton
Рулевая колонка: FSA ZS-4D Zero-Stack, 1 1/8"
Седло: Jamis XC
Подседельный штырь: Ritchey, 31.6x400мм
Поставляемые размеры: 17", 19", 21"
Тип подвески: Хардтейл
Гарантия: Пожизненная гарантия на раму

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 19.2.13 16:04

бренд чудовий!
я собі в якомусь затертому чи то 2007 чи 2008 році мало не купив джаміса, але мій розмір з-під носа потягнули. і я купив собі гарі фішера, в принципі не жалкую :)

Medvech
* *

Повідомлення Medvech » 20.2.13 15:07

Насоветуйте, пожалуйста, велосипед.

Бюджет пожалуй 10000грн.
Назначение велотуризм(русский, бессмысленный и беспощадный).
Покатушки по зарубежью по дорогам с твердым покрытием(для этого мы возьмем отдельные покрышки), и по Украине часто без оного. С багажником, баулом и палаткой как водится.
Рост 185. Вес 85-90.
Основной опыт катания на 26".
Есть теплые воспоминания о катании на 28" (но не самые теплые о их соотношениях на передних-задних звездах в стоковой комплектации, вилке, ширине резины на каменистом грунте).
Поэтому думаю про найнер. (печалит отстутствие креплений для багажника на многих, но уже смирился и готов ставить на муфтах на перья)
Хочется толковую воздушную вилку и тормоза дисковые(гидравлика) достаточные.
Хочется SRAM не ниже X7 или Shimano высше Deore.
Реально ли?

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 20.2.13 19:07

Хочется толковую воздушную вилку и тормоза дисковые(гидравлика) достаточные.
Хочется SRAM не ниже X7 или Shimano высше Deore.
Реально ли?

Элементарно :friends:
http://www.kellys.com.ua/catalog/bikes. ... &n2=TNT+50
http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2013/ ... cobia.html
( - 5% для зарегистрированных на этом сайте при покупке в м-не *Новая Земля* )
Зображення

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість