Новые дёрты в дубках

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
Cannibal_KOR
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Cannibal_KOR » 23.12.03 17:16

2 Винни Пух
фото вставляти дуже просто, натискаєш кнопку "предв. просмотр" та знаходиш там кнопку "Img"
тоді вставляєш гіперпосилання на фото та натискаєш "img*"

ось так все просто :anti:

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 23.12.03 20:16

Ну например[img]D:\do not delete\Photos\1.jpg
[/img][/img]

Svinec

Повідомлення Svinec » 23.12.03 21:17

типа там ещё надо иметь адрес в инете.... не D:\* и так далее а http:\\*

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 23.12.03 23:13

2 GRAVER
ги, класно ти цю фотку вставив :)

слухайте хлопці, покажіть мені на мапі, де знаходяться "Пекельні горбики"

знову для Димитра
чи є там дьорти більш меньш... тобото щоб мені пострибати... ну щось по типу "обриву" або щось трохи меньше... зараз все-таки слизько :-)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 23.12.03 23:16

так, ы ще бажано щоб стыл був...

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 23.12.03 23:22

[quote="ATBOARDER"]Це не вилка, а амортик, тобто rear suspension system. У мене ж стоїть монстер Т 200 мм. А під пятою точкою Маніту Свінгер.
пробач друже если создал впечатление что не в состоянии отличить
вилу от rear suspension *oops*
Просто я имея "проблему"а проще говоря желание заменить свой JR-T2 на что то вроде " маньки" увлекся

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 24.12.03 00:26

Друже, я не хотів скласти враження, що ти не розумієш. Просто мериканці, самі так кажуть - аморт, про реар сеспеншен. А стосовно маніту, я не зовсім лєсні відгуки маю, особливо Дорадо!!!
Я звісно не претендую, але мої товариші канадці та мериканці, іноді матюка до цил вил, візьмуть да і вставлять...
Аморти, задні, у Маніту сила. Хоча як на мене, було б у мене 200 мм Дорадо, я би був дуже щаслив! Може колись...(мєчтательно так)...
RIDE WILD!

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 24.12.03 00:32

Погода - ЖОПА!
Я сьогодні і за містом був і у місті, всюди - гадство зимове. Може на вихідні погода і покращиться, тому попередньо домовляємося на суботу, вранці, з 10.00 на "Пекельних горбах".

Хлопці, мені потрібна інфо. Шукаю гумову прокладочку-сальничек.
Гумове колечко - ширина колечка (гума 2,5 мм) внутрішній діаметр - 12,5 мм.
Зовнішній - 17,5 мм.
Були на автобазарі - такого не має. Де ж знайти???
RIDE WILD!

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 24.12.03 07:20

Это тебе для отбойника от короны?
:tiho: :plus:

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 24.12.03 10:52

То сальник у амортику... расходний матеріал таких систем. "У вас з перламутровими пугвіцамі є такой ішо? Нєт! Будєм іскать..." . Ото і я ... шукаю.
RIDE WILD!

UFO
*

Повідомлення UFO » 24.12.03 11:42

Сергей, попробуй еще узнать у мастеров по мастеров по кроссовым мотоциклам на Соломенке. На Урицкого слева от Соломенских бань мотосалон, рядом мастерская и ангар - там их найдешь. К сожалению, телефон их не найду.
Есть еще спец по ремонту-тюнингу мопедов-скутеров в Киеве в р-не Пирогово (за строящимся пиводом Славутич). Может он поможет? Американец, наверное, знает его - это Пылып.

Deranged
* * * * *

Повідомлення Deranged » 24.12.03 12:19

попередньо домовляємося на суботу, вранці, з 10.00 на "Пекельних горбах".
Скорее всего тоже подтянусь, но только слюни попускать , ;) т.к. буду без байка (поломался я немного... :( )...
Зображення

Svinec

Повідомлення Svinec » 24.12.03 16:14

погода буде так собі, мабуть. Але точно треба тепліше одягатися :) У субботу приїхав би, але в мене пари (вчимося за середу 31-го). Так що, може іншим разом :vamp:

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 24.12.03 20:07

Костя, дякую. Я про цей салон знав, от тільки не знав шо там є майстерня. Може завтра заскочу.
Стосовно суботи... о Боже... ви на змелю вже ставали, вона після дощу та морозцю земелька як асфальт!!! Дімон, а ти уявляєш акі лєтать прийдеться ... це буде шось страшне... як згадаю шо було 2 тижні тому... та подивлюся на ногу.
Якшо буде нельотна погодка у суботу, у неділю вранці теж на тому місці.
RIDE WILD!

Жека

Повідомлення Жека » 24.12.03 20:20

Cерж, если ты дашь пленку, то я поснимаю вас на выходных, а то у меня деньги закончились окончательно, а на fish eye поснимать охота

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 24.12.03 23:34

Жека,

Ок, не проблема. Зізвонимося.
RIDE WILD!

Наркоман
* * * *

Повідомлення Наркоман » 24.12.03 23:45

Слушай АТБОРДЕР а зачем тебе даунхильный байк если ты дёртом занимаешся,тыб лучше трасу для даунхила строил,а на жостком байке с короткоходной вилкой прыгал,удобней былоб а с БМХерами надо дружить ведь дерты это от них пошло и они в это должны что то знать,и вобще хотелось посмотреть на дерты ваши а то у меня есть подозрения что вы в этом ламеры немного(хотя невидел молчу)вы приземление пошире делайте чтоб было где падать без плохих последствий и ещё меня удивил геп в пять метров,вы вверх вылитаете или вперёд
Почитайте тут тут много есть полезного
http://www.dirt.ru/modules.php?op=modlo ... ntent&id=2
Хардтейл-недоделаный двух подвес для даунхила.

Наркоман
* * * *

Повідомлення Наркоман » 24.12.03 23:47

http://www.dirt.ru/modules.php?op=modlo ... tent&id=17
а вот ещё от Русских немного

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 24.12.03 23:55

Колобок,
Стосовно репліки "ламери" - а ти б приїхав би, покопав би, раз стрибнув в решті решт.
Як показує останнє відео мериканське, стрибати можна де завгодно. Он фрірайдера фотки подивися та переконайся.
Потім, перш ніж не побачиш, не попробуєш - не вішай ярлики на те, чого ти ще не бачив на власні очі. Я ж не суджу, про тебе та твій стиль катання згідно слів когось про тебе...А то тобі вже посадка завузька.
Стосовно байку, то це мій вибір. Моя потреба у важкому байку, більш міцному та універсальному ніж легкий дьорт чи фрірайд. Доречі, я там і на легкому дьортовому байку літав, але подобається мені ДХ і все тут. Коротше, у кожного свій стиль катання. А ти УФО запитай, він був на вихідних, бачив.
RIDE WILD!

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 25.12.03 00:00

І "Пекельні горби" це гібрід дьорта та фрірайд даблів, які канадці та мериканці полюбляють будувати. Знаеш, назвати когось великим спеціалістом, чи про- у всіх дьорті, даунхілі і т.д. у нас поки зарано. Шишок мало набито!
RIDE WILD!

Наркоман
* * * *

Повідомлення Наркоман » 25.12.03 00:16

Свое накопал уже,просто есть вещи которые делаются для чегото лучше,а насмотревшись фильмов героем стать только петухом ходить,фильмы это не учебник тут с толком надо подходить а то героев много и потом в больницах лежат,недаром у человека голова на плечах,вобще я рад что это интересно и нехочу чтобы от чьихто кривых рук изза неправильно построенного дёрта ктото пострадал
А посмотреть и покопать с вами я немогу можеш посмотреть где я живу тогда поймёш
а как тебе дропы или ты непробовал

Palder
*

Повідомлення Palder » 25.12.03 00:20

Привіт хлопці, якщо щось будете организовувати, ще й Рівне приєднається! ;)

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 25.12.03 00:24

Не знаю, мда, ми не "Пєтухі", це точно. Дімка не "пєтух", я теж... хто ж це міг би бути??? Не знаю
Тепер серйозно: візуальна память з мериканського відео краще за "русский" варіант фото на сайті дьорт.ру. Навіть не треба коментувати.
У нас понти ніхто не колотить! Всі працюють! Я вже просто стомився це повторювати. Невже важко повірити, що нарешті є шось достойне в Україні? Це шо ревнощі? Одні не вірили, приїхали і "прозрєлі". Другі, треті. От будуть змагання, приїзди ( я тебе дуже прошу), я призові добртні зроблю. Є шанс виграти у киян, кримчан, самсашедших з Маріуполя (маладці хлопці, як літають!).
RIDE WILD!

Наркоман
* * * *

Повідомлення Наркоман » 25.12.03 00:31

Опять ты непонял я про БЕЗОПАСНОСТЬ толкую,в американских видео там просто торба,а зачем нам напрасных жертв,
Ты скажи как ты смотриш на дропы,может у вас там есть что подходящее,а приехать приеду как смогу на людей посмотреть себя показать необижайся вобщем сгорячя наверно,просто между строк нужно и читать ещё

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 25.12.03 00:38

Я не ображаюся, просто дивуюся коли люди фактично не вірять в те, що є вже рівень. Ти знаєш по трюкам важкувато. ДХ важкий але дає впевненість. Наібільший стриб 15 метрів із приземленням на рівне. В результаті компресійний удар і я змясорубився із байком. Врятував армор. Є відео навіть! Одним словом здивував всіх.

Але висновок один! Або ти боїшся, або ні. Або ти робиш крок, або стоїш у стороні та спостерігаєш. Вирішувати кожному тільки за себе.

А про безпеку ми подбали. Проте ніхто від випадків не застрахований. Все вирішує досвід та вдача. Тут ніхто мене не переконає. Тим більше дьорт.ру.
RIDE WILD!

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей