Большинство уже закрыло сезон.Ніхто не має бажання проїхатися завтра вашим маршрутом?
Как по мне. то по такому маршруту без GPS навигатора ехать невозможно - собьешься с пути 100%Я не їздила ще, була б вдячна, якби хтось провів
тому і прошу когось провестиКак по мне. то по такому маршруту без GPS навигатора ехать невозможно - собьешься с пути 100%
Знаю этот маршрут, но до весны уже выезжать не буду.тому і прошу когось провестиКак по мне. то по такому маршруту без GPS навигатора ехать невозможно - собьешься с пути 100%.
Якщо бажаючих не буде - чекатиму весни.
Ніхто не має бажання проїхатися завтра вашим маршрутом?
Я не їздила ще, була б вдячна, якби хтось провів
Да я бы может и покатал, вот только стоимость зимней экипировки как то останавливает... Да и вел хочу новый купить к новому сезонуНарод рано сезон закрыли, погода то чудесная, до первых снегов можно катать и ещё не сильно холодно.
Я, по возможности, каждый день на велосипеде ;-) .
В лесу вообще красота, без ветра, не холодно,
Народ рано сезон закрыли, погода то чудесная, до первых снегов можно катать и ещё не сильно холодно.
Я, по возможности, каждый день на велосипеде ;-) .
В лесу вообще красота, без ветра, не холодно,
Якщо проведеш по маршруту - буду дуже вдячнаНу и че, прокатились? Я бывал на вышеуказаном маршруте.
Там ни то что жпс и карта не нужна. Выехал за бывшим садом,справа аэродром Чайка, прямо за посадкой уже видна Белогородка. Катиись себе в удовольствие.
Сложность состовляют постоянно встречающиеся свалки (поделитесь как бы их обьезжать?) и огромные псины привозимые хозяевами из окресных котедж городков на выгул.
А где на трасу заезд в Киеве? на Подлесную?+100
у вівторок там їздила, просто казкові доріжки.
До речі, траса Ірпінь-Київ вже готова.
Машини ще не їздять, але асфальт вже постелений.
асфальт положили до гаражей?Ось трек тієї поїздкиSpoilerShow
Зрозуміло, дякую, тепер по роботі буду тудою кататись, але в пристойну трасу я не вірю, після наступної зими буде як завжди.Кілька десятків метрів до гаражів ще грунт. Але роботи йдуть.
Решта вже заасфальтована, причому від Романівки асфальтують вже другим шаром.
Має вийти пристойна траса.
ну до Вишгорода катається Фьодорич гарант конституції, а за тут дивитись ніхто не буде, велодоріжка є? і ще я чув там має тролейбус ходити.Подивимося... У Вишгороді покриття, що стелили влітку, поки ніби тримається.
Як то кажуть, зима покаже, хто де ... :smt083
Повернутись до “Борщаговка \ Академгородок \ Беличи \ Нивки”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей