Цього року столична влада презентує пілотний проект розміщення велосипедних доріжок на вулицях Києва. Про це «Київ.proUA.com» повідомили в прес-службі КМДА з посиланням на слова першого заступника голови Київміськадміністрації Дениса Басса. «Пілотний проект ми презентуємо найближчим часом – на Столичному шосе в бік Конча-Заспи. Багато велосипедистів люблять цей напрямок, оскільки там розташований ліс, рекреаційна зона. Окрім того, це одна з не надто завантажених доріг міста», – зазначив Басс. За його словами, спеціальна розмітка для виділення доріжок велосипедистам буде нанесена новим матеріалом, теплим пластиком, який хоча і дорожчий від звичайного матеріалу для нанесення розмітки, але значно довговічніший. «Ми запланували створити велосипедні доріжки на близько 50 великих вулицях.
Звісно, заявляти - не значить зробити, але це перша заява, від якої віє
КОНКРЕТИКОЮ. Якийсь холодний пластик, якісь конкретні вулиці. Друзі, я думаю, ми дійшли до точки неповернення. Міській владі вже не відкрутитися від створення інфраструктури для велосипедистів (звісно, якщо в результаті виборів в мерію не прийдуть якісь велосипедоненависники).
Тепер на арену виходять інші питання -
КОЛИ і, головне,
ЯК САМО муніципалітет планує облаштовувати велосипедні доріжки? Бо є
приклад Мінська, де формально міськвиконком масово відкриває велодоріжки, а реально це ніяки не доріжки, а повна профанація і імітація. Панове, якщо ми не будемо контролювати ці два фактори, то з цих заяв нічого не буде. І навпаки - якщо будемо, то є шанс! ;-)
ОТвет от администрации Святошинского раёна- по их мнение обестройства велодорожке на 1 из 2 существующих дорожен вызовет сокращение зеленых насаждений, что в условиях Киевской загозованости нецелесообразно. В общем поздравляю всех, велодорожки там никогда НЕ БУДЕТ
Ти такий песиміст. Буде інший голова району - буде протилежний лист!

Лист від РДА - це ж не рішення Верховного суду!
До речі, можеш викласти скан листа, або скинути мені в пошту? Знадобиться для архіву. Мило: viktoza|AT|gmail.com