Ну і буси пішли Я на свою машину (Renault Clio) можу 5 велосипедів без розбирання закинути і стільки ж велосипедистів в.из прошлогоднего опыта с бусом скажу, что для 10 чел. погрузится за 30 мин. это довольно таки оптимистично
если сбор в 6-30 значит в это время мы все уже стоим с разобранным велом и готовы к погрузке (кто будет ждать уже на КП, аналогично)
колесо переднее д.б. снято, возможно нужно будет вынуть подседел, никаких стационарных крыльев , и еще хорошо бы переложить велы между собой картоном
ну и если приедем в 9-00, то +30 мин. на сборку, итого старт в лучшем случае в 9-30 !!!
схема завантаження буде трохи інша ніж на Побужжі. Вели ставите на спарені сидухи по 2 шти еще хорошо бы переложить велы между собой картоном
ну може НА машину можливо, а ось в ..., сумніваюсяЯ на свою машину (Renault Clio) можу 5 велосипедів без розбирання закинути і стільки ж велосипедистів в.
Легко, два зверху, три на кришці багажника, велосипедисти всередині.ну може НА машину так, а ось в ..., сумніваюсяЯ на свою машину (Renault Clio) можу 5 велосипедів без розбирання закинути і стільки ж велосипедистів в.
То можна не знімати крила і колеса?схема завантаження буде трохи інша ніж на Побужжі. Вели ставите на спарені сидухи по 2 шти еще хорошо бы переложить велы между собой картоном
ну якщо запхнеш то все у чохол, а потім запхнеш у бус...То можна не знімати крила і колеса?
Я знаю там будет карбоновая Торпеда и самое главное в этой схеме, это положить ее на самый низ, что б нашим вельчикам было комфортно ехатьЗа схему завантаження не переймайтеся, я все поясню-розкажу перед від"їздом, там все легко і просто.
Для двох людей з Лівого берега - Palyanizza і DespoT.kr - (LarissaV їде вже з 1-ю групою, та й Дорогожичі, як місце старту, її влаштовувало), буде значно дешевше взяти таксі (скооперувавшись разом або й поодинці), аніж гнати 21-місний бус.Так а на лівий берег бус буде їхати, чи ні? )
Я так розумію на лівому березі нас троє: Palyanizza (Позняки), я (Мега-сити) та LarissaV (Троещина).
Угум!Всіх хом"ячків-учасників прошу підтвердити свою участь у цій покатушці, оскільки завтра-післязавтра внесу передплату на картку водія бусика.
Треба розуміти реальну стуацію і чи не з"явилися дезертири.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 67 гостей