АФІША 2017

Для обговорення концертів, вистав, книжок, фільмів.....та iн.
Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 10.1.17 22:06

Volosi

Струнний колектив VOŁOSI виник на весіллі. Скрипаль, випускник музичної академії Кшиштоф Ласон запросив музикантів із довколишніх сіл на вечірку з нагоди свого одруження. Після цього вони з братом Станіславом, віолончелістом, що закінчив ту ж академію, вирішили поєднати здобутки своєї класичної освіти з невимушеністю гуральських музик — мешканців гір, в яких сходяться кордони Чехії, Польщі та Словаччини.

На європейській world music сцені VOŁOSI заявили про себе у 2010 році виступом на «Новій традиції» — найавторитетнішому польському фестивалі, що спеціалізується на нових формах осмислення фольклорної музики. Сполучення балканських, трансильванських і карпатських мотивів з класичними мелодіями європейських композиторів, майстерність і невимушеність, енергія та елегантність прийшлися до смаку критикам і публіці — VOŁOSI отримали мало не всі можливі винагороди фестивалю. До сьогодні музиканти встигли видати два альбоми й здобути шанувальників далеко за межами Польщі. З незмінним успіхом вони виступали в Грузії, Данії, Німеччині, Японії, Норвегії, Словенії, Бельгії та навіть в Стольгольмскій Ратуші у присутності його величності Карла XVI Густафа, Короля Швеції.

Українська публіка познайомилася з гуртом під час міжнародного фестивалю АртПоле’2012, засвідчивши свої враження восьмиразовим викликом на біс. З того часу VOŁOSI дали кілька десятків концертів в різних українських містах — від Алчевська до Ужгорода. Цього разу різдвяний тур Україною включатиме Київ, Харків, Сєвєродонецьк, Бахмут і Краматорськ, де вперше буде представлена програма Nomadism.

Національна музична Академія імені П.І.Чайковського
вул. Городецького, 1-3/11

14 січня 19:00


Вартість квитків:150 - 350 грн

https://www.youtube.com/watch?v=FDMpqglpyFg
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 11.1.17 09:13

ManSound
Різдвяний концерт


У четвер, 19 січня 2017 р. о 19:00, український гурт «Mansound» запрошує до Колонної зали Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського міста Києва на Різдвяний концерт. Вже десять років поспіль ці виступи «вокального оркестру» стають однією із найяскравіших подій січневих свят і проходять із незмінними аншлагами.

Шість чудових чоловічих голосів - тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Роменський, Сергій Харченко, баритон Михайло Вандаловський і бас Рубен Толмачов -привітають своїх шанувальників кращими «музичними перлами»: колядками з різних країн, українськими щедрівками, псалмами та іншими різдвяними хітами.

Гостем цього концерту стане 14-річна переможниця третього сезону вокального шоу «Голос. Діти - 3» Еліна Іващенко, з якою ManSound виконали дві пісні у фіналі конкуру.

Завдяки таланту і майстерності вокалістів кожне Різдво набуває особливого музичного звучання – ці пісні дають незвичайний духовний підйом, потік енергії і створюють святкову атмосферу на цілий рік.


Національна Музична Академія України, вул. Городецького 1-3/11

19 січня 2017, 19:00


Вартість квитків: 150 – 490 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 11.1.17 10:16

«Winter Wonderland»
Поезія і джаз


13 січня, напередодні Старого нового року, найкращий час, щоб згадати найпотаємніші бажання. У цей день вони точно збудуться.

Надія Миколаєва та Imaginarium із програмою «Winter Wonderland». Поезія і джаз.

Цю програму музиканти представили в Caribbean Сlub рівно рік тому. І називається вона на честь відомої пісні 1934 року, яку в різний час виконували легендарні джазові співаки - Бінг Кросбі (Bing Crosby), Енді Вільямс (Andy Williams) і Френк Сінатра (Frank Sinatra).

Композиція «Winter Wonderland» прозвучить на концерті разом із іншими, як рідкісними, так і дуже відомими, піснями 30-50-х років. І, звичайно ж, не обійдеться без зимового джазу.А поетична частина, основа якої - зимова лірика Данила Хармса, Йосипа Бродського та Владислава Ходасевича стане чарівним доповненням до музики. А родзинкою програми стане музичний номер на терменвоксі.

Caribbean Club, вул. Симона Петлюри, 4

13 січня 2017, 20:00


Вартість квитків :100 – 400 грн
Вкладення
WInterWonderland.png
WInterWonderland.png (41.06 Кіб) Переглянуто 4234 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 12.1.17 22:52

Волинський народний хор "Щедрик, щедрівочка"


14 січня 2017 року о 19:30 в Національній опері України – концерт «Щедрик щедрівочка» від Державного академічного Волинського народного хору: самобутність багатої української культури у всьому своєму різнобарв’ї!
Святкування Нового року в Україні завжди супроводжувалося народними гуляннями, «щедрим» сімейним столом з багатьма стравами та щедруваннями. З переходом на григоріанський календар відзначення Нового року впроваджено 1 січня, але народ переніс свої новорічні звичаї на 14 січня.

Державний академічний Волинський народний хор запрошує відсвяткувати Новий рік «за старим стилем» по-українськи. Концерт «Щедрик щедрівочка» - це народна пісня, танок та інструментальна музика, сплетені у барвистий вінок вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. А артистичний склад налічує близько 80 чоловік!

За роки існування Волинський народний хор провів більше 3500 концертів, з великим успіхом гастролюючи як в Україні, так і далеко за її межами. Колективу аплодували найбільші концертні зали Канади та США, Італії, Греції, Польщі, Австрії, Бельгії, Франції, Німеччини та багатьох інших країн Європи.

Ви будете здивовані, наскільки запальною та захопливою є українські пісня та танок. Вас зсередини переповнятиме страшенна гордість за рідну країну! Адже настільки багата різнобарвна культура свідчить про глибину та величність народу.

Концерт «Щедрик щедрівочка» залишить у захваті як дорослих, так і діточок. Професійність Волинського народного хору, особливий підхід до програми та художній смак керівника, справжня любов до своєї справи та рідної культури – усе це в поєднанні стає запорукою майстерного втілення найкращих аспектів рідної культури.

Відвідування таких подій сприяють зростанню патріотизму, української свідомості, духовному зростанню Українця як особистості! За бажанням, можна долучитися до українського свята, вдягнувши вишиванку. Майбутнє України – у збереженні традицій та шануванні історії. Пишаймося ними!
Національна опера України, вул.Володимирівська 50

14 січня 2017, 19:30

Вартість квитків:100 – 1000 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (76.7 Кіб) Переглянуто 4155 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 13.1.17 08:20

"Джаз для дорослих з Олексієм Коганом"

19 січня на сцену Caribbean Club вийдуть віртуозні українські джазмени, яким підвладні будь-які жанри. Це Jazz in Kiev Band - Володимир Ліхошва, Артем Менделенко, Володимир Камінський, Валерій Волков, Олексій Коган і чарівна Лаура Марті.

Втім, на концертах «Джаз для дорослих» звучить не тільки джаз. Олексій Коган і Jazz in Kiev Band не ставлять ніяких рамок. Вони просто закохані у музику.

Caribbean Club, вул. Петлюри 4

19 січня 2017, 20:00

Вартість квитків:180 – 580 грн
Вкладення
jazz-velokyiv.jpg
jazz-velokyiv.jpg (19.81 Кіб) Переглянуто 4142 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 13.1.17 08:30

Арт-Екскурсія. Модерн.

Art Cloud Studio&Co-working запрошує приєднатися до нового формату лекцій, що поєднує бесіду за кавою в затишному закладі та прогулянку вуличками старого Києва. Цього разу говоритиметься про Модерн як напрямок у мистецтві, розкриваючи для себе особливості стилю, знайомлячись з його найвизнічнішими представниками, від Клімта і Мухи до наших украінських художників. І все це за чашечкою смачної кави. А потім на всіх чекає прогулянка історичним центром, протягом якої ви ознайомитесяся з особливостями архітектурного модерну в нашому улюбленому Києві. А хто захоче буде мати змогу поскетчити чудові модернові краєвиди)

Лекцію та прогулянку проводить член спілки художників України, Катерина Гончар.

Адже зима може бути дуже красивою, якщо це зима від знаменитих модерністів і в старовинному місті))

Приблизний час лекції-екскурсії – 2-2,5 години.

Де: о 13.00 в ресторані Mon Cher (Ярославів вал, 11).

Вартість: 180 грн. Напої - кава (чай) включені в вартість.

Реєстрація обов’язкова.


Запитання та реєстрація за телефоном 0689059011.
або посиланням: https://docs.google.com/forms/d/18Xz686 ... I/viewform
Вкладення
art.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 17.1.17 08:53

Відверте мистецтво на зламі століть.

Нова лекція від Катерини Гончар!

Цього разу поговоримо про еротику в творах художників модерну, та не тільки модерну.
Зміни межі ХІХ та ХХ століття у ритмі життя та світогляді змінили норми моралі. Установки буржуазно суспільства більше не могли стримати молодих та сміливих художників, які почали відверто зображати на папері свій реальний досвід та підсвідомі прагнення. Нас запрошують дослідити зображення в жанрі еротики найвідоміших та найвитончених митців модерну _ Густава Клімта, Обрі Бердслі, Тулуз- Лотрека та багатьох інших, та зрозуміти впливи, які сприяли створенню їх відвертих робіт та прослідити, в що ці пошуки трансформувались надалі.

Вартість лекції - 180 грн. Напої в вартості.

вул. Сагайдачного 23/8, 2 поверх,Art Cloud Studio&Co-working

п'ятниця 20 січня з 19:00 по 21:00
Вкладення
art-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 20.1.17 10:02

«З тими кого люблю...»
Ада Роговцева


28 січня 2017 року у Будинку офіцерів відбудеться творча зустріч з Народною актрисою СРСР Адою Роговцевою «З тими кого люблю...».

До Вашої уваги уривки з вистав «Будьте як вдома», «Схоже на щастя», «Варшавська мелодія 2», "Вася должен позвонить", уривки з фільмів, поезія, монологи, живе спілкування з акторами.

У зустрічі також приймають участь:
заслужена артистка України Світлана Орліченко
артистка Катерина Степанкова.

Зустрічі з нею традиційно стають подією, бо за Адою Роговцевою стоїть епоха - поетичності в кіно, і в театрі. Вона однаково прекрасна, як у драматичних, так і у комедійних постановках. Творчі вечори з Адою Миколаївною Роговцевою насичені тонким гумором, сокровенними історіями, дружбою та вірою, вони потрапляють просто в серце. Це унікальна можливість доторкнутися до високого мистецтва.

Тривалість дійства: 1 год 50 хв (без антракту).
Вечір іде українською та російською мовами

Будинок Офіцерів, вул.Грушевського 30/1

28 січня 2017, 19:00

Вартість квитків :100 – 350 грн
Вкладення
art-velokyiv.jpeg
art-velokyiv.jpeg (35.25 Кіб) Переглянуто 4074 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 23.1.17 08:42

Вистави за мотивами сучасних оповідань

На сцені Київського академічного Молодого театру ви побачите: "Гагарін і Барселона", Руслана Горового; "Папа, Ваш син - вегетаріанець", Любко Дереша; "Територіальні води її ванни", Сергія Жадана; "Ще один хороший день", Юрія Винничука; "Поцілунок в сідниці", "Два квитки в оперу" Євгенії Кононенко.

Коли: 25 і 26 січня

Де: Київський академічний Молодий театр

Вартість квитків: 120 гривень
Вкладення
art-velokyiv.jpg
art-velokyiv.jpg (142.61 Кіб) Переглянуто 4055 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 23.1.17 09:02

Кінопоказ Gimme Danger: історія Іггі Попа і The Stooges

Новий фільм Джима Джармуша - це історія групи Iggy Pop і The Stooges, одного з найбільших рок-н-рольних груп всіх часів. Яскравий і агресивний рок-н-рол The Stooges перевернув музичний світ кінця 60-х. Направивши на аудиторію мікс року, блюзу, R & B і джазу, група дала початок того, що згодом назвуть панком і альтернативним роком.

Світова прем'єра фільму відбулася на Каннському кінофестивалі. Це повна історія Iggy And The Stooges від зародження, розквіту, роботи з Девідом Боуї, до розпаду, реюніону і справжньому.

Коли: 26 cічня - 8 лютого

Де: кінотеатри "Планета кіно", "Київ", "Кінопанорама", "Жовтень"

Вартість квитків: 90 - 100 гривень
Вкладення
art-velokyiv.jpg
art-velokyiv.jpg (144.41 Кіб) Переглянуто 4053 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 23.1.17 09:09

Концерт "Шпилясті кобзарі"

У програмі заходу українські народні пісні в сучасному форматі, авторська інструментальна музика, світові і ретро хіти. Чудовий настрій гарантовано, враховуючи, що концерт безкоштовний.

Де: Національний музей Тараса Шевченка

Вхід вільний

Коли: 26 січня, початок о 18:00
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 24.1.17 08:48

Спектакль "Маленький принц"

Історію про Маленького принца, який сміявся, немов тисячі дзвіночків, жив на крихітній планеті, де росли тільки баобаби і раптом випадково виросла одна троянда, а потім потрапив на Землю, не вимагає додаткового представлення. Вистава для сімейного перегляду.

Коли: 28 січня, початок о 19:00

Де: Київська фортеця,вулиця Євгена Коновальця, 38

Вартість квитків: 75 гривень
Вкладення
art-velokyiv.png
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 24.1.17 08:55

Johnny o'Neal (Piano/Vocal, USA)

Захоплюючу подорож в самісіньке серце Нью-Йорка в рамках «Сезону джазового вокалу» запрошує здійснити музикант зі світовим ім'ям - американський піаніст і вокаліст Джонні О'Ніл (Johnny o'Neal).

29 січня 2017 року його концерт в клубі Bel'Etage (вул. Шота Руставелі, 17а) подарує публіці унікальну можливість насолодитися імпровізаціями світової столиці джазу в центрі Києва.

Джонні О'Ніл знаменитий унікальною виконавською манерою, в якій поєднуються неймовірна технічна віртуозність і ніжний баладний мелодизм.

29 січня 2017, 20:00

Bel'Etage,вул. Шота Руставелі, 17а

Вартість квитків:300 – 1000 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (6.81 Кіб) Переглянуто 4028 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 27.1.17 09:31

Концерт V.Dorosh ft. Trueman

Trueman - це акустичний рок-дует братів Куліш, переможців Всеукраїнського фестивалю музичних відеокліпів Kinovin 2014. А Вероніка Дорош - фіналістка шоу "Голос Країни" і переможниця шоу "Битва Хорів". Хлопці виступлять зі своєю авторською програмою.

Коли: 27 січня, початок о 20:00

Де: 32Vozdvizhenka Arts House, вулиця Воздвиженська, 32

Вартість квитків: 200 гривен
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 30.1.17 09:40

Усеін Бекіров & Національний
камерний оркестр «Київські солісти»


Довгоочікувана прем'єра і союз музичних талантів - Національний камерний оркестр «Київські солісти», Ігор Закус, Віктор Павелко, Євген Уваров і Максим Кондратенко у проекті Усеіна Бекірова «Awakening».

Усейн Бекіров – майстер джазової імпровізації, талановитий композитор, аранжувальник і творець оригінальних джаз-бендів з яскравим авторським репертуаром. У 2006 році він брав участь у сольному проекті Джамали на фестивалі Jazz Koktebel, а 14 квітня 2016-ого презентував альбом «Taterrium».

«Київські Солісти» – постійні учасники фестивалів і концертів в Україні та за її межами. На ХХХ Віденському Міжнародному фестивалі-конкурсі вони отримали Гран-прі і перші премії в номінаціях «Камерні оркестри» та «Всі оркестри».

Caribbean Club

2 лютого 2017, 20:00

Вартість квитків:100 – 450 грн
Вкладення
015884_slide_small.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 30.1.17 09:55

АФРОДИЗІАК

Вистава-трилер на арені цирку
тільки для дорослих 18+

Детектив-трилер часів Французької революції розповість про людину, що хотіла змінити світ, а натомість занурила його у темряву.
Молодий священик веде розслідування справи 30-річної давнини, коли таємничо почали зникати незаймані юнаки і юнки, яких згодом знаходили жорстоко вбитими. Щоб знайти відповіді у цій загадкової історії, він має відшукати свідків і повернутися у сповнений розпусти, жаху і крові Париж у переддень революції.

Ірма Вітовська, Віталій Ванца, Михайло Бондаренко та "Дикий театр" презентують «Афродизіак» - вперше в Україні театр на арені Національного цирку.

Видовищний і шокуючий театр, якого ви ще не бачили. Спецефекти, захоплюючі трюки, повітряні гімнасти, оригінальна музика, модерновий балет, унікальні декорації, світлове шоу і найкращі актори з усієї країни – в одному проекті.

Актори з Театру Франка, Молодого театру, Дикого театру, театру Золоті ворота, театру ДАХ, театру на Лівому березі, ТЮГУ, Львівського, Івано-Франківського і Рівненського театрів - на одній сцені.

У виставі беруть участь: Олексій Вертинський, Дмитро Суржиков, Микола Береза, Олександр Ярема, Тетяна Міхіна, Ярослав Гуревич, Олег Прімогенов, Валерій Легін, Роман Ясіновський, Дмитро Усов, Іван Бліндар, Ігор Ніколаєв, Андрій Кронглевський, Катерина Башкіна, Катерина Вишнева, Максим Максимюк, Тетяна Лавська, Олег Цьона, Олексій Доричевський, Дмитро Олійник, Андрій Лелюх, Наталка Кобізька, Василь Бендас, Оксана Борбат, Володимир Кравчук, Оксана Козакевич та ін. У виставі задіяні циркові артисти та балет.

Тварини у проекті принципово не задіяні.
Тривалість вистави - 3 години з антрактом
Вистава українською мовою


Вистава за п’єсою сучасного українського автора Віктора Понізова, що спеціально написана для проекту.

Прем’єра у Національному цирку: 3-4 лютого. Початок о 19:00.

Національний цирк України
пл. Перемоги, 2

Вартість квитків : 100-550 грн
Вкладення
art-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 30.1.17 10:06

Легенда Елли Фіцджеральд / Tribute concert

E.L.L.A. Унікальний музичний проект в пам'ять про легендарну американську джазову співачку Еллу Фіцджеральд.

30 січня вперше у проекті "Нова філармонія" унікальний концерт з творів славетної ЕЛЛИ, які стали золотою класикою світової джазової музики: «Summertime», «Sweet Georgia Brown», «The Man I Love» та багато інших.

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: від 50 до 150 грн

30 січня о 19.00

Будинок Актора
ул. Ярославов Вал, 7
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (38.1 Кіб) Переглянуто 3996 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 16.2.17 11:38

B&B project


21-го лютого сольний концерт колективу-сенсації B&B project.

Ці артисти роблять вражаюче: створюють аранжування світових хітів для....бандури та баяну!

Гурт існує з 2015 року. Артисти хотіли привернути увагу до українських традиційних інструментів. І їм це вдалося!

Кожна композиція B&B project підриває інтернет, перегляди на YouTube рахуються мільйонами!

Бандуру та баян почули по-новому. Виявилось, що їх багате звучання прикрашає сучасну музику.

Деякі композиції набули вишуканості та витонченості, а інші зазнали вражаючих змін!

B&B project жадані гості всеукраїнських фестивалів "Республіка", "Таврійські зустрічі" , "З країни в Україну", "Скрябін FEST" та інші. Улюбленці публіки, кожного разу вони виконують щось нове та завжди дивують слухачів!

Їх часті візити у зону АТО дарують справжнє свято мешканцям прифронтових територій та захисникам України.

Вперше B&B project представлять великий сольний концерт вже 21-го лютого.

https://www.youtube.com/watch?v=UYW7mrY8Dg0

Наживо пролунають хіти від Metallica та Adelle до класики Antonio Vivaldi.

Також артисти виконають саундтреки популярних фільмів, клубну музику та дабстеп, авторські композиції, старовинні пісні та сучасну українську музику.

Не пропустіть сольний концерт B&B project, який стане справжнім святом для всіх меломанів!

Caribbean Club 21 лютого 20:00

Вартість квитків: 80 – 250 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (29.92 Кіб) Переглянуто 3928 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 16.2.17 11:46

Роман Лопатинський / Серія «Master Piano»

Проект Нова Філармонія відкриває спеціальну серію «Master Piano» в якій буде знайомити столичних слухачів з кращими піаністами України та Світу.

27 лютого цю серію відкриє один з найобдарованіших піаністів молодої генерації України – Роман Лопатинський. Він лауреат більш як 20-ти!!! престижних міжнародних конкурсів. Серед них Золоті медалі на ІІ та IV Міжнародному конкурсі у Тбілісі, VIII Міжнародному конкурсі молодих піаністів пам'яті В. Горовиця у Києві, перемога на конкурсі Ф.Бузоні в Італії (та спеціальний приз аудиторії) і на конкурсі Хамамацу в Японії.

Талановитий музикант приготував для свого концерту вражаючу програму з творів легендарних композиторів в історії музики: Шопена, Чайковського, Рахманінова та Брамса!

Родзинкою концерту стане виконання знаменитої Сонати №8 Людвіга Ван Бетховена, відомої, як Патетична!

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: від 50 до 150 грн

Будинок Актора
Ярославов Вал, 7

27 лютого 2017 р. о 19:00
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (46.82 Кіб) Переглянуто 3928 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 17.2.17 09:39

Київські Солісти: ПОРИ РОКУ

Пори року. Вівальді. П'яццолла


28 лютого запрошуємо вас на зустріч з шедеврами венеціанського композитора-віртуоза Антоніо Вівальді та аргентинського композитора Астора П'яццолли.

Національний камерний ансамбль «Київські солісти» проведе вас за руку по сезонах року, відбитим в емоційно багатих музичних композиціях.

Антоніо Вівальді, створював музику яскраву, експресивну, характерну для епохи бароко і стала її яскравим представником. Цикл з композицій «Времена года» відображує характер кожного з сезонів, передаючи радісні імпульси весни, томну літню спеку, осінню сльоту і сніжну зиму, яка уособлювала кінець життєвого шляху і сон природи.

Цикл розділений на 4 концерти, в кожному з яких 3 частини:

Перший концерт мі мажор, Весна.
Другий концерт соль мінор, Літо
Третій концерт фа мажор, Осінь.
Четвертий концерт - це зимовий фа мінор, яке завершує цикл.

І через 250 років аргентинський композитор П'яццолла створив не менш експресивний і наповнений змістом цикл з 4 композицій - «Пори року в Буенос-Айресі». Чотири танго-композиції висвітлюють життя композитора в різні часові періоди, тому їх не можна розглядати в призмі класичної зміни сезонів. У танго-композиціях відображені картини похмурої і іноді жорсткої життя, її радості і печалі, які слухач переживає разом з виконавцями.

Цикл розділений на 4 частини:

Буенос-Айрес, Літо (1965 г.).
Буенос-Айрес, Осінь (1969 р).
Буенос-Айрес, Зима (1970 р).
Буенос-Айрес, Весна (1970 р).

28 лютого о 19:00
«Будинку Актора», вул. Ярославів Вал, 7

Вартість квитків : 250-350 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (89.22 Кіб) Переглянуто 3921 раз
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 1.4.17 09:19

KYIV COFFEE FESTIVAL 3.0

Про те, як перетворити звичайний напій в шедевр, про всі тонкощі кавового аромату і не тільки можна буде дізнатися в ці вихідні на єдиному в Україні кавовому фестивалі. Команда Ulichnaya eda - організатор головних гастрономічних подій столиці і міжнародна організація Speciality Coffee Association (SCA) проведуть третій рік поспіль Kyiv Coffee Festival. Кілька десятків талановитих бариста будуть створювати кавові мікси і авторські напої на основі кави, змагатися в заварюванні кави «альтернативними» немеханічними методами, познайомлять нас з безліччю кавових девайсів - пуроверамі, кемексамі, дріперамі і сифонами. Крім видовищних чемпіонатів, Kyiv Coffee Festival подарує можливість кожному гостю спробувати напій, приготований різними способами, дізнатися про всі його смакових гранях і самому оволодіти основами кавового майстерності.

Платформа арт-завод, вул. Біломорська, 1А

1-2 квітня 11:00

ВХІД 100 грн
Вкладення
FEST-velokyiv.png
FEST-velokyiv.png (318.28 Кіб) Переглянуто 3841 раз
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 1.4.17 09:51

PIANOБОЙ

Як зізнається сам Дмитро Шуров, цієї весни Pianoбой грає динамічно, душевно і акустично. Музиканти хочуть домогтися максимум контакту і спілкування з залом, грати музику без особливих спецефектів (хоча відмінний звук і гарнt світло, звичайно, будуть).

Крім столиці, зіграють ще три концерти з камерним оркестром - Одеса, Львів та Київ і ще три акустики - Харків, Дніпро, Запоріжжя. Обидві програми повністю відрізняються від того, що було в турі Take Off, в них Pianoбой дозволяють собі куди більше музичного хуліганства. У будь-якому випадку, зіграють найкраще з того, що є.

Де: Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41

Коли:1та 3 квітня, 19.00

Вартість квитків: 350-950 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 3.4.17 07:34

Eddie Izzard

Едді Іззард - незвичайний комік. Він виходить на сцену не для того, щоб розповісти жарти в стилі «Як мене бісить моя теща» або на інші життєві теми. Стиль подачі матеріалу у Іззард - чиста імпровізація. Едді позначає для себе головні теми виступу, а від них уже починає вигадувати скетчі один за іншим. При цьому тримати увагу публіки у нього виходить без особливих проблем. Не дарма серед коміків ходять легенди, що під час виступу в Лондоні Іззард зібрав навколо себе глядачів більше, ніж палаючий неподалік будинок.

Артист починав у 80-х як вуличний комік, але у 1993 вже виступав в WestEnd'e. Кар'єра Едді з тих пір ніколи не стояла на місці. Він придумував все нові і нові номери - «Чудовий», «Визначений артикль», «Оголення», «Убивчо одягнений» - а доля підставляла йому плече для сходження. Несерйозний «Пайтон» цілком серйозно завоював дві премії «Еммі» і серця натовпів шанувальників. Він регулярно виступає в Madison Square Garden (New York) і входить в четвірку stand-up коміків, які зібрали там аншлаг. Це далеко не єдиний рекорд - Іззард знає, як заповнити зал під зав'язку, і практикує це вміння по всьому світу. Крім гуморесок, Ед займається акторською майстерністю. Останнім часом про нього говорять в анонсах вистав і титрах кінострічок. Ролі в кіно, звичайно, не головні, але зате в яких картинах: «12 друзів Оушена», «13 друзів Оушена», «Операція« Валькірія »і ін.

Шоу, з яким він приїхав до нас, вважається найбільш довгограючиммигумористичними гастролями. Едді Іззард - людина дивовижних талантів, і зовсім скоро ви зможете познайомитися з ним особисто.Едді Іззард на прізвисько «Втрачений Пайтон»привіз до столиці свій найпопулярніше шоу - «Форс-мажор».

ДЕ → Atlas, вул. Січових Стрільців (ул. Артема), 37-41

КОЛИ → 4 квітня, 20:00


Вартість квитків → 700 - 1700 грн
Вкладення
art-velokyiv.jpg
art-velokyiv.jpg (244.68 Кіб) Переглянуто 3835 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 3.4.17 07:41

Незабутня Квітка

Музичне дійство до 10-річчя україно-американського благодійного проекту
“НЕЗАБУТНЯ КВІТКА”
присвячене американській співачці з українським серцем
КВІТЦІ ЦІСИК

Під час концерту, 4 квітня (день народження Квітки Цісик)
буде здійснена основна місія проекту - передача 100 000 грн. для придбання пересувного мамографа «КВІТКА» для профілактики і лікування раку молочної залози серед жінок Києва.

ДЕ: Національна опера України
вул. Володимирська, 50

Коли: 4 квітня, 19.00


Вартість квитків : 50-600 грн
Вкладення
musik-velokyiv.jpg
musik-velokyiv.jpg (37.74 Кіб) Переглянуто 3834 разів
Зображення

Аватар користувача
Фіолетовий модератор
)_*_(
)_*_(
Повідомлень: 805
З нами з: 23.5.10 10:57
Стать: жін

Re: АФІША 2017

Повідомлення Фіолетовий модератор » 4.4.17 08:30

Освітній фестиваль Арсенал ідей

З 5 по 9 квітня 2017 року у Мистецькому Арсеналі відбудеться ІІІ Освітній фестиваль АРСЕНАЛ ІДЕЙ – креативний комунікативний простір, що в ігровій інтерактивній формі презентує найкращі здобутки нових освітніх тенденцій, проектів та програм.

АРСЕНАЛ ІДЕЙ об’єднує в одному просторі творчість дітей та дорослих, мистецтво, науку та інновації, найкращі освітні програми українських музеїв, реалізовує найрізноманітніші креативні спецпроекти.

Цього року головним фокусом фестивалю стануть 12 майстерень:
Майстерня Історії
Художня Майстерня
Майстерня Літератури
Майстерня іграшки
Майстерня дизайну та архітектури
Майстерня науки
Етно Майстерня
Майстерня журналістики
Майстерня Кіно та Анімації
Майстерня театру
Майстерня музики
Кулінарна Майстерня
Усі майстерні об’єднуватиме в єдине ціле насичений загадками і творчими майстернями квестовий маршрут.

Окрім того, в рамках фестивалю діятиме “ІІ ФОРУМ НОВОЇ ОСВІТИ. Коли дорослі і діти говорять на рівних”, під час якого дорослі прислухаються до думки дітей з важливих соціальних питань і намагаються подивитись на світ очима дітей.

Під час фестивалю також реалізовується соціальна складова. “Простір рівних можливостей” - серія майстер-класів та активностей, адаптованих для людей з інвалідністю.

Програма фестивалю передбачає низку мистецьких проектів, особливої уваги серед яких цього року заслуговує виставка "Дитинство художників", що вперше представить дитячі роботи сучасних українських митців.

5 квітня – 9 квітня
12:00- 20:00

Mystetskyi Arsenal
вул. Лаврська 10-12,


Вартість квитка: 50 грн.
Вкладення
art-velokyiv.jpg
Зображення


Повернутись до “Культурне життя України: турбота про духовну спадщину країни, та культурний розвиток генофонду нації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей